Pečujete o sebe při MD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
4.3.16 14:45

@j.a.n.i1 nekaz mi radost :mrgreen: (ale v 6ti nedeli jako strasidlo mi nikdo nepomohl kdyz jsem jela k doktorce :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.3.16 14:48
@Terka1603 píše:
Co je relax ve vane? To je to, kdyz ti mimino usne, tak si rychle napustis horkou vanou s litrem peny, vlezes tam, udelas aaaach…a z pokoje se ozve hystericke Beeeee…tak zase vylezes? Je to ono? :mrgreen:Příspěvek upraven 04.03.16 v 14:45

Hahahahaha!!! :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
4.3.16 14:49

Já když jsem sama ve vaně půl hodiny tak už si připadám jak v lázních :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
4.3.16 14:50
@Terka1603 píše:
Co je relax ve vane? To je to, kdyz ti mimino usne, tak si rychle napustis horkou vanou s litrem peny, vlezes tam, udelas aaaach…a z pokoje se ozve hystericke Beeeee…tak zase vylezes? Je to ono? :mrgreen:Příspěvek upraven 04.03.16 v 14:45
:mrgreen: :mrgreen: né, to je právě ta chvíle, kdy vypneš sluch, napustíš vanu, zalezeš tam, ideálně dvojku vína a knihu sebou.. a když uslyšíš řev, tak to chlap zvládne :mrgreen: :lol: za normálních okolností nedostupno ani klidné WC, ale tenhle relax mám pravidelně každé úterý po zumbě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 14:51
@Nafrněná píše:
Já když jsem sama ve vaně půl hodiny tak už si připadám jak v lázních :mrgreen:
:palec: tak přesně pro ten pocit to miluju.. kolikrát je fakt relax 5 klidných minut na WC, nesmíme být tak náročné :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.3.16 14:52

Joo, tak dlouhou horkou vannu jsem neměla uz dlouho :D asi na večer zapracuju partnera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
4.3.16 14:58

@misssiska :mrgreen: maluju se, jen když někam jdu např. na nákupy, do města, k doktorce apod. Doma (na vesnici) se maluju minimálně, max. si udělám řasy a obočí. Jinak nehty mám gelový, chodím 1× měsíčně, vlasy hodím do culíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
4.3.16 14:58

Holky, u mě musí mít sousedi radost.. neboť jsem zjistila, že jediná chvíle, kdy mám skutečně klid a energii na sprchu, je noc.. kdy už mám za sebou pár hodni spánku a doma je ticho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 15:06
@Králičice píše:
Holky, u mě musí mít sousedi radost.. neboť jsem zjistila, že jediná chvíle, kdy mám skutečně klid a energii na sprchu, je noc.. kdy už mám za sebou pár hodni spánku a doma je ticho..

pokud nemáte papírové stěny, tak je to v klidu :palec: u nás je to naprosto v pohodě, o sousedech nevíme ;) jen si ten relax užij ;) co malý brouček, nezlobí? Dodatečně gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
4.3.16 15:22

Snažím se se sebou něco dělat. Maluju se každý den (lehký make up, tvářenka, řasenka), vlasy umytý - ale v culíku (holka mi to jinak cuchá), nehty nalakovaný světlým lakem. Všechno zabere chvilku a mě to udělá radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
4.3.16 16:31

Vrchol péče je denně se osprchovat a vyčistit zuby. Vlasy mám po ramena a přiznám se, že se česu tak jednou za tři dny. Nohy holím, když už je mám horší než chlap a líčení…co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.3.16 17:03

@Františka85 V pohodě, každý je nějaký :) někdo se o sebe stará přehnaně, někdo zas takovou péčí sobě nedává, pokud nemá potřebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
4.3.16 17:57

Tak já se teda doma nemaluju, ale nedělala jsem to ani předtím než jsem měla dítě a stejnak si mě chlap vzal :lol: :lol: takže na co bych to dělala teď že :lol: jinak nehty mám přírodní, nelakuju, já jsem ráda, jako některé tady když si jednou týdně napustim večer horkou vanu a aspoň půl hodiny z ní nevylezu…ale můžu si to dovolit jen když je večer chlap doma, jinač se samozřejmě jako naschvál jinak celou noc spící dítě vzbudí zrovna když se smočím :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí