Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jeste dodám, ze misto abych se mudr postavila, zacala jsem brecet
Ta mi ve finale rekla, ze at se na ni nezlobim, ze me musela servat.
Kdyz jsem ji nasledne asi za hodinu volala, ze nam zapomnela napsat leky, tak se mnou uz mluvila jak s medem
Byla jsem doted svobodna matka, je pravda ze jsem si nechala hodne libit, priste vezmu s sebou chlapa ![]()
bude to vypadat ze jsem ji dala za pravdu to je blbost jako remen! to chces u ni zustat?
vubec bych ji ja nahlasila na komoru co si to dovoluje
jestli mas posudky od psychologu nemusis se niceho bat
uz k ni vubec nechod a kdyby si neco dovolila, tak bych ji to dala pekne sezrat!
at pekne cela cekarna vi co je to za pomstichtivou ***
![]()
Nějak nechápu, co jsi podle doktorky zanedbala. Jako, že jsi sama nepoznala laryngitidu a přišla se synem k ní?
Já teda ve stejné situaci nebyla, ale švagrová, když chtěla změnit dr., tak prostě při nemoci syna šla k nové a ta si pak vyžádala kartu od staré. Myslím, že jsi tam už neměla chodit a měla jít rovnou za novou dr. No hlavně ať Ti to dobře dopadně s tou sociálkou ![]()
Takové lidi opravdu nechápu. To Dr. dělá dobře, pocit, že někoho neprávem obviní…Ty máš právo zvolit si lékaře pro své dítě. Buď klidná, máš vše v pořádku, nic nenajdou a Ty jim to vysvětlíš. Držím palce. ![]()
Nebyla jsem a sad ani nebudu v podobné situaci.
Ale od téhle dr bych si HNED přehlásila k jinému pediatrovi, už bych s ní nepromluvila ani slovo. Pokud tě udá na sociálku, ty můžeš mít svědomí čisté (alespoň co jsem pochopila z tvého popisu), takže bych se ničeho nebála ![]()
Snaž se kvůli takový k. ávě nestresovat a najdi si pro syna jiného doktora a už bude určitě dobře ![]()
No a teď čtu, že ani nenapsala léky
Tam už by mě nikdy nikdo neviděl.
@alsem píše:
bude to vypadat ze jsem ji dala za pravdu to je blbost jako remen! to chces u ni zustat?vubec bych ji ja nahlasila na komoru co si to dovoluje
jestli mas posudky od psychologu nemusis se niceho bat
uz k ni vubec nechod a kdyby si neco dovolila, tak bych ji to dala pekne sezrat!
at pekne cela cekarna vi co je to za pomstichtivou ***
![]()
![]()
přesně!!!
p. s. kde je tvá sladká fotečka? vyměnit!
Vůbec nerozumím tomu, proč Tě obvinila se zanedbané péče? To bych pochopila pokud by dítě bylo podviživené nebo špinavé, zaostalé a jak s tím souvisí ten psycholog. Můžeš to prosím vysvětlit?
tak to je síla. Pokud jsi se přihlásila k nové, neměla jsi k té staré už jít. Ale to je jedno. Každopádně doktorka si tohle chování nesmí dovolit. Neboj, i kdyby sociálka nakrásně nakráčela, tak uvidí, že je vše v pořádku. Neboj se. A mohla bych se zeptat, o kterou paní doktorku šlo? ![]()
Ja se socialky nebojim, to jsem rekla i mudr, ze mam svedomi ciste. Socialka k nam chodi prave kvuli nemkoci syna. Me proste hrozne dostalo na kolena, ze mi tohle dokaze rict nekdo ke komu jsem chodila ctyri roky a vi presne jak tos e synem je
Priznam se ze jsem uplne na dne, me to hle proste hrozne zasahlo. Navic az ted mi dochazi co vlstne po me chtela, ptala se jestli chodim do prace, kdo plati synovi asistenci ve skolce
atd. Hrozny vyslech.Ja jak debil jen odpovidala, nezmohla jsem se na nic. ![]()
@Anonymní píše:
Ja se socialky nebojim, to jsem rekla i mudr, ze mam svedomi ciste. Socialka k nam chodi prave kvuli nemkoci syna. Me proste hrozne dostalo na kolena, ze mi tohle dokaze rict nekdo ke komu jsem chodila ctyri roky a vi presne jak tos e synem jePriznam se ze jsem uplne na dne, me to hle proste hrozne zasahlo. Navic az ted mi dochazi co vlstne po me chtela, ptala se jestli chodim do prace, kdo plati synovi asistenci ve skolce
atd. Hrozny vyslech.Ja jak debil jen odpovidala, nezmohla jsem se na nic.
já bych ji nahlásila na komoru, udělala bych jí peklo ![]()
@Anonymní píše:
Ja se socialky nebojim, to jsem rekla i mudr, ze mam svedomi ciste. Socialka k nam chodi prave kvuli nemkoci syna. Me proste hrozne dostalo na kolena, ze mi tohle dokaze rict nekdo ke komu jsem chodila ctyri roky a vi presne jak tos e synem jePriznam se ze jsem uplne na dne, me to hle proste hrozne zasahlo. Navic az ted mi dochazi co vlstne po me chtela, ptala se jestli chodim do prace, kdo plati synovi asistenci ve skolce
atd. Hrozny vyslech.Ja jak debil jen odpovidala, nezmohla jsem se na nic.
Nemohla jsem najit lepsi popis. Tak prosim nekoho kdo byl ve stejne situaci.
Vcera jsem navstivila pediatra se synem ohledne nachlazeni. Dostal leky, mame laryngitidu. K pediatrovi chodim pravidelne, mame veskere ockovani, veskere prohlidky.Vse v poradku. Od narozeni ma syn zdrav. problemy, dochazime i k jinym lekarum.
Nebyla jsem vsak spokojena s nasi stavajici pediatrickou prave z duvodu toho, ze ac jsem vzdy prisla a rikala ji jake ma syn problemy, nezdalo se mi ze by nam davala dostatecnou lecbu. Volala jsem tedy lekarce ktera ma ordinaci hned vedle, ze bych mela zajem o prehlaseni, ta nam to schvalila. Nyni jsem vsak jeste sla k nasi pediatre prave kvuli laryngitide a dostalo se mi pul hodinoveho kriku o zanedbani pece
u syna, nahlaseni na socialku atd. Zustala jsem jako oparena, nezmohla jsem se na slovo az doma mi doslo, ze duvodem muze byt prave prehlaseni k vedlejsi mudr, ktere jsem jeste osem neprehlasila.
Jsem z toho hrozne znicena, pro syna delam co muzu, mame vysledky i od psychologu ze se zlepsuje. Nevim co ted delat, jak se branit, pro me je to velike narceni a nedokazu se s tim smirit, ze mi doktorka dala takovou ranu pod pás. Ted kdyz se prehlasim, bude to vypadat ze jsem ji dala za pravdu
Nevim jak dal postupovat. Byl nekdo ve stejne situaci?
Omlouvam se, pisu v rozcileni a naprostem zmatku.