Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuji ji l podepsání dočasné péče??nebo existuje něco takového
Ahoj tak vypadá to že kluci budou i mě v předběžný péči už od pondělí jenže vůbec mám insolvenci jak se to řeší s placením děkuji
Ahoj tak děti už mám druhý měsíc doma jenže je mi divné že jednoho mi soud schválil druhého zamítl mám ještě jedno stani nerozumím tomu
Dobrý den mám v dočasné péči 2 kluky 6 za pár dní a 3 letého pobirala jsem peněžitou pomoc v mateřství která v květnu končí v cervnu poslední peníze bydlíme sámi od začátku dubna na úřadě mi řekli že si mám v práci požádat o neplacené volno nevím co to obnáší jsem tak trochu ztracená 🙁
@Evelinka11 píše:
Dobrý den mám v dočasné péči 2 kluky 6 za pár dní a 3 letého pobirala jsem peněžitou pomoc v mateřství která v květnu končí v cervnu poslední peníze bydlíme sámi od začátku dubna na úřadě mi řekli že si mám v práci požádat o neplacené volno nevím co to obnáší jsem tak trochu ztracená 🙁
nemůže jít i ten tříletý do školky?
Jinak já jsem myslela že nastoupim zpět do práce na ránni směny truchu se mi vše borti
Jinak já jsem myslela že nastoupim zpět do práce na ránni směny truchu se mi vše borti
Ahoj máme soud o děti s mojí dcerou která zadala děti do své péče kluci jsou 2 jedem má zapsaného otce druhý ne otázka dostane otec nezapsaneho dítěte dopis od soudu k jednání nebo mu to musíme dát vědět děkuji 😄
@Evelinka11 píše:
Ahoj máme soud o děti s mojí dcerou která zadala děti do své péče kluci jsou 2 jedem má zapsaného otce druhý ne otázka dostane otec nezapsaneho dítěte dopis od soudu k jednání nebo mu to musíme dát vědět děkuji 😄
Když dítě nemá zapsaného otce tak ho před zákonem nemá. Tak co by tam nějaký pán dělal, když se ho to netýká?