Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@anja.ka musíš tyhle „caplíky“ otočit dovnitř zítra ještě přefotím ![]()
@Pavla087 Jj, to jsme udelali. Ja to nazvala patky
Ale naklani se nam to trosku jakoby dopredu, myslim tim tu korbu…
@anja.ka jasný… mě se to taky trochu hýbe ale za jízdy to necítím. On to zatíží náš 8 kg miláček
![]()
@anja.ka Přesně tohle jsme řešili před 2 měsíci. Já nadšeně sestavila kočár a manžel se mračil, že se to nějak hýbe. Neboj, dáš tam prcka a při jízdě není žádný kolíbání cítit. My jezdíme 2 měsíce a já jsem moc spokojená. ![]()
@tery16 Tak to moc rada slysim!
Meli jsme trochu obavy, jestli to je ok. Ted uz jsem ale teda klidna a moc se tesim, az maly bude na svete a zacnem jezdit ![]()
Po přečtení všech recenzí začínám uvažovat nad tímto kočárek. Teď jsem koukala, že mají nový model 2017: http://www.detske-kocarky.cz/…xe-grey.html
Chtěla jsem se zeptat, zda je kočárek dobrý i do terénu a sněhu? Nevíte. Hrozně jsem si přála Peg perego GT3, ale už ho bohužel neprodávají.
Ještě jsem se chtěla zeptat na stabilitu kočárku? Máme totiž psa. Sice netahá, ale nikdy nevíte. Také mě ještě zajímá jestli jde dát sporťák do úplného lehu a zda má pevný záda? Budeme mít květnové mimi a tak nějak počítám, že na zimu už se mi tam nevejde, takže jestli ho budu moct úplně položit.
Ahoj holkyk
tak mimi je na světě, tak jsme vyjeli na prochajdu, máme tady asfaltku starou hrbolatou, ale teda jsem docela nešťastná jak kočár drncá mám pocit, že z malé vytřesu duši, mát book cross s navetou xl, můžu mít třeba nacvaklou špatně korbu??
jinak jsem s kočárkem spokojená je krásný, dobře se ovládá ale to drncání mě zarazilo
@Michy35 no drncat bude podle mě kazdy „moderni“ kocarek. Zrovna cross ma odpruzeny všechny 3 kola, takže věř, že je to ještě dobrý… A ja jsem treba mela i houpací kocarek a mimco se tam zase podle me moc vlnilo
, za me radsi ty trosku tvrdsi… Jinak konstrukce mekne tíhou ditete a používáním ![]()
@EtaOva no je pravda ze mala ma 3 kg, tak ji asi soupnu do kocaru ze tri kila mouky
@Michy35 Mě taky při první vyjížďce přišlo, že to s ním moc drncá. Ale jednak jsem si asi časem zvykla a jednak už má malej skoro 6 kilo, tak to možná nedrncá tolik tím.
Holky vy mi teda dáváte
Tenhle kočárek jsem si zamilovala a už se pro něj rozhodla a teď mám strach z konstrukce a hluboké korbičky. Termín porodu mám až v dubnu, tak teď nevím.. Chci kočárek i do mírného terénu a tenhle mi přišel ideální.. ![]()
Dobrý den, omlouvám se, že Vám vstupuji do diskuze, ale potřebuji radu. Mám doma hlubokou korbu Naveta XL a autosedačku. Sedí tahle korba i na podvozek Peg Perego Book? Miminko čekáme v dubnu, tak se pořád ještě rozhoduji, co bude lepší..
@Pavla087 Mám obavy z vachrlatého upevnění hluboké korby. Šla bych do korbičky pop up, ale holky tu píšou že jim nedrží na konstrukci pevně a mimco v kočárku „vibruje“..
Máme tu samé kočičí hlavy a taky bych jezdila po decentních polňačkách, tak abych z drobka nevytřepala duši
Sporťáku se nebojím, věřím, že bude perfektní. Ty jsi s kočárkem po téhle stránce spokojená? Už jezdíš nějaký ten pátek.. ![]()