Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo chodite k Mudr. Buvaličové v Plzni (místo býv. Ordinace Mudr. Řezáčové) a jak jste spokojeni, jaká je a zda má příjemnou sestru? Moc děkuji za odpovědi. ![]()
MUDr. Buvaličová byla první lékařka naší dcery hned od narození. Byla velmi milá, ochotná, zkušená, vše laicky vysvětlila. Když nás odeslala na rehabilitace, naše fyzioterapeutka ji velmi chválila, že málokterý pediatr rozpozná problém s páteří co malá měla a jen díky včasnému odhalení a následnému cvičení se dcera vyvíjí sice lehce se zpožděním, ale vzorově.
Bohužel v cca šesti měsících věku ukončila činnost v našem středisku a teď se u nás střídají doktorky čerstvě po škole, bez zkušeností, jedou jen podle tabulek. Takže paní doktorku Buvaličovou bych brala hned zpátky… Všema deseti!
Dobrý den chtěla sem se zeptat. Pristehovaly jsme se sem a nemůžeme najít žádného dětského lékaře. Vseci mají plno. Poradte
![]()
Zdravím, nepodělíte se prosím někdo o další zkušenosti s MUDr. Buvaličovou? Aktuálně hledám pediatra a moc jsem toho o ní nenašla. Děkuji!
Paní doktorka se snaží odpovídat na veškeré dotazy, dokonce i posílá sama od sebe na fyzio. Prijde mi, ze je trochu vic pro ockovani, a to i toho nepovinného. S ní se dostanete do styku při osobní návštěvě, e-mail a telefon řeší sestra. Nerada kouká do očí.
Co je ale odrazující je sestricka, ktera je neprijemna, arogantní a neustále skáče doktorce do řeči. Často ma nemístné poznámky či projevuje svoje názory (koulí očima, vzdychá apod). Takove chování je opravdu neprijemne a nevhodne. Jednou ji skoro ujelo, kdyz na me vyštěkla “no vy jste chytr”. Toto chování je velice nepříjemné a každá návštěva je vždy s nějakým excesem, takže se pokaždé zamyslím, co zas bude příště.
Pres zed do čekárny je slyšet drbání pacientek, které nemají stejné názory na výchovu či očkování jako sestra.
Již v minulosti jsem premyslela o odchodu jen kvůli sestře.