Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Pavla087 Tak já to zkusím ještě dnes, jestli tam nemám korbičku nějak špatně ![]()
Nánožník teď dávat nebudu
TP mám 30.7., jen jsem zkoušela, využijeme až nejdřív na podzim ![]()
@tery16 Také bych řekla, že je to druh postižení a mě doma také bohužel nechápou.
Já ale Crosse prostě musím mít a doufám, že ho v této barvě seženu. ![]()
@Prix Ahoj, taky s tím nánožníkem bojuju. Myslím, že se časem prošoupe právě v tom místě, kde se tlačí při zapínání přes kontrukci kočárku
Naštěstí je teď takové teplo, že nánožník nepoužívám..
@Prix Jasný
hele, normálně jsem dávala. Nejdřív jsem zapla jednu stranu a pak jsem jela tak, aby nánožní byl okolo konstrukce korby a pak zapla i druhý druk. Potom upravila. Mě se teda nikdy nic s nánožníkem nestalo a to jsem korbu měla rok.
My mame pop up a nanoznik tam jde fakt dost blbe, my uz mame rozervane. A teprv kdyz potrebujete dat plastenku, tak to uz je nadlidsky ukon..
@Prix
Měla jsem Pop Up na Crossovi a nánožník byl sice na knop, ale že bych to tam rvala násilím, to fakt ne. Většinou jsem korbu nechávala na kočárku, takže jsem odepla jednu stranu, odklopila celý bok a jinak jsem to nechávala tak. Vozila jsem ho tam hodně často a nic se nikde neprošoupalo.
Tak jsem ten nánožník včera úspěšně nasadila, ale i tak mi přijde, že oproti jinačím kočárům tam jde těžko a mám takové tušení, že se nám časem snad roztrhne, ta konstrukce je tam nešikovně řešená a nánožník tam jde prostě těžko ![]()
Taky si myslím, že systém zaklapnutí druku od stříšky, na nánožník a pak celé až na korbičku je spíš nepraktické
(teda pokud to tak není normálně, je to náš první kočárek) ![]()
Jinak ale doufám, že se nám s ním bude pěkně jezdit ![]()
@Prix Já už mám teda sporťák, ale mám dojem, že mi ta korba nešla kolem těch vnitřních čudlíků. ![]()
Jinak - krásný design ![]()
@Pavla087 Ty se orientuješ - není možný, že jsou ty korby jinak řešený? Neměla jsem ji novou. Není teda možný, že by ty nové byly větší a seděly tam tudíž hůř a těsněji?
@Prix Tak jsem pohledala nějaké svoje detailnější fotky a taky nám to tam tak naléhalo. Ovšem taky mi přijde, že to může dělat materiál, z kterého je to šité. Jestli je to len, tak to bude na ten tah a oděrky asi náchylnější.
Jinak já na své korbě zapínala nánožník jen na boudičku. Ale na korbu už ne. ![]()
@tery16 Není to korbou, ale podvozkem
kamarádka má Cross asi stejně dlouho jako já a korbu Pop Up a nic se jí s ní nestalo. Pak jsem jí ukázala co kde a jak a ona mi vesele řekla, že to má tak a tak… relativně jsou to mm rozdíly.
Pop up neni delana na podvozek book cross ale na ten ctyrkolak do mesta, tam problem neni..
@mazla Trochu si to pleteš. Spíš Navetta XL. Vím o čem mluvím ![]()