Pedagogická fakulta příjmačky

55
9.2.15 22:30

pedagogická fakulta

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s testy na Pedagogickou fakultu obor psychologie? Děkuji ;)

Příspěvek upraven 09.02.15 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
9.2.15 22:36

Kamarádka se připravovala, ale byl velký zájem a přijímačky těžké. Ona to nakonec vzdala. Vlastní zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.2.15 22:40

@Petule030
Já je jen zkoušela, sice tam hodně věcí bylo z mého oboru, ale nevím si pořád rady, jeswtli se tam vůbec hlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
9.2.15 22:42

@angelusz ja delala na PedF UPOL, na jiny obor, ale bylo to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.2.15 22:44

@angelusz Asi záleží, k čemu ti tohle vzdělání bude, jestli jej chceš uplatnit v praxi,… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.2.15 22:46

Já si myslím, že člověk, který je schopen napsat „příjmačky“, nemá co dělat na pedagogické fakultě. Ani na žádné jiné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.2.15 22:47

@Petule030 jj ráda bych, akorát tam není tenhle rok otevírán kombinovaný obor, tak mi to snad dají individuálně :? @jalisca tak doufám, že se to snad povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.2.15 22:51

@Antonie Bolavá Jsem si té chyby vědoma a??? vlastně si nejsem jistá, že by se psalo k tématu :D extra třído

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.2.15 23:00

Hlavně si před přihláškou na peďárnu prostuduj zákon, abys věděla, jaký přesně potřebuješ vzdělání pro to, co chceš dělat. Tzn. jestli máš maturitu z pedagogiky.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.2.15 23:01
@Antonie Bolavá píše:
Já si myslím, že člověk, který je schopen napsat „příjmačky“, nemá co dělat na pedagogické fakultě. Ani na žádné jiné :mavam:

Vysokoškoláci toho dokážou napsat :lol: Tam už se testy z češtiny nedělají, tak je to snadný :mrgreen:
To by ale byla asi dobrá p.del, kdyby u přijímaček na VŠ byla i čeština :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
55
9.2.15 23:02

@RadkaCh určitě děkuji moc ;) kouknu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.2.15 23:04

@RadkaCh myslím si, že by se učitelé nestačili divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.2.15 07:56
@RadkaCh píše:
Vysokoškoláci toho dokážou napsat :lol: Tam už se testy z češtiny nedělají, tak je to snadný :mrgreen:
To by ale byla asi dobrá p.del, kdyby u přijímaček na VŠ byla i čeština :mrgreen:

No ale na peďák 8o Jsem měla představu, že učitelka by měla umět psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.2.15 10:31

Pokud myslíš Pedf UK - tak tam je kombinace psychologie - speciální pedagogika. Samotná psychologie ne-e. Dělala jsem tam přijímačky, byly z psychologie i speciální pedagogiky a ne hodně obtížné. Nakonec jsem se rozhodla pro samotnou speciální pedagogiku a jsem nejradši - máme spoustu praxe :) kolegové s psy-sppg mají naopak jen spousty a spousty teorie. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.2.15 13:55

Já chtěla pouze tu psychologii :( ale stejně mi bohužel přišel email, že kombinované studium tento rok není :( tak už zbývá Filozofická @Pínečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze