Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Pavla087 Tak on Book Clas. to projede, néé, že ne. Jen je to větší zabíračka na ruce a řízení kočáru. Prostě, když nasněžilo a zůstávalo to na chodníkách, tak jsem brala starý dobrý velký sporťák Gesslein.
Já jsem teda nadšená zatím. Měla jsem z trojkolky strach ohledně řízení a stability. Ale vůbec bych nepoznala, že řídím trojku. Jen sjezdy/nájezdy z chodníků jsou znát. Ale v běžné chůzi bych to nepoznala. Cross je teda krásně odpruženej, to mi chybělo u Classicu. A Cross má vyšší rukojeť, to je pro mě super. ![]()
@tery16 Já vím, taky jsem z něj úplně paf
A jsem fakt překvapená jak se krásně ovládá
Hned jak mi přišel, tak jsem ho dala dohromady a s prázdným jsem se hned projela okolo baráku
Až poprvé vyjedu, tak taky podám info ![]()
Tak já mám tento kočárek taky vybraný, teď řeším korbičku. Navetta Pop-Up se mi moc nelíbí, ale je větší a ta stříška a složení s podvozkem a na placku je super. Navetta XL se mi líbí, ale bojím se aby nebyla moc malá, u loňských modelů píší vnitřní velikost 70cm a letos 66cm! Navíc vajíčko mám, tak ho budu muset prodat
Máte někdo ozkoušenou letošní Navettu XL, zda v zimě i s fuskem nebude moc malá? Děkuji za info!
@grombule ona celkově měří cca 75 cm (měřila jsem jí pár čísel nad matrací) a musím říct, že Navetta XL jak je o malinko širší, tak se na podvozek hůř nasazuje. Mám teda Pop Up hlavně kvůli své skladnosti. Osobně se mi taky víc tvarem líbí Navetta XL, ale prostě praktičtější je Pop Up
Dávala jsem sem i fotky ![]()
@grombule tak doufej že budou mít na prodejně vystavené dva modely (sporťák a hlubokou korbu) protože pochybuji že se najde nějaký prodejce který bude ochotný sundat s úsměvem celý sporťák z podvozku
chcete to totiž trochu trpělivosti. Sundat jde, ale horší je nandat zpátky. Věř mi, vím o čem mluvím
Jinak pokud to nemáš daleko do Brna, tak tam zajdi na veletrh. Maj tam Peg-pérego (Kenyo s. r.o) stánek a Book Cross tam mají vystavený ![]()
Já včera na veletrhu byla a barvu mám rozhodnutou, ale furt váhám ohledně korbiček…Pop up jsem viděla už dřív, ale víc mě láká XL
..jen mi bude přebývat vajíčko, to už doma mám :/ Pop up je sice skladnější, což se v malém bytě hodí, ale půl roku to kdyžtak přežiju
Odpoledne zkusím zajet do obchodu, minule mi kočar super předvedli, tak snad vyzkoušíme obě korbičky a rozhodnu se
@grombule právě se to hodí nejen do bytu, ale hlavně do menšího kufru do auta
už se těším až s kočárkem vyrazím na první procházku
kočárek je fakt krásnej
jakou barvičku bys ráda?
Já se na první pohled zamilovala do Ascotu
Postupně jsem viděla i jiné barvy, ale tohle byla láska na první pohled! Kufr auta máme velký a čekáme první dítě, tak spíš řeším ten byt, MHD a nasazování na podvozek..
@grombule nám se narodí druhé a auto je menší combi. Mě učaroval Blue denim
A hlubokou korbu mám Atmosphere ![]()
@Galja super fotky
pak sem taky hodím pár fotek
Taky budu jezdit podobným terénem ![]()
@Pavla087 píše:
@grombule nám se narodí druhé a auto je menší combi. Mě učaroval Blue denimA hlubokou korbu mám Atmosphere
Tak nakonec jsme šli do Set Modularu, víc se nám líbil a raději jsme zvolili pevnější korbičkuTak teď aby malé nebyl brzo s fusakem malý, no uvidíme
Do týdne má být k vyzvednutí, tak už se těším! Ten denim taky vypadá dobře
@grombule Tak hlavně že sis vybrala a jsi spokojená
Taky bych brala Navettu XL, ale nevím jak by jsme se posládali do auta
![]()
@Galja píšeš,že jsi měla slalomka, já mám taky slalomka a mám strach, že si pohorším, můžeš mě uklidnit, že je lepší než slalom? Minimálně mi jde o tu jízdu, slalom mi totiž jezdí sám, jako v podstatě jsem spokojená:-)
Ahoj holky, prosím moc o radu! Dnes jsem si dovezla domů Peg Perego Book Cross a nějak někde dělám chybu…už jsem se naučila sundat sporťák a nasadit autosedačku i korbičku…jen mám problém. Vždy, když nasadím korbičku (Navetta XL), tak se mi na té konstrukci tak nějak houpe…teda naklání dozadu směrem k rukojeti. Vím, že jsem někde udělala něco špatně a hledala jsem všude možně, ale jsem neschopná to najít…Prosím poraďte…