Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 nekaz mi radost
(ale v 6ti nedeli jako strasidlo mi nikdo nepomohl kdyz jsem jela k doktorce
)
@Terka1603 píše:
Co je relax ve vane? To je to, kdyz ti mimino usne, tak si rychle napustis horkou vanou s litrem peny, vlezes tam, udelas aaaach…a z pokoje se ozve hystericke Beeeee…tak zase vylezes? Je to ono?Příspěvek upraven 04.03.16 v 14:45
Hahahahaha!!!
![]()
Já když jsem sama ve vaně půl hodiny tak už si připadám jak v lázních ![]()
@Terka1603 píše:
Co je relax ve vane? To je to, kdyz ti mimino usne, tak si rychle napustis horkou vanou s litrem peny, vlezes tam, udelas aaaach…a z pokoje se ozve hystericke Beeeee…tak zase vylezes? Je to ono?Příspěvek upraven 04.03.16 v 14:45
@Nafrněná píše:
Já když jsem sama ve vaně půl hodiny tak už si připadám jak v lázních
Joo, tak dlouhou horkou vannu jsem neměla uz dlouho
asi na večer zapracuju partnera ![]()
@misssiska
maluju se, jen když někam jdu např. na nákupy, do města, k doktorce apod. Doma (na vesnici) se maluju minimálně, max. si udělám řasy a obočí. Jinak nehty mám gelový, chodím 1× měsíčně, vlasy hodím do culíku.
Holky, u mě musí mít sousedi radost.. neboť jsem zjistila, že jediná chvíle, kdy mám skutečně klid a energii na sprchu, je noc.. kdy už mám za sebou pár hodni spánku a doma je ticho..
@Králičice píše:
Holky, u mě musí mít sousedi radost.. neboť jsem zjistila, že jediná chvíle, kdy mám skutečně klid a energii na sprchu, je noc.. kdy už mám za sebou pár hodni spánku a doma je ticho..
pokud nemáte papírové stěny, tak je to v klidu
u nás je to naprosto v pohodě, o sousedech nevíme
jen si ten relax užij
co malý brouček, nezlobí? Dodatečně gratuluju ![]()
Snažím se se sebou něco dělat. Maluju se každý den (lehký make up, tvářenka, řasenka), vlasy umytý - ale v culíku (holka mi to jinak cuchá), nehty nalakovaný světlým lakem. Všechno zabere chvilku a mě to udělá radost ![]()
Vrchol péče je denně se osprchovat a vyčistit zuby. Vlasy mám po ramena a přiznám se, že se česu tak jednou za tři dny. Nohy holím, když už je mám horší než chlap a líčení…co to je?
@Františka85 V pohodě, každý je nějaký
někdo se o sebe stará přehnaně, někdo zas takovou péčí sobě nedává, pokud nemá potřebu
Tak já se teda doma nemaluju, ale nedělala jsem to ani předtím než jsem měla dítě a stejnak si mě chlap vzal
takže na co bych to dělala teď že
jinak nehty mám přírodní, nelakuju, já jsem ráda, jako některé tady když si jednou týdně napustim večer horkou vanu a aspoň půl hodiny z ní nevylezu…ale můžu si to dovolit jen když je večer chlap doma, jinač se samozřejmě jako naschvál jinak celou noc spící dítě vzbudí zrovna když se smočím
![]()