Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...Takze je pop up Korba zbytečná, chápu dobre ze ji stejně musíš dat do kufru extra, ne spolu s podvozkem? Jen teda ze z ni udělám placku
@Michy35 jj. Ještě zvažuji koupi Navetty XL protože náš malý má reflux a nějak nesnáší tu polohu v autosedačce
tak nevím… protože je Navetta XL o kousek menší…
Tak to jsi me moc ne potěšila
a ta pop up nemá to polohovani zad? Ja zas četla ze naveta je trosku menší, všude to píši jinak ![]()
@Michy35 Zkus projít youtube. Našla jsem tam složený podvozek spolu s korbou pop up, ale byl to čtyřkolový podvozek. Styl skládání je u trojkolky stejný a pořád se mi plete, jestli jsem tam takhle nenašla kdysi složený i ten Cross. Ale teď to nenajdu.
Na Book Crossu je dost úzká konstrukce a navíc tam má cvočky na které později připneš sporťák a to celé dohromady vadí těm tlačítkům na korbě. Klidně vyfotím. Navetta XL je menší ale ve vnitř…Jinak je o chlup širší než Pop Up a proto se tam hůř nasazuje. Pop Up má polohování zad, jen jsem psala, že malému nevyhovuje autosedačka, ale to žádná protože si v ní mačká bříško… ale když nad tím tak přemýšlím, tak je to zbytečné na tu chvíli protože si pak sedne a bude klid ![]()
Holky ma dotaz. Jde s tímto kočárkem bruslit? Mate některa zkušenosti? Hlavně se ptám kvůli tem ne nafukovacím kolečkum.
@IIwwca s kočárkem jsem ještě nebruslila, ale už jsem s ním běhala. Přední kolečko je ale třeba zaaretovat a pak je nerušená jízda a přední kolečko jede jak má. Když kolečko není zaaretované, tak se dost roztáčí na všechny světové strany. Jako za mě OK při běhu ![]()
@Pavla087 to jo, to je jasný ze s zaaretovanym. Už to mám odskousene ![]()
Příspěvek upraven 05.05.16 v 18:59
Me jde hlavně o ty ne na fukovaci kolečka. Jestli se chovají stejne jako ty nafukovací ![]()
@IIwwca Měla jsem nafukovací kola, silikonová a teď tyhle a upřímně se mi s těmahle jezdí nejlíp. I když já měla jiné požadavky než nafukovací či nenafukovací kola
Tyhle Soft Ride kola jsou prima v tom, že se o ně člověk nemusí starat a jsou lehčí než nafukovací. Za mě jsou OK. Já jsem celkově moc spokojená s kočárkem a nevím co bych mu vytkla? Snad jen pěnovou rukojeť si Peg-pérego mohlo odpustit ![]()
@Pavla087 tak určíte jine požadavky taky mám. Jen mi jde právě i o kola. ![]()
@Pavla087 Projizdela jsem fotky a mas tam na xl korbu ascot nakonec mas ale pop up chápu správně? Ja pořad nevím jestli pop up nebo xl. Bojím se abych tu xl načpala s podvozkem do kufru
@Michy35 Navetta XL jde na Book Cross ztěžka protože je široká z venku. Proto jsem zvolila Pop Up. Ale bohužel jsem v praxi zjistila, že se nedá složit s podvozkem protože jejímu složení vadí úzká konstrukce a takové úchytky za které se připevní sporťák resp. stříška. Jako prodejce těchto kočárků (nyní na MD ) jsem na tento fakt upozorňovala výhradního dovozce a ti to už řeší s Peg-péregem. Navrhla jsem, aby konstrukci navrhli o trochu širší a tím pádem by byl širší sporťák a dala by se na podvozek bez problémů nasadit jak Navetta XL, tak by se dala složit s podvozkem i Pop Up. Takže asi tak ![]()
@Pavla087 dík moc, no škoda že na to nepřišli výrobci sami a napsali ti k tomu něco?