Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@MichaelaaF Tam jsou takové páčky a cvočky, vše odcvočkovat a odmontovat. Dát to trochu práci a možná je potřeba chlap ![]()
@tery16 Ano, všechny PP po dešti vržou, je třeba jej promazat ve všech pohyblivých částech. Pokud jedeš s kočárkem do sněhu, tak vždy aretuj kolo - platí to u všech kočárků s otočnými koly.
@Pavla087 Fakt po dešti vržou?
Mě se to stalo poprvé na podzim, pak zas a když jsem to říkala manželovi, tak se na mě díval, jako že mi hrabe. OK, když to mám potvrzený, pošlu ho to promazat.
@MichaelaaF Taky jsem měla problém to poprvé sundat. Přesně v těch místech, co píšeš, zasunovaly se tam takový placatý pacičky do konstrukce kočáru. Vím, že jsem si pak podruhé něčím pomáhala. Nemám teď kočár u sebe, tak úplně přesně neporadím, ale jak vyndáš jednu, už Ti bude jasný systém.
@tery16 jo musíš promazat. Používám Silkal 93. kup si silikonový olej, žádnou WD40 není to silikon…
Holky už ho mám objednaný a nemuzu se dočkat, až ho budu mít doma.. ![]()
Ahoj vsem, muzu mit dotaz? Book cross mame uz od leta. Kocarek super, nemenila bych… jenom porad bojuju s fusakem. Za co pridelavate/privazujete fusak aby nesjizdel, kdyz v nem dite sedi? Hledam, hledam, ale pro uchyceni jsem nic nenasla. Diky!
@lucces každý fusak klouže, ale záleží na materiálu nebo protiskluzu. Mám jen prostrčený pásy. Nic víc. Kočárek mám Blue Denim a fusak je z fleecu viz. foto
Dávám ho i do Bugaboo Bee a taky neklouže ![]()
Zdravim, tento kocarek se mi libil ze vsech nejvic ale bala sem se ze nemam sanci ho nacpat do kufru auta. O vikendu jsme ho zkouseli a je opravdu tak neuveritelne skladny ze se vejde do kufru starsiho Renaultu Clio.
Ahoj holky, jaky rukavnik ted pouzivate prosim?
Mam tento od Emitexu http://www.emitex.cz/…y-50-kozich/ Ale kdykoliv chci zabrzdit, rozepnou se mi ty prostredni cvocky ![]()