Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na internetu se informace ruzni, nekdo rika je mozne a nekdo ne. Moje otazka je jednoducha, bylo by mozne zkratit materskou dovolenou napr. o jeden mesic a vratit se zpatky do prace?
@j.a.n.i1
Mam prave na mysli materskou. Nekde se píše, ze si musis vycerpat 14 tydnu, nekde ze vsechno a muzes maximálně nastoupit na dohodu nebo byt zarazen na jine misto. Ale zakon jsem teda moc nepobrala.
@Janina81 Mateřská dovolená nesmí být kratší než 14 týdnů a nemůže skončit před uplynutím 6 týdnů ode dne porodu. Jinak pokud bys měla jiný druh práce, pak můžeš neomezeně, MD tím neukončíš.
@Janina81 Pak se klidně můžeš po těch 14 týdnech (pokud to zároveň bude po šestinedělí) nastoupit zpět do práce na svoji pozici a tím mateřská končí. Dokonce jsem ani nikde nenašla, že by k tomu byl třeba souhlas zaměstnavatele jako u dřívějšího ukončení rodičovské. Ta dohoda nebo jiná smlouva je pro případ, že bys mateřskou nechtěla končit.
Mam prave papir od zamestnavatele na kterem je, ze po dobu cerpani materske dovolene do 26.8. jsem mimo evidenci. A ze pokud chci pokracovat na rodicovske, tak to mam nahlasit.
A muzu to tedy ukoncit a pote nastoupit na rodičovskou, kdyz dite nebude v peci vychovneho zarizeni, ale budu se o nej starat sama?
@Janina81 Počkej, takže ty bys to nekončila dobrovolně? Klidně do SZ, pokud nechce vypisovat podrobnosti.
@Janina81 Nějak postrádám smysl ukončit MD a nastoupit na RD. ![]()
@j.a.n.i1
Napisu SZ jen co usne dite.
@Svistice
Je to slozitejsi, jedna se o specifickou praci.
klidne ti taky poslu SZ.
@Janina81 Přiznám se, že jsem docela zvědavá. Tak poud Ti to nevadí, písni SZ. Nechám si to pro sebe. ![]()