Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Pavla087 OK, díky. JJ, mám neotočný Book. Takže budu otravovat manžela, ať to dotáhne domů, ať se tam nad tím nehrbím v kočárkárně. ![]()
@SharonS píše:
@asirna mohu se zeptat, jaká je reálná délky korbičky Navetta XL…souhlasí těch 70cm..Rádi bychom tento kočárek pořídili..Čekáme lednové miminko ale spousta lidí mě zrazuje, že korbička je malá a beránkový fusak do ní s miminkem nedám…Poraďte prosím..
Ahoj tak at měřím jak měřím navetta má vnitřní rozměr 66 na délku a 26 na šířku, takže opravdu velká korbička to není. Mě to nijak nevadí já počítám, že půjdu do sportáku v půlce zimního období. Nijak mi to neva, právě proto jsem si vybrala cross, že je prostorný, stříška jde polohovat, tak aby nefoukalo a má docela vyteplený nánožník. V tvém případě bych opravdu velikost korbičky neřešila mimi odvozíš celou zimu v hloubce ![]()
@asirna MOc děkuji…já ještě zvažuji POP UP korbičku…ale právě chci taky Crosse kvůli sporťáku… ![]()
@Pavla087 tak zkouška byla úspěšná do kufru dam v pohodě navettu a podvozek ![]()
@Michy35 Já jen tak technickou poznámku - praxí jsem poznala, že dávat do kufru podvozek a na to vrch kočáru je pro mě horší verze. Když pak vystupuješ, musíš ten vrch kočárku někam položit, vytáhnout a rozložit podvozek a pak nasadit vrch. Čili jsem pak raději dávala vrch rovnou do auta a do kufru jsem nacpala za podvozek tašku s věcma. Řešila jsem to teda u kočárku jiné značky, proti Peregu masivnější. V Octávce nebyl problém, tam jsme se vždycky nějak poskládali. Ale v krátké Fabii už to byla těžká koordinace ![]()
@Pavla087 koupila jsem tu barvu Picadilly nevíš jestli jsou si s tou šedou z letošní kolekce podobné? Ta barva je úžasná jsem nadšena
@tery16 jj taky me to napadlo naštěstí mi to vleze skoro vedle sebe takze vytáhnu podvozek a pak korbu
@Michy35 Piccardilly a Ascot jsou stejné barvy se stejným designem. Jen je rozdíl v hluboké korbě a tašce na rukojeť a to, že je jinak našitý bílý kožený pruh. Je to i stejný odstín šedé i embossovaný potisk. Ještě pošlu detail látky ![]()
@Pavla087 chces mi říct, že i sportak ascot je stejná barva jako navetta picadily? v tom případě nechápu jak jsem mohla uvažovat o béžové ta ascot je luxusní
![]()
ještě dotaz nemáš tip jaký fusák se hodí nejlíp do navetty?
@Michy35 Mě by se líbil Lodger Bunker Fleece Special edition WHITE ale bohužel se už neprodává nebo aspoň o tom nevím ![]()
Mám Lodger Bunker American Fifties Antracite ten by tam taky šel
Tenhle fusak bys měla i do sporťáku ![]()
@Michy35 Lodger je příjemný, teplý a takovej no nevím… je super noo
![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli nemate nektera zkusenost s tim, zda se vejde PP Book Cross (podvozek+hl. korba) do kratke Fabie II.? Pro kocarek uz jsme temer na 100% rozhodnuti, ted jen zvazuji, jestli budu muset vymenit auto za to manzelovo ![]()
Ja bych tipla ze i jo mam nissan quasqai kufr nic moc velký a dam překvapivě úplně v pohode