Péče o vnuka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
8.4.22 12:55

Potřebuji ji l podepsání dočasné péče??nebo existuje něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
8.4.22 13:05

Matka dětí, otec dětí a vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.22 13:18

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.22 15:53

Ahoj tak vypadá to že kluci budou i mě v předběžný péči už od pondělí jenže vůbec mám insolvenci jak se to řeší s placením děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.10.22 21:22

Ahoj tak děti už mám druhý měsíc doma jenže je mi divné že jednoho mi soud schválil druhého zamítl mám ještě jedno stani nerozumím tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.5.23 09:20

Děti v dočasné péči

Dobrý den mám v dočasné péči 2 kluky 6 za pár dní a 3 letého pobirala jsem peněžitou pomoc v mateřství která v květnu končí v cervnu poslední peníze bydlíme sámi od začátku dubna na úřadě mi řekli že si mám v práci požádat o neplacené volno nevím co to obnáší jsem tak trochu ztracená 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
1.5.23 09:26
@Evelinka11 píše:
Dobrý den mám v dočasné péči 2 kluky 6 za pár dní a 3 letého pobirala jsem peněžitou pomoc v mateřství která v květnu končí v cervnu poslední peníze bydlíme sámi od začátku dubna na úřadě mi řekli že si mám v práci požádat o neplacené volno nevím co to obnáší jsem tak trochu ztracená 🙁

nemůže jít i ten tříletý do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.5.23 09:34

Ve středu jdu k zápisu ale zřejmě je nástup az v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.5.23 09:35

Jinak já jsem myslela že nastoupim zpět do práce na ránni směny truchu se mi vše borti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.5.23 09:40

Jinak já jsem myslela že nastoupim zpět do práce na ránni směny truchu se mi vše borti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.6.23 18:22

Péče o vnuky

Ahoj máme soud o děti s mojí dcerou která zadala děti do své péče kluci jsou 2 jedem má zapsaného otce druhý ne otázka dostane otec nezapsaneho dítěte dopis od soudu k jednání nebo mu to musíme dát vědět děkuji 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.6.23 15:35
@Evelinka11 píše:
Ahoj máme soud o děti s mojí dcerou která zadala děti do své péče kluci jsou 2 jedem má zapsaného otce druhý ne otázka dostane otec nezapsaneho dítěte dopis od soudu k jednání nebo mu to musíme dát vědět děkuji 😄

Když dítě nemá zapsaného otce tak ho před zákonem nemá. Tak co by tam nějaký pán dělal, když se ho to netýká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová