Peg Perego Book Cross

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
23.7.16 11:32

Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s tim, ze by vam spatne brzdila ta brzda? Mne nepribrzduje skoro vubec a po zabrzdeni v MHD nebo z kopce kocarek normalne ujizdi, takze jako :zed:…parkovaci brzda mi tam chybi teda.
Jinak uz jezdime nejakou chvili a musim rict, ze stabilita oproti napr. slalomu nebo treba Britaxu motion 3 je horsi…kocarek je vyssi nez delsi, coz je je spatne no…mela jsem celkem 4 trojkolky a jen Britax a Slalom zatim mely to vyvazeni ok, byly niz posazeny a delsi…skoda. Barva denim me taky zklamala materialem ;), ale jinak je jako krasna. Celkove jizda super, je krasne mekky, nehrka, jede sam… Bouda jako takova mi nevadi, spis mi tam prijde zbytecny to okynko, kdyz ji mam totiz stazenou tak je daleko a stejne na maleho nevidim :roll:, myslim, ze melo byt spis v tom poslednim „dile“ strisky. No je krasnej, elegantni, dobre se s nim jezdi, ale osobne si myslim, ze je spis do mesta, „all terrein“ to teda nebude :mrgreen: a skoda te stability, neni to uplne hrozny, ale znat to je… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.7.16 17:26

@EtaOva Tak to je velice zajímavé protože mě kočárek jezdí perfektně a brzdí jako blázen :think: Myslím že naopak takovej Britax jezdí dost mizerně :mrgreen: Co se týká okýnka, tak to tam nemusí být vůbec. Pro mě je tam absolutně zbytečné. Co se týká stability, tak se nepřevrací a sedí jako přibitý. Taky mám Blue Denim a přijde mi úplně normální :D Ještě jsem neviděla vybledlé Peg-pérego (obecně) ale takové Jané či Britax ano a to už po půl roce :(
Holt né každému sedí stejná značka a model :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
23.7.16 19:27

@Pavla087 Pavli, já vím, že ty Perega miluješ :mrgreen: a neberu ti to… sama teď mám 2 (book cross a book plus S pop up) a předtím jsem měla Perego classico…k tomu ale dalších cca 10 kočárků, takže srovnávat snad můžu… Britax motion 3 jsi zkoušela? ;)… ten určitě mizerně nejezdí, potvrdí ti to každá maminka, co ho měla.. mizerně jezdí čtyřkolky a Agile. Já neříkám, že cross je špatný kočár, ale to srovnání, co se týče stability mám a je to rozdíl…Jané i Britax jsou níž u země a delší a prostě při sjezdu z obrubníku a nebo do MHD je to velkej rozdíl, to mi věř ;), navíc Britax je např. mnohem lépe odpružený, ale zase se hůř ovládá, cítíš každé kg navíc… každý z nich má prostě svoje, ale já chtěla jen srovnat tu stabilitu…já jsem to třeba s korbičkou (pop up) tolik nezaznamenala, ale teď už jezdím nějakou dobu se sporťákem a tam to teda znát je :).
A k vybledlosti… denimové barvy prý blednou, i Peg Perego, na FB to maminky alespoň píšou, já jsem si ho nastříkala Gesslein sprejem a doufám, že barva bude držet ;)…zklamal mě hrozně materiál, působí to na mě tence, čekala jsem jeans, ale pevnější, tohle je prostě bavlna a mám strach, aby se to někde neprotrhlo :?. A Britax jsem měla červený, jezdila s ním téměř denně na koupák a nevybledl ani trochu… takže tak… přijde mi, že ses do mě pustila s vervou… já ho pomluvit nechtěla, je krásněj, měkká jízda, lehce ovladatelný, ale svoje negativa má :)

S brzdou si myslím, že se to nějak ochodilo nebo pokazilo… fakt mi to brzdí mizerně, tak to zkusím poslat asi na servis :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.7.16 22:21

@EtaOva Já bytostně Britax nesnáším a klidně ti povím do SZ proč… Je spousta jiných dobrých kočárků a nikomu to neberu a do tebe jsem se neobula. Jen říkám jak jezdí mě kočárek a to s ním jezdím úplně všude. Měla jsem denimový kočárek a nevybledl… mluvím za sebe ne za jiné. Možná že červená stříška u Britaxu tolik nebledne jako černá. Viděla jsem černý Britax po půl roce a stříška byla totálně KO.
No, já bych byla stejně radši kdyby PP dělalo víc kočárků celo jerseyovývh…tam ty barvy byly 100% stálé. Teď si budu ještě k PP kupovat nějaké golfky a zatím nevím jaké :nevim: Takže asi tak :) Tu brzdu ti seřídí v kolech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
23.7.16 22:44

@Pavla087 klidne napis do SZ nebo i sem, ja myslim, ze by to nemuselo vadit :)…ja netvrdim, ze Britax 3 je top kocarek, ma spoustu much, ale zrovna stabilita je u nej teda fakt o fous lepsi, jak u Crosse…cernej Britax sisuje, to jo, ale co jsem cetla, tak vetsine maminkam strisku pak vyreklamovali a dali novou, i kdyz ani to je neomlouva…cervena nesisovala, mela jsem ho rok a nic :nevim:. Kdyby nesisl ten denim, tak by to bylo super, mam totiz denimovy obe perega :mrgreen:, ten pop up teda ne blue denim, ale jen denim se sedyma okrajema a material je prave o dost pevnejsi, proto me ten blue denim prekvapil…
Ja budu nejake golfky nebo sportako-golfky porizovat na zimu, myslim, ze do Pop Upu se mi malej v zimnim uz nevejde nebo bude namackanej a taky vubec nevim jaky zatim :). Libi se mi Recaro citylife, ale zatim jsem ho nikde nevidela, tak nevim, jestli neni moc velkej :think:
Ta brzda me napadla, ze by mozna sla opravit nekde v cykloservisu, mozna to zkusim prvne tam, ale bojim se, aby tomu neco neudelali treba, ale snad ne no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
24.7.16 11:18

@EtaOva Tak to má každý mouchy… Třeba Book Cross by mohl mít širší konstrukci a tím pádem by se dala Pop Up korba složit na podvozku a sporťák by mohl být širší třeba jako u neotočného Booku. Na Recaro Citylife jsem taky koukala, ale vadí mi skládání vnitřkem ven :( Ráda bych zkusila BGB Bee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.7.16 11:59

autosedačka

Ahoj holky dotaz k autosedačce peg perego, předpokládám že ji máte. Také Vám nejde připoutat pásem v autě? Zkoušeli jsme i prostřední a jsou prostě krátké pásy. Máme tedy seat leon, ale vím, že i do toyoty avensis se nedá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
25.7.16 12:56

@asirna Mám Mazdu a Citroën (obě auta velké) a taky to jde jen tak tak, ale když ji připoutám, tak se ani nehne. Jako na Isofixu :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.7.16 21:36

@Pavla087 skladani tim potahem ven mi taky vadi, ale ma to snad 90% kocarku 8o, nechapu, co je na tom typu skladani tak uzasnyho…Bugaboo bee jsem jednu dobu taky chtela zkusit, ale byl mi ze vsech stran vymlouvan, takze jsem to vzdala :), rozbity chodniky to prej neprojede, takze bych tady v Brne asi dost zurila :D…ale na treti dite, ktere pravdepodobne nebude :lol:… chci jedine Bugaboo buffalo diesel denim…

@asirna asi ti to sice nepomuze, ale ja mam Maxi Cosi autosedacku a taky mam co delat, abych ty pasy natahla, ale jako jde to no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
20.8.16 11:26

Ahoj holky, zaujal mě tento kočárek. Měla jsem u první dcery GT3 (před ní Jané Slalom, po 5 měsících jsem ho měnila za GT3), byla jsem spokojená, ale ta váha byla vysoká - jezdila jsem dost vlakem. Máte někdo porovnání s GT3? Přijde mi, že je tu cross menší (méně hluboký) koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
20.8.16 13:41
@anja.ka píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli nemate nektera zkusenost s tim, zda se vejde PP Book Cross (podvozek+hl. korba) do kratke Fabie II.? Pro kocarek uz jsme temer na 100% rozhodnuti, ted jen zvazuji, jestli budu muset vymenit auto za to manzelovo :D

Já mám krátkou Fabii (2004) a vejde se do kufru podvozek+ korba (mám Pop-Up), ale musím sundat to přední kolečko. Nicméně na cestování je to pro mě nepohodlný - raději si beru manželovu Octavii, kde nemusím sundávat kolečko a korbičku nemusím skládat na placku. Případně si nakládám korbu do auta, abych pak vyndala z kufru podvozek a z auta korbu. Nebaví mě to přeskládávat, když potřebuju kočár vyndat. Já když cestuju, tak většinou s nějakou mezizastávku, takže to je kočár vyndat, za 2 hodiny ho nakládám znovu - pro mě je tohle otrava. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.8.16 18:55

@tery16 Ahoj, dekuji za info. Uvidim teda, jak to bude u nas :) Jinak mam taky jako zalozni plan manzelovu Octavii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 22:51

Holky, má kočárek Peg-pérego Book Cross nějaká negativa? Myslím tím, nestálost barev, konstrukce atd?

• Citovat
  • Upravit
5
14.9.16 12:56

Ahoj holky, nemate některá v plánu svého Crosse prodávat? Předem děkuji za případné nabídky do zpráv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
17.9.16 15:48

@janka_kailana korbicka ma nejakych 69-70cm, na 65cm mimco s fusakem bych ji urcite uz nekupovala, je i hodne úzká, ja jsem v ni vozila syna zhruba do 5 nebo 6 mesicu, to mel tech 65cm a byl tam akorat v letnim oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí