Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Galja No právě, už jsem se lekla že se nelíbí
Měla jsem golfky od Cybex a ty byly v limitce Design by lala Berlin a doslova mě denimovina učarovala
Ten byl z trochu tužšího materiálu a barvička byla tmavší a na ní hvězdičky ![]()
@Pavla087 Děkuji, tenhle obchod mám v merku. Škoda, že tam nejsou v sobotu, zítra to bude tip ťop na čas asi. Ale super je, že mají na stránkách vypsáno, co tam je k vidění. Tohle mě na obchodech fakt štve, že toho mají na stránkách mraky a v obchodě pak k vidění nic moc.
Každopádně ještě pootravuju - nevíš, kde ho by měli k vidění PP Cross + třeba Britax motion 3? Tyhle dva mám předvybrané a chtěla bych je někde vidět. Bohužel i ten Britax jsem zatím nikde nepotkala. ![]()
@tery16 tak třeba Dětský dům tam uvádí že mají skladem PP Book Cross Blue Denim a Britax B-motion 3 tuším v červené barvě. V pátek tam jsou do 18:00h a v sobotu do 14:00h.
@Pavla087 Děkuji. Včera jsem na ten Dětský dům koukala. Zkusím to. Ale po předchozích zkušenostech si právě nedělám naděje - i když píšou skladem, tak je na prodejně pak vystavený nemají.
Aspoň teda minule to tak bylo třeba v Malvíku.
Ale zkusím se tam mrknout, když mají v sobotu, tak to je fajn. ![]()
@Pavla087 Tak jen info z cesty - volala jsem tam dopoledne a Dětský dům má k dispozici Cross asi ve 3 barvách. Britax nemají. A Dětský ráj 1 ks Cross a Britax skladem, ale ne na prodejně. To je právě to, že všichni píšou, že je to skladem a pak to nemají k nahlídnutí. To mě štve.
Ale zítra se teda otočíme do Dětského domu na Cross, máme to cestou. ![]()
@tery16 no to je fakt
Tyhle veliký obchody mají sklady asi jinde nebo já nevím… ![]()
Ahoj, tak jsem tu a nesu recenzi po pěti vyjížďkách
Dosud jsem měla jen Jané Slalom Pro, takže srovnávám hlavně s ním.
Jsem s Crossem celkově spokojená, i když pár mušek by se našlo. Takže za mě plusy:
Za mě mínusy:
Snad jsem napsala všechno, kdybych si ještě vzpomněla, doplním. ![]()
@Galja lepší jsi to nemohla napsat
Máš stejné postřehy, klady i mínusy jako já. Přemýšlím, že si vezmu stříšku ke švadleně aby mi tam udělala z té samé gumičky poutko a knoflík. Takže pokud by stříška nebyla stažená, tak by vlastně ani nelítala. Slabší materiál mi nevadí, to Peg-pérego prostě tak dělá
hlavně že neprofukuje (má zkušenost), 100% vytýkám tu pěnovou rukojeť, která dle mého názoru měla být kožená. U předchozího PP Booku jsem měla sice pěnovou, ale v prostředku tam kde je brzda byl takový plast a tím pádem se rukojeť nešpinila. Také dalším mínusem vidím malý výběr barev a dle mého názoru by u tohoto modelu mělo být nezakrývací okýnko u všech barev a ne jen u třech ![]()
Kočárek mi zatím parkuje doma složený, myslím že cca 2 měsíce po porodu budeme ještě u našich, ale po odstěhování mi bude také parkovat doma v bytě ve složeném stavu… tak jsem zvědavá…
Tak hlásím, že jsem se byla podívat na Crosse a už nám parkuje v kočárkárně.
Přede mnou ho prý paní taky brala, tak jsem viděla jen barvu Acsot. Moc se nám líbila. Denim je sice můj sen, ale asi bych se ho trochu bála. Černý nechtěl manžel a tahle tmavě šedá se vzorkem je parádní.
Na fotkách na netu to tak nevynikne.
Jsem zvědavá, až po neděli vyjedeme se synem ![]()
Boudička super.
Trochu škoda, jak tu píšete, že tam nedali po straně ty páčky na vypnutí střechy. Mám to u Book Classic a je to super. To je zatím jediné, co mi vadilo.
@Michy35 bohužel ne
u nás na vysočině letos bylo kupodivu málo sněhu
a teď tu také žádný není
zeptej se @Galja ta už jezdí ![]()
@Michy35 Já s ním jela teda jen jednou zatím a sněhu málo (viz. fotka). Mám Perego Book Classico a s tím už se mi v tomhle sněhu, co zůstává na chodníku, jede blbě. Cross to obstál na 1.
@Michy35 u nas snih take neni a obecne moc nebyva, nas Cross ho nezazil ani pred par dny, jak nasnezilo
Ale jinak jezdi stale perfektne, bahno na polnackach mu vubec nevadi, a ze ho tam je, jak jinde snehu ![]()
Super
Kočárek je krásný
Měla jsem PP Book Completo a sníh projel, já nevím…nijak mi to nevadilo
Book Cross bude 100% lepší protože má velké kola
Už se fakt těším až s kočárkem vyjedu ![]()