Pediacel očkování

1103
30.9.19 18:30

Pediacel očkování

Je tady někdo kdo očkoval Pediacelem? Zajímá mě zda je v současnosti na trhu, kdy jste očkovali a zdali bylo vaše dítě bez reakce. Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
30.9.19 18:35
@nototo píše:
Je tady někdo kdo očkoval Pediacelem? Zajímá mě zda je v současnosti na trhu, kdy jste očkovali a zdali bylo vaše dítě bez reakce. Díky! :kytka:

už tu není
http://www.sukl.cz/…n/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.9.19 18:36
@meduzza píše:
už tu není
http://www.sukl.cz/…n/detail.php?…

Koukám, že to přeskočilo na úvodní stránku. Když ho tam vyhledáš, uvidíš od kdy tu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
30.9.19 20:29

8o 8o a náhradní varianta předpokládám neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.9.19 20:52
@nototo píše:
8o 8o a náhradní varianta předpokládám neexistuje

Ne.
Není tu už ani Infanrix Hib, který byl proti tetanu, černému kašli, hemofilovi a záškrtu. Tedy Pediacel bez obrny, která se doočkovávala zvlášť. Ten se využíval např. v očkovacích centrech, když mělo dítě zdravotní problémy.
Zbývá v těch kombinacích asi už jen očkování se žloutenkou B, tedy Hexaxima či Infanrix Hexa.
Co se týká hodně velkého rozložení vakcín v podobě samotného Infanrixu, který je proti 3 nemocem, to v současné chvíli netuším jak je. Ale to už je pak hodně injekcí při doočkování všeho :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 13:48

My jsme Pediacelem očkovali v roce 2017. A tehdy už prý končila registrace a nebude na trhu. A jak je vidět, tak není. Je to škoda, nelíbí se mi, že v Hexe je žloutenka. Jenže alternativa není.

• Citovat
  • Upravit
1103
9.10.19 14:20

@meduzza díky z ainformace :kytka:

@Anonymní píše:
My jsme Pediacelem očkovali v roce 2017. A tehdy už prý končila registrace a nebude na trhu. A jak je vidět, tak není. Je to škoda, nelíbí se mi, že v Hexe je žloutenka. Jenže alternativa není.

ano, ano. Zatím řeším alespoň odkladem očkování, nicméně očkovat chci. Ale až v době, kdy bude zralejší vývoj nervové soustavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek