Peg Perego Book Cross

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1051
23.9.16 21:04

@anja.ka musíš tyhle „caplíky“ otočit dovnitř zítra ještě přefotím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.9.16 21:32

@Pavla087 Jj, to jsme udelali. Ja to nazvala patky :) Ale naklani se nam to trosku jakoby dopredu, myslim tim tu korbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.9.16 21:54

@anja.ka jasný… mě se to taky trochu hýbe ale za jízdy to necítím. On to zatíží náš 8 kg miláček :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
24.9.16 23:08

@anja.ka Přesně tohle jsme řešili před 2 měsíci. Já nadšeně sestavila kočár a manžel se mračil, že se to nějak hýbe. Neboj, dáš tam prcka a při jízdě není žádný kolíbání cítit. My jezdíme 2 měsíce a já jsem moc spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.9.16 07:25

@tery16 Tak to moc rada slysim! :palec: Meli jsme trochu obavy, jestli to je ok. Ted uz jsem ale teda klidna a moc se tesim, az maly bude na svete a zacnem jezdit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.16 14:43

Po přečtení všech recenzí začínám uvažovat nad tímto kočárek. Teď jsem koukala, že mají nový model 2017: http://www.detske-kocarky.cz/…xe-grey.html
Chtěla jsem se zeptat, zda je kočárek dobrý i do terénu a sněhu? Nevíte. Hrozně jsem si přála Peg perego GT3, ale už ho bohužel neprodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.16 15:26

Ještě jsem se chtěla zeptat na stabilitu kočárku? Máme totiž psa. Sice netahá, ale nikdy nevíte. Také mě ještě zajímá jestli jde dát sporťák do úplného lehu a zda má pevný záda? Budeme mít květnové mimi a tak nějak počítám, že na zimu už se mi tam nevejde, takže jestli ho budu moct úplně položit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.10.16 16:01

Ahoj holkyk
tak mimi je na světě, tak jsme vyjeli na prochajdu, máme tady asfaltku starou hrbolatou, ale teda jsem docela nešťastná jak kočár drncá mám pocit, že z malé vytřesu duši, mát book cross s navetou xl, můžu mít třeba nacvaklou špatně korbu??
jinak jsem s kočárkem spokojená je krásný, dobře se ovládá ale to drncání mě zarazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.10.16 00:31

@Michy35 no drncat bude podle mě kazdy „moderni“ kocarek. Zrovna cross ma odpruzeny všechny 3 kola, takže věř, že je to ještě dobrý… A ja jsem treba mela i houpací kocarek a mimco se tam zase podle me moc vlnilo :D, za me radsi ty trosku tvrdsi… Jinak konstrukce mekne tíhou ditete a používáním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.10.16 05:11

@EtaOva no je pravda ze mala ma 3 kg, tak ji asi soupnu do kocaru ze tri kila mouky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.10.16 09:57

@Michy35 Mě taky při první vyjížďce přišlo, že to s ním moc drncá. Ale jednak jsem si asi časem zvykla a jednak už má malej skoro 6 kilo, tak to možná nedrncá tolik tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.10.16 10:37

Holky vy mi teda dáváte :mrgreen: Tenhle kočárek jsem si zamilovala a už se pro něj rozhodla a teď mám strach z konstrukce a hluboké korbičky. Termín porodu mám až v dubnu, tak teď nevím.. Chci kočárek i do mírného terénu a tenhle mi přišel ideální.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 10:33

Dobrý den, omlouvám se, že Vám vstupuji do diskuze, ale potřebuji radu. Mám doma hlubokou korbu Naveta XL a autosedačku. Sedí tahle korba i na podvozek Peg Perego Book? Miminko čekáme v dubnu, tak se pořád ještě rozhoduji, co bude lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
12.10.16 13:06

@Jasmínka2015 jj sedí @esprit1 z čeho máš strach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.10.16 13:42

@Pavla087 Mám obavy z vachrlatého upevnění hluboké korby. Šla bych do korbičky pop up, ale holky tu píšou že jim nedrží na konstrukci pevně a mimco v kočárku „vibruje“.. :nevim: Máme tu samé kočičí hlavy a taky bych jezdila po decentních polňačkách, tak abych z drobka nevytřepala duši :mrgreen: Sporťáku se nebojím, věřím, že bude perfektní. Ty jsi s kočárkem po téhle stránce spokojená? Už jezdíš nějaký ten pátek.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí