Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Simush přesně
podle všeho bychom si pohoršit neměly, tak snad tu za pár dní/měsíců budeme pět jenom ódy
já budu v Crossu vozit taky holčičku, jenomže šedá ani černá se mi moc nelíbí a manžel řekl hned, že ten džínový je nejlepší. Vždyť holky taky nosí džíny. Takže budu kombinovat džínovou a fuchsiovou nebo sytou růžovou ![]()
@Galja já jen doufám, že to bude nejlepší kočárkové rozhodnutí v mém životě
někomu se tmavé barvy nelíbí, jenže já mám hlavně pro černé kočárky slabost, právě původně jsem chtěla mod black jenže dobrá dušička @Pavla087 mi napsala o kočárku první poslední, že jsem se nakonec asi rozhodla pro ten ascot. Doufám, že se potom taky pochlubíte nějakou tou fotečkou, at vidím zase jinou variantu ![]()
@Simush pokusím se vyfotit, už je na cestě, takže někdy koncem příštího týdne. Já jsem taky moc ráda, že @Pavla087 popsala kočárek do detailu, protože ještě jsem uvažovala o Mod Beige - a kdyby mi dorazil kočár bez zakrývacího okýnka, asi by mi kleplo!
Okýnka nemusím, pokud nejdou zakrýt! ![]()
@Galja Mod beige možná vypadá hezky na katalogových fotkách, ale buhužel ta realita je trochu jiná
Tím nechci nikomu rozmlouvat tuto barvičku. Určitě se tu najdou lidičky kteří mají rádi béžové a krémové odstíny… Pro mě je to bohužel nijaká barvička
viz. foto. A musím s tebou souhlasit, že džíny nosí i holky a proto jsem se rozhodla pro Blue denim byť přítel byl pro Mod Black
Líbí se mi černé kočárky, ale pořád jsem váhala a hlavně mi prostě vadilo na sporťáku to nezakrývací okýnko
Jinak je by byl TOP a měla bych Mod Black ![]()
@Simush posílám foto aspoň hluboké korbičky Ascot. Doufám, že trochu pomůže při výběru barvičky. Ten Ascot má na sobě takové cosi co ještě hází na sluníčku takové odlesky, ale je to hezké. Posílám detail.
Osobně taky říkám, že Book Cross nemá úplně TOP výběr barev ale i tak se stále dá vybrat ![]()
Jo, a info pro všechny budoucí majitele Book Crossu! Kočárek není ani nízký a ani vysoký. Já osobně jsem malá s botama mám 157 cm
a dobrý. Nastavitelná rukojeť lze nastavit dost vysoko a tak bude vyhovovat i těm vysokým rodičům aniž by si nějakým způsobem šlapali na (brzdu jsem chtěla říct
néé
) zkrátka na zadní osu. To jsem chtěla napsat
Ani hluboká korbička není nízko nasazená a ani vysoko a to samé platí i o sporťáku. Takže asi tak ![]()
@Pavla087 ty odlesky se mi právě zdají i na fotkách na internetu, jakoby do stříbrna a to jsem ráda, že tam je, to se mi právě strašně líbí!!díky za info
Příspěvek upraven 20.02.16 v 12:24
@Simush To jsem ráda
Každopádně je to zajímavé a jen tak to na kočárku neuvidíš
Za mě Ascot ![]()
Ahoj
@Galja Tak co? Už přišel kočárek? Jsem zvědavá jak se ti líbí a co mu říkáš? Jsem zvědavá
klidně sem hoď fotky rádi se se @Simush na krasavce podíváme ![]()
@Pavla087 ahojky, uz zitra
. Moc se tesim a urcite dam fotky, ale asi az koncem tydne ![]()
@Galja Super
tak doufám, že z něj budeš stejně tak nadšená jako já
Je fakt božíí ![]()
@Galja A odkud jste kočárek objednávala, klidně napiště do SZ, ať nejsou problémy:-)Jak dlouho jim trvalo, než přišel. Potřebuji to vědět, jestli nebude rychlejší ho zakoupit někde na prodejně, pokud by tam byl:-)
Holky, už ho mám
sice musím rozdýchat ten materiál stříšky a potahu - džínovinu jsem fakt nečekala, myslela jsem, že to bude něco normálnějšího s barvou denim (no to je tak, když to člověk kupuje jen podle obrázků
), ale jinak spokojenost. Už vyjel i na prochajdu, foto a celou recenzi dodám, až bude chvilka času ![]()
@Galja tys nevěděla že je džínovej
? Džíny se nosí i na kočárku, tos nevěděla
? Vždyť je to hezký… a ne každej má džínovej kočárek
Podle mě, je Blue Denim nejhezčí denimový Peg-pérego vůbec
předchozí denimové barvy od PP se mi ne é…
@Pavla087 Neee, netušila jsem
Ale jo, vždyť je parádní, jen jsem zkrátka čekala něco jiného, tak mě to trochu vyvedlo z míry. Ale hlavně kočárek bezvadně jezdí ![]()
Holky, taky budu ráda za fotky a recenze. Chtěla bych si ho trochu osahat a prohlídnout (mimochodem nedáte mi typ, kde v Praze by ho měli? V pátek/v sobotu se tam budu vyskytovat) a pak kdyžtak objednat. ![]()
@tery16 v showroomu v babystar.cz mají i stejné webky
jsou v Horních Počernicích. Když jsem tam byla já, tak tam měli Book Cross a v Mod Black (celý černý). Myslím, že v pátek mají jen do 16:00h a víkendy tam nejsou vůbec.