Pedagogické minimum

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bva
150
13.4.19 10:39

@subsomi ne, cizí jazyk jsem na mysli neměla. Jde mi o to, ze to co bych teda chtěla učit, tak z toho nemusím mít státnice, ale stačí, když předmět byl náplní mého studia na VS. Je to tedy tak, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bva
150
13.4.19 10:43

@tininas ano, to je mi jasné. V rámci ped. minima si zvolím předměty, které chci vyučovat. Ale jde mi právě o ten výběr. Když budu mít vystudovaný např. management, budu si moc zvolit třeba ekonomiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32899
13.4.19 12:08

@Bva u nás se nic nevybíralo, byli jsme jen na některé předměty rozdělení na všeobecně vzdělávací předměty a přírodovědné předměty, podle toho, co jsme měli původně vystudované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
13.4.19 19:35

@Bva
jo musí to být něco čeho se původně studovaný obor fakt týkal, nemusí se to jmenovat úplně stejně;
v rámci ped. min. si nic nevolíš, studují se některé věci společně dělení je jen na oborouvou didaktiku;
psychologie a pedagogiky jsou pro všechny stejné;
rozdíl je v didaktice, úplně jinak se vyučuje čeština, jinak cizí jazyky, jinak matematika a jinak ekonomie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bva
150
13.4.19 21:54

@subsomi @andelka83 děkuji ;)
A jak jste uplatnily pedagogické minimum, učíte teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32899
14.4.19 16:41

@Bva zatím nijak, dělala jsem ho před první RD a dodělala když měl syn 1 rok. Po druhé RD jsem učit nešla. Uvidím zda se bude hodit po další RD. Původně jsem měla v merku práci muzejního pedagoga než vyloženě učit. Teď nevím zda bych si troufla. Možná ze mě bude spíš asistent pedagoga, vzhledem k počtu dětí a potřebě krátkého úvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32899
14.4.19 16:42

Jj, na didaktiku a na praxi jsme byli dělení, jinak vše stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
14.5.23 18:32

Ahoj holky, mám střední obor ekologie a biologie živočichů a rostlin, vysokou obor porodní asistentka :) myslíte, že když si udělám pedogogické minimum, že bych mohla učit třeba biologii? Nebo něco praktického na střední zdravotnické? Děkuji za odpovědi :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.5.23 19:23

@Evickamicka studiem dps budes kvalifikovana ucitelka jak pro zs, tak pro ss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie