Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...Kočky a třeba starší typ nějaké korbičky by nepasoval? Já jen že to je docela pálka za vše
, díky ![]()
Holky tak i budu brzy objednávat cross
jen váhám mezi barvou denim a synergy, máte někdo synergy? Zajímala by mě reálná fotka. Děkujioc ![]()
@Ew64 ano i starší typ korbičky sedí na Book Cross, ale je třeba si to radši vyzkoušet
Psala jsem SZ ![]()
Neviděl někdo naživo barvu versilio
? Prý je smetanová, mě přijde na některých fotkách hnědá a někdě dokonce šedá..
Holky, jakou používáte pláštěnku? Máte třeba od emitexu univerzální?
@lena1280 mám pláštěnku Emitex maxi. Myslím že by stačila i menší.
Holky, dáte někdo book cross a navettu xl do kufru auta, nebo musí naveta na sedadlo?
@Michy35 jako myslíš že jí složíš s podvozkem nebo vedle podvozku? Do mé Mazdy se vejde jen podvozek a zbytek na sedadlo a do mužova Citroënu se vejde do kufru resp. podvozek dole a korba položená na podvozku a kufr je plný. Pokud chceš skladnější kočárek, zvol si Peg-pérego Book s Pop Up. Tu složíš i s podvozkem viz. foto
Bohužel takhle nejde složit Pop Up na Book Cross
Vadí jí úzká konstrukce…
@Pavla087 no kdyby šel takhle složit. pop up tak by to byla krása. a co má muž za typ citroena? kombi nebo sedan? já pořád špekuluji, víc se mi líbí xl korba( hlavně barvy) a přemýšlím jestli bych to narvala do kufru, podvozek a na to korbu
@Michy35 Citroën Xsara Picasso. Jako Book Cross prostě takhle nesložíš. Zkoušela jsem to a vadí mi u toho klouby u stříšku, rukojeť a takový „caplíky“ za které se připevňuje stříška od sporťáku. Chápu, i já měla původní plán koupit Navettu XL. Jinak opravdu takhle se složí jen Pop Up s podvozkem Book Plus (S Jet, 51). Jinak ještě doporučuju zajet před prodejnu autem a vyzkoušet skládání do auta.
Tak koukám xsara ma kufr celkem vysoký, no asi to neni ideální ale kdyz povezu kočár v autě tak pul roku to vydržím dávat na sedadlo, nebo vezmu auto příteli ![]()
Jdu si pro radu ohledně sundání sporťáku Crossu. Porod se blíží, čili hodlám sundat sporťák, abych to měla připravené na korbu. Problém je v tom, že kočár je v kočárkárně a my jsme ve 4.patře bez výtahu. Vím, že když jsem naklusala sundat potah Booku, nezmohla jsem to bez šroubováku. A nakonec jsem celý kočár raději táhla domů a sundávala doma. Zas tak lehce to nešlo a musela jsem si s tím pohrát ![]()
Takže mám u Crosse počítat s něčím podobným? Nebo vzít šroubovák a jít zápasit do kočárkárny a bude to brnkačka?
@tery16 pokud jsi měla neotočný Book, tak u Crossu to je podobný…chce to trochu trpělivosti…