Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Michy35 ne, zatím nic. Uvidíme co se bude dít. Zatím se prodává jako sportovní kočárek na který lze nasadit hlubokou korbičku Pop Up a autosedačku. Co se týká konstrukce, tak je dobře vyrobená, jen jí tak o cca 1 až 2 cm rozšířit a pak bude úplně TOP ![]()
Ještě posílám fotky pro zajímavost…
Příspěvek upraven 08.05.16 v 21:31
@Michy35 ne, zatím nic. Uvidíme co se bude dít. Zatím se prodává jako sportovní kočárek na který lze nasadit hlubokou korbičku Pop Up a autosedačku. Co se týká konstrukce, tak je dobře vyrobená, jen jí tak o cca 1 až 2 cm rozšířit a pak bude úplně TOP ![]()
Ještě posílám fotky pro zajímavost…
@Pavla087 dik moc ted uz je mi to jasné jen jako nechápu proč tak pisou ze je kompatibilní s Korbou pop up nebo xl. hold asi kšeft je kšeft ![]()
@Michy35 Peg-pérego to myslelo dobře, ale neuvědomili si že je konstrukce fakt hodně úzká. Nenív tom žádný reklamní trik nebo „kšeft je kšeft“ a kočárek je kompatibilní s hlubokou korbou a autosedačkou… Peg-pérego dělá kvalitný produkty, jen toto prostě holt nevychytali a bohužel nikdo není dokonalý… Oni si s tím poradí a doladí to
Koukám, že se mi špatně nahrály fotky (psala jsem z mobilu
)
PS: Zkusím fotky nahrát znovu a nově k tomu přidávám úchyty pro nasazení hluboké korby a autosedačky ![]()
Hezky den mohu mit dotaz? Nepouzivate madlo ze sportaku na autosedacku? A ZADOVA OPERKA neni na podvozku kdyz je tam korba a autosedacku? V navodu to pisou tak vselijak ze my ji sundali ale jen pro dotaz. A nekyve se vam korba a autosedacku? kdyztak jestli bych mohla podrobnejsi foto jak pro sedacku tak korbu. Capliky musi byt vzdy nahore? ASI urcite ano ze jinak by to nedrzelo Diky ![]()
@Patricie8 pokud chceš upevnit autosedačku na podvozek, musíš mít vždy vytažené oka… týká se to i hluboké korby. Aby se hluboká korba i autosedačka nekývali, slouží k tomu takový šedý "háčky kkteré se vysunou a podepřou korbu nebo autosedačku (viz foto). Madlo se nepoužívá…
@Patricie8 ještě… korba je uchycená v prostředku za ty oka a opírá se o ty šedé „háčky“ viz. foto… sice nekvalitní, ale je to tam vidět ![]()
Ahojky, chci jen reagovat na názor, že navetta xl nepasuje na podvozek book cross. Já si pořídila právě ji a jde naprosto hladce naklapnout i sundat. ![]()
@asirna tak to je super info, jakou mas barvu kočárku
Holky ta barvicka ascot je nas portalu stejna jako na korbe xl? Ta korba mi přijde na fotkách světlejší zářivějsi s odlesky,
@asirna mohu se zeptat, jaká je reálná délky korbičky Navetta XL…souhlasí těch 70cm..Rádi bychom tento kočárek pořídili..Čekáme lednové miminko ale spousta lidí mě zrazuje, že korbička je malá a beránkový fusak do ní s miminkem nedám…Poraďte prosím.. ![]()
@SharonS tak i k kdyby měla jen 70 tak mimi ma ca 50-55cm za tri měsíce. 15 cm určo nevyrostle a v dubnu ho uz asi ve fusaku vařit nebudeš takze s led novým mimi bych velikost korby vůbec neřešila
Moc děkuji za radu…čekáme první, takže v tom nejsem tak zběhlá a nemám představu, jak moc za ty 3měsíce vyroste ![]()
@SharonS mám teď 3 měsíčního syna a měří 62 cm a místa tam má hodně. Je to březnové miminko a korbičku mám teda Pop Up. Pop Up je o kousek větší než Navetta XL, ale na ledňátko je to úplně jedno jak velkou korbu máš
tak i tak v lednu 2018 už bude dávno ve sporťáku
obecně se hluboké korby dělají min. do 6 měsíců a max.do 9 měsíce… Na prvního syna jsem měla jiný kočárek ale stejně velikou korbičku jako je Pop Up a vozila jsem pomalu do roka a syn nebyl mrňous a je červnový. Pokud chceš Book Cross, tak neřeš hlubokou korbičku protože Book Cross má super sporťák s XXL stříškou a hodně dlouhým nánožníkem takže perfektně kryje dítě ![]()
@Pavla087 právě…moc děkuji za názor
..chtěla bych Book Cross a i díky kvůli tomu sporťáku a i celkové velikosti. Já jsem sice menší, ale manžel je vyšší a když jsem ho teď v týdnu viděla, byla jsem nadšená. Je úžasně lehký a jak píšeš ta korba XXL je super.Jsme na horách, takže ji krásně využiju. Tu korbičku uvidím, nevadila by mi ani ta POP UP…
Dostala jsem totiž nádherně teplý beránkový fusak, tak jsem řešila, zda mímo s ním do té korbičky vecpu ![]()
@SharonS tak vem Pop Up, mám jí a je fakt super
Posílám ti foto vnitřku korbičky
a ještě píšu SZ ![]()