Jak zavařit papriky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
3.9.10 10:53

Paprika

Dobrý den,moc prosím o nějaký dobrý recept, jak zavařit papriky. Chtěla bych spíš nejaký salát nebo něco takového. Klasicky zavařených už mám dost a směsi na topinky ještě víc :-) . A pořád mám paprik plný košíki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
3.9.10 10:55

Co přidat rajské a zavařit si lečo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.9.10 11:05

Ahojky! Co zkusit tohle : http://www.recepty.cz/…vareny-14135
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.9.10 11:28

a co třeba toto: http://www.recepty-na-dobroty.cz/vyhledavani.php?… nejsou tam, recepty jen na úpravu paprik, ale na vše co obsahuje papriku - bylo to nejjednodušší vyhledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.9.10 11:54

kup si sekanou a naplň si papriky do mrazáku, pak vytáhneš upečeš a uděláš rajskou a mňamka, my si děláme na celou zimu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
3.9.10 12:00

Já jsem loni dělala papriky plněné zelím na sladkokyselo jako okurky, to bys nechtěla? Je to výtečné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.9.10 12:14
Iffka píše:
Já jsem loni dělala papriky plněné zelím na sladkokyselo jako okurky, to bys nechtěla? Je to výtečné!!!

jo tak to taky můžu, mňám :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
3.9.10 13:23

Tady přidám recept na parádní mňamku:
Cca 1,5 kg brambor,1 kg vepřového na guláš(klíďo i kuřecí),4 papriky,3 cibule,masox,voda,sůl,pepř

cibuli na kolečka osmahneš na oleji,po chvíli přidáš maso na kostky,papriky na nudličky,přileješ sklenici vody,opepříš,necháš podusit,přidáš masox.(já dělám v papiňáku)když je maso skoro měkké tak přidám nakrájené brambory na kolečka,přileji zase trochu vody a dodělám do měkka a dosolim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
3.9.10 15:46

a můžu poprosit o recept na ta plněné papriky zelím? To masíčko s paprikama určitě vyzkouším - děkuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.9.10 16:44
Jitulinaja píše:
a můžu poprosit o recept na ta plněné papriky zelím? To masíčko s paprikama určitě vyzkouším - děkuji :palec: :palec:

uděláš si náplň normálně jak na sekanou, někdo přidává rýži, já ne, na netu bude určo recept na plněnou papriku:-) a pak jen vytáhneš dle potřeby, je to praktiký. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
turdon
14.10.11 15:44

To je opravdu dobrá rada jak využít papriky. Pokud pisatel má např. 60 ks paprik, tak mu stačí jen dokoupit 15 kg vepřového (klidně i kuřecího), navařit guláš a má po starosti.
:cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí