Pečujete o sebe při MD?

52
4.3.16 14:29

Pecujete o sobe při MD?

Milé maminky, mám na vás takovou prosbu. Stíhate neboli máte čas se o sebe pečovat denně? Třeba namalovat se, nalakovat nehty apod. Zajímalo by mě jestli převažuje více takových maminek, nebo těch co na to kašlou.. :) podle mě by si právě měla každá mamina udělat aspoň chvilku jen pro sebe :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
4.3.16 14:30

Je tady diskuze na toto tema ktera ma asi 1000 stranek. Uplne ta sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 14:31

@misssiska jo, dělám věci, co považuju za důležité a příjemné - ale zrovna nalakované nehty to fakt nejsou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
4.3.16 14:34

A to já klidne odpovim. Jsem sama s dvema hodne malyma detma. Kdyz se narodila mladsi a doma ani ne dvouletak, tak jsem v sestinedeli byla stastna, ze jsem kazdy den zvladla dvouminutovou sprchu…jinak jsem byla hnusak. :mrgreen: pak jsme si udelali nejakej rezim a ted uz mam kupodivu i cas si obarvit hlavu, nalakovat drapy a hlavnr pecovat o plet, pac mi odcinkalo 30 a prepadla me hruza, ze starnu. :mrgreen: takze jo…urcite i mamy na MD muzou bejt v ramci moznosti kocky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.3.16 14:34
@misssiska píše:
Milé maminky, mám na vás takovou prosbu. Stíhate neboli máte čas se o sebe pečovat denně? Třeba namalovat se, nalakovat nehty apod. Zajímalo by mě jestli převažuje více takových maminek, nebo těch co na to kašlou.. :) podle mě by si právě měla každá mamina udělat aspoň chvilku jen pro sebe :) :kytka:

jo pečuju a zrovna teď jsem vytočená, protože jsem si zlomila nehet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.3.16 14:35
@Terka1603 píše:
A to já klidne odpovim. Jsem sama s dvema hodne malyma detma. Kdyz se narodila mladsi a doma ani ne dvouletak, tak jsem v sestinedeli byla stastna, ze jsem kazdy den zvladla dvouminutovou sprchu…jinak jsem byla hnusak. :mrgreen: pak jsme si udelali nejakej rezim a ted uz mam kupodivu i cas si obarvit hlavu, nalakovat drapy a hlavnr pecovat o plet, pac mi odcinkalo 30 a prepadla me hruza, ze starnu. :mrgreen: takze jo…urcite i mamy na MD muzou bejt v ramci moznosti kocky. :dance:
šestinedělí beru něco jako znovuzrození, takže to jsem byla ráda, že jsem se přestrojila ve čtyři odpoledne z pyžama :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
4.3.16 14:35
@martina.se píše:
@misssiska jo, dělám věci, co považuju za důležité a příjemné - ale zrovna nalakované nehty to fakt nejsou.. :think:

Tak nějak, čas na sebe si najdu, ale fakt ho netrávím malováním a lakováním nehtů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
4.3.16 14:36

@misssiska maluju se denně, ale to je prostě zvyk, jako čištění zubů, cítím se tak líp. Na lakování nehtů kašlu, místo toho chodím 3× týdně cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
4.3.16 14:37

Já stíhám i užitečné věci i lakování nehtů :mrgreen: mám ale jen jedno dítě… a u nás platí že jedno dítě - žádné dítě :) je hodný

• Citovat
  • Upravit
52
4.3.16 14:38

@Šarlota4 Nemám čas to tady tak projíždět, tak se ptám na to co mě zrovna zajímá. Pokud s tím máš problém tak se nezapojuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 14:39
@j.a.n.i1 píše:
Tak nějak, čas na sebe si najdu, ale fakt ho netrávím malováním a lakováním nehtů…

mi ten lak vydrží max den, ztráta času :mrgreen: :mrgreen: ale takový relax ve vaně, to je labůžo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.3.16 14:40

Rezim se ustalil a ted uz vse stiham i se vyspim:D ja bych se nemohla doma na chlapa ani podivat, kdybych byla zanedbana, neupravena. Ja sama se sobe pak hnusim a nemam sebevedomi, kdyz jsem jak strasidlo. Ale co udela makeup a rasenka s hezky upravenymi vlasy… Kazdy chlap mi najednou chce tahat kocar z autobusu ikdyz je nizkopodlazni a fakt to neni potreba :D chichi to je k nezaplaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
4.3.16 14:42

@Makronka222 Na to aby mi chlapi nabízeli pomoc s kočárem se nemusím malovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
4.3.16 14:44
@martina.se píše:
mi ten lak vydrží max den, ztráta času :mrgreen: :mrgreen: ale takový relax ve vaně, to je labůžo :lol:

Co je relax ve vane? To je to, kdyz ti mimino usne, tak si rychle napustis horkou vanou s litrem peny, vlezes tam, udelas aaaach…a z pokoje se ozve hystericke Beeeee…tak zase vylezes? Je to ono? :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.03.16 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.16 14:44
@misssiska píše:
@Šarlota4 Nemám čas to tady tak projíždět, tak se ptám na to co mě zrovna zajímá. Pokud s tím máš problém tak se nezapojuj

Bylo to konstatovani pokud si chtela najit odpoved na svuj dotaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital