Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
holky, trapas delam testo na buchtu, v lednici neni mliko, tata nikde.. 6mesicni dite se mi nechce budit.. co do testa dat? muzu natrepat nutrilon? to je asi ptakovina co?
no trapas!
verunkamandarinka píše:
to víš že jo, je to sušený mlíko…zkus to a uvidíš pro příště
mužeš, dávala jsem i do palačinek. byly víc nadýchané a jemnější
jee holky ja mam radost, diky:) jsem myslela ze me spis odsoudite… jaka jsem hospodynka:D ![]()
btw. takze ten nutrilon normalne natrepat jako davku? nebo prasek pridat do testa?
Monjie píše:
jee holky ja mam radost, diky:) jsem myslela ze me spis odsoudite… jaka jsem hospodynka:Dbtw. takze ten nutrilon normalne natrepat jako davku? nebo prasek pridat do testa?
neodsoudíme proč????myslím,že ho občas použila některá z nás.
udělej hotové mlíko
Do některých těst stačí i voda ![]()
Já minulý týden pekla perník a neměla vajíčka,a snědl se nikdo nic nepoznal
Hodaka píše:
Do některých těst stačí i voda
tak já kdekoliv je v receptu voda,dávám mlíko
Kapsarecek píše:Hodaka píše:tak já kdekoliv je v receptu voda,dávám mlíko
Do některých těst stačí i voda
No a když nemáš mlíko tak můžeš dát vodu
stejně se to sežere ![]()
jo sezere, tenhle kolac jsem delala v patek a dneska uz neni ani kousek:D a to mel byt na zitra:DDDD
Nutrilon je do buchty ok. Já dokonce jednou dala Nutrilon HA, nic jinýho nebylo. A buchta byla výborná!
Ale asi by neměl být HA, to by pak asi nebylo nic moc. Nevim teda jestli je Nutrilon HA hořkej (Beba HA je). Měla jsem ho jen v prvním týdnu jednu plechovku a tu jsem neochutnala, ale Beba fuj, taky mi ji malej nechtěl pít.
petulle mrňata mají jiný chuťový pohárky asi. to bys měla ochutnat mlíka pro nedonošený děti! to se pomalu nedá polknout, jak je to hořký ![]()
ale je to tak správně.
konkrétně jsme měli Bebu Alpren Neo. Vojtík to nikdy nevypil všechno, tak jsem samo ochutnala. brrrrrrrr…
a proc to delaj horky? tak buchta je hotova:D jsem zvedava jak bude chutnat tchyyni:)))))
myslíš hořký
no prý mají fakt ty děti jinak hozený chutě, a hlavně to složení je prý dost podobný MM… já se tehdy lekla, že je to nějaký zkažený, ale prostě je to tak ok.
MM a kravský mlíko jsou prostě jiný.
Krom HA bych dala jakékoliv UM.
Mám historku, kamarádčin manžel chtěl kafe, pije s mlíkem a to doma nebylo. Kámoška jen kojila, tak mu do kafe dala odstříkané MM z ledničky
prý mu hrozně chutnalo a až ho dopil se zeptal, kde vzala mlíko
když mi to řekla, letělo to ven obloukem
idiot, jak si mlaskal
a pak vymrskne takovou dobrotu ![]()