Peg Perego Book Cross

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1051
8.5.16 21:26

@Michy35 ne, zatím nic. Uvidíme co se bude dít. Zatím se prodává jako sportovní kočárek na který lze nasadit hlubokou korbičku Pop Up a autosedačku. Co se týká konstrukce, tak je dobře vyrobená, jen jí tak o cca 1 až 2 cm rozšířit a pak bude úplně TOP :)
Ještě posílám fotky pro zajímavost…

Příspěvek upraven 08.05.16 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
8.5.16 21:26

@Michy35 ne, zatím nic. Uvidíme co se bude dít. Zatím se prodává jako sportovní kočárek na který lze nasadit hlubokou korbičku Pop Up a autosedačku. Co se týká konstrukce, tak je dobře vyrobená, jen jí tak o cca 1 až 2 cm rozšířit a pak bude úplně TOP :)
Ještě posílám fotky pro zajímavost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
8.5.16 22:43

@Pavla087 dik moc ted uz je mi to jasné jen jako nechápu proč tak pisou ze je kompatibilní s Korbou pop up nebo xl. hold asi kšeft je kšeft :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
9.5.16 12:00

@Michy35 Peg-pérego to myslelo dobře, ale neuvědomili si že je konstrukce fakt hodně úzká. Nenív tom žádný reklamní trik nebo „kšeft je kšeft“ a kočárek je kompatibilní s hlubokou korbou a autosedačkou… Peg-pérego dělá kvalitný produkty, jen toto prostě holt nevychytali a bohužel nikdo není dokonalý… Oni si s tím poradí a doladí to :) Koukám, že se mi špatně nahrály fotky (psala jsem z mobilu :zed: )
PS: Zkusím fotky nahrát znovu a nově k tomu přidávám úchyty pro nasazení hluboké korby a autosedačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.6.16 13:09

Hezky den mohu mit dotaz? Nepouzivate madlo ze sportaku na autosedacku? A ZADOVA OPERKA neni na podvozku kdyz je tam korba a autosedacku? V navodu to pisou tak vselijak ze my ji sundali ale jen pro dotaz. A nekyve se vam korba a autosedacku? kdyztak jestli bych mohla podrobnejsi foto jak pro sedacku tak korbu. Capliky musi byt vzdy nahore? ASI urcite ano ze jinak by to nedrzelo Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
9.6.16 20:48

@Patricie8 pokud chceš upevnit autosedačku na podvozek, musíš mít vždy vytažené oka… týká se to i hluboké korby. Aby se hluboká korba i autosedačka nekývali, slouží k tomu takový šedý "háčky kkteré se vysunou a podepřou korbu nebo autosedačku (viz foto). Madlo se nepoužívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
9.6.16 21:03

@Patricie8 ještě… korba je uchycená v prostředku za ty oka a opírá se o ty šedé „háčky“ viz. foto… sice nekvalitní, ale je to tam vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.6.16 14:09

Ahojky, chci jen reagovat na názor, že navetta xl nepasuje na podvozek book cross. Já si pořídila právě ji a jde naprosto hladce naklapnout i sundat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
17.6.16 06:00

@asirna tak to je super info, jakou mas barvu kočárku
Holky ta barvicka ascot je nas portalu stejna jako na korbe xl? Ta korba mi přijde na fotkách světlejší zářivějsi s odlesky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.6.16 14:14

Peg Perego Book Cross

@asirna mohu se zeptat, jaká je reálná délky korbičky Navetta XL…souhlasí těch 70cm..Rádi bychom tento kočárek pořídili..Čekáme lednové miminko ale spousta lidí mě zrazuje, že korbička je malá a beránkový fusak do ní s miminkem nedám…Poraďte prosím.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.6.16 07:04

@SharonS tak i k kdyby měla jen 70 tak mimi ma ca 50-55cm za tri měsíce. 15 cm určo nevyrostle a v dubnu ho uz asi ve fusaku vařit nebudeš takze s led novým mimi bych velikost korby vůbec neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.6.16 09:38

Moc děkuji za radu…čekáme první, takže v tom nejsem tak zběhlá a nemám představu, jak moc za ty 3měsíce vyroste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
18.6.16 11:00

@SharonS mám teď 3 měsíčního syna a měří 62 cm a místa tam má hodně. Je to březnové miminko a korbičku mám teda Pop Up. Pop Up je o kousek větší než Navetta XL, ale na ledňátko je to úplně jedno jak velkou korbu máš ;) tak i tak v lednu 2018 už bude dávno ve sporťáku :) obecně se hluboké korby dělají min. do 6 měsíců a max.do 9 měsíce… Na prvního syna jsem měla jiný kočárek ale stejně velikou korbičku jako je Pop Up a vozila jsem pomalu do roka a syn nebyl mrňous a je červnový. Pokud chceš Book Cross, tak neřeš hlubokou korbičku protože Book Cross má super sporťák s XXL stříškou a hodně dlouhým nánožníkem takže perfektně kryje dítě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.6.16 11:20

@Pavla087 právě…moc děkuji za názor 8)..chtěla bych Book Cross a i díky kvůli tomu sporťáku a i celkové velikosti. Já jsem sice menší, ale manžel je vyšší a když jsem ho teď v týdnu viděla, byla jsem nadšená. Je úžasně lehký a jak píšeš ta korba XXL je super.Jsme na horách, takže ji krásně využiju. Tu korbičku uvidím, nevadila by mi ani ta POP UP… ;) Dostala jsem totiž nádherně teplý beránkový fusak, tak jsem řešila, zda mímo s ním do té korbičky vecpu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
18.6.16 12:14

@SharonS tak vem Pop Up, mám jí a je fakt super :srdce: :palec: Posílám ti foto vnitřku korbičky :) a ještě píšu SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí