Peg Perego Book Cross

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
18.6.16 13:15

Moc děkuji za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.6.16 23:25

Kočky a třeba starší typ nějaké korbičky by nepasoval? Já jen že to je docela pálka za vše :D :think:, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.6.16 00:25

PP book cross synergy

Holky tak i budu brzy objednávat cross :-) jen váhám mezi barvou denim a synergy, máte někdo synergy? Zajímala by mě reálná fotka. Děkujioc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
19.6.16 12:43

@Ew64 ano i starší typ korbičky sedí na Book Cross, ale je třeba si to radši vyzkoušet ;) Psala jsem SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
20.6.16 18:21

Neviděl někdo naživo barvu versilio :think:? Prý je smetanová, mě přijde na některých fotkách hnědá a někdě dokonce šedá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.6.16 18:23

Holky, jakou používáte pláštěnku? Máte třeba od emitexu univerzální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.6.16 18:41

@lena1280 mám pláštěnku Emitex maxi. Myslím že by stačila i menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
20.6.16 21:16

Holky, dáte někdo book cross a navettu xl do kufru auta, nebo musí naveta na sedadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.6.16 21:53

@Michy35 jako myslíš že jí složíš s podvozkem nebo vedle podvozku? Do mé Mazdy se vejde jen podvozek a zbytek na sedadlo a do mužova Citroënu se vejde do kufru resp. podvozek dole a korba položená na podvozku a kufr je plný. Pokud chceš skladnější kočárek, zvol si Peg-pérego Book s Pop Up. Tu složíš i s podvozkem viz. foto ;) Bohužel takhle nejde složit Pop Up na Book Cross :( Vadí jí úzká konstrukce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
20.6.16 22:38

@Pavla087 no kdyby šel takhle složit. pop up tak by to byla krása. a co má muž za typ citroena? kombi nebo sedan? já pořád špekuluji, víc se mi líbí xl korba( hlavně barvy) a přemýšlím jestli bych to narvala do kufru, podvozek a na to korbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.6.16 22:46

@Michy35 Citroën Xsara Picasso. Jako Book Cross prostě takhle nesložíš. Zkoušela jsem to a vadí mi u toho klouby u stříšku, rukojeť a takový „caplíky“ za které se připevňuje stříška od sporťáku. Chápu, i já měla původní plán koupit Navettu XL. Jinak opravdu takhle se složí jen Pop Up s podvozkem Book Plus (S Jet, 51). Jinak ještě doporučuju zajet před prodejnu autem a vyzkoušet skládání do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
21.6.16 07:57

Tak koukám xsara ma kufr celkem vysoký, no asi to neni ideální ale kdyz povezu kočár v autě tak pul roku to vydržím dávat na sedadlo, nebo vezmu auto příteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
21.6.16 08:32

@Michy35 i to je možnost :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.6.16 18:15

Jdu si pro radu ohledně sundání sporťáku Crossu. Porod se blíží, čili hodlám sundat sporťák, abych to měla připravené na korbu. Problém je v tom, že kočár je v kočárkárně a my jsme ve 4.patře bez výtahu. Vím, že když jsem naklusala sundat potah Booku, nezmohla jsem to bez šroubováku. A nakonec jsem celý kočár raději táhla domů a sundávala doma. Zas tak lehce to nešlo a musela jsem si s tím pohrát :roll:
Takže mám u Crosse počítat s něčím podobným? Nebo vzít šroubovák a jít zápasit do kočárkárny a bude to brnkačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
21.6.16 18:32

@tery16 pokud jsi měla neotočný Book, tak u Crossu to je podobný…chce to trochu trpělivosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí