Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj damy, v bytecku v Praze mame jen remosku
trouba neni zabudovana, se tesim na domecek kde mame i elektrickou a plynovou. Zeptam se, jak se Vam pecou v remosce buchty, jake pecete.. a jestli mate nejake rady, vychytavky atp. Proste se podelit:) Diky!
Na chatě máme remosku a peču v ní moc ráda. Peču tytéž buchty co doma, jen upravím množství ![]()
jde o to jestli máš velko nebo malou remosku ![]()
já mám obě..
a vím že když dělám litou buchtu na plech, tak když dám 1,5 dávky tak to mám do 2 velkých remosek..
ale v malé nepeču buchty..
tam hlavně maso..
a taky ta malá mi jde na teflonovou pánvičku tefal.. je to super ![]()
ahoj, v pražský garsonce jsem strávila 3/4 roku a co se týče buchet, tak jsem v ní dělala svou oblíbenou hrnkovou bábovku na „tisíc“ obměn. takže: 3 vejce, hrnek oleje, hrnek cukru, 2 hrnky polohr. mouky, hrnek mlíka, prdopeč a vanilkovej cukr. a toto jsem různě obměňovala…jednou jako mramorovou, jednou jsem do toho namlela ořechy a polila čokoládou, jednou jsem těsto obarvila kakaem a nafrkala do toho tvaroh, jindy jsem do toho naflákala ovoce, někdy tvaroh a ovoce…a prostě fantazii se meze nekladou… ![]()
monduell
no a kterou máš? velkou nebo malou..
aby zakladatelka věděla
a já taky ![]()
ja mam teda velkou:D ale babovku to nevim jak v ni upecu.. btw. taky jsme v prazske garzonce, ale co nevidet se prestehujem do baracku az tam tatka sezene praci:) neni to jednoduchy stehovat se z Prahy za Ostravu:) ze dne na den
monjie
no jak bábovka to vypadat nebude, ale chutnat jo
![]()
fakt zkus 1,5 dávky jaké koliv buchty a máš to na 2 velký ![]()
já měla ten menší průměr, ale i v tom velkým to podle mě bude stačit…v menší remosce bude buchta vyšší
a to že jsem řekla bábovka…neznamená, že jsem myslela, že do remosky dám bábovkovou formu…prostě to těsto naliju do remosky…místo bábovky máš takovej „dort“ ![]()
ale stejně mám pocit že existuje i takovej jako nádstavec a pak ta buchta vypadá jako takovej ten věnec..jsou takový i normál formy..
![]()
aha tak forma ne, ale takovej ten prostředek se tam dá a pak to má díru a dá se to hezky krájet
![]()
http://www.aukro.cz/…remoska.html
aha…tak tohle neznám
ale mě se dobře krájela i ta celá buchta…fakt to není problém a návštěvy vždycky naprosto chápaly ten tvar… ![]()
monduell píše:
aha…tak tohle neznámale mě se dobře krájela i ta celá buchta…fakt to není problém a návštěvy vždycky naprosto chápaly ten tvar…
no eště aby nechápaly.. bud mohly dostat buchtu jinýho tvaru nebo nic
![]()
a jeste potrebuju radu na vychytavku jak nespalit posypku.. davate nejak v prubehu peceni nebo hned ?
já dávám hned
![]()
jinak já v remosce peču i medovník a je to bomba. jakmile se to rozehřeje, tak jen dáváš těsto a nehlídáš čas, ale barvu
v troubě obyč to neumím ![]()