Peg Perego Book Cross

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
6.10.17 17:44

@Pavla087 Super, naše děti jsou velký, takže co největší korbička je nejlepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
6.10.17 18:09

@Galja Tak já vozila do roka, takže pro tebe Pop Up bude ideální volba. Jen vybrat barvičku. Taky mám velký děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.10.17 20:17

@Pavla087 Jo, výběr barvy je vždycky největší problém :lol: Ještě tedy k barvám, ty máš přehled, materiál je u všech variant 2017 stejný (krom denimu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
6.10.17 22:17

@Galja ano mám. Co tě konkrétně zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.10.17 22:34

@Pavla087 Jen jestli mají ty letošní korbičky všechny stejný potah, myslím tím materiál, nebo jestli je u některých ten vnější potah třeba „hrubší“, z obrázku se toho moc nepozná. Samozřejmě nevím, kterou bych vybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
6.10.17 22:46

@Galja pojď do SZ. Zítra během dne něco navrhnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.10.17 20:25

Ahoj holky, je tu prosím vás některá, co máte podvozek cross a korbičku xl? Všude na internetu jsou samé fotky s tou druhou. V obchodě mi bylo řečeno, že prý se k xl tento podvozek nedoporučuje, proto ani nejsou nikde fotky.. Ale dle vašich někt. komentů soudím, že to jde? Má někt. z vás tuto kombinaci? Nejlépe nějakou tu fotku :,( Hrozne se mi líbí ta korba xl v kombinaci cross :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.10.17 21:01

Ahoj, tak já mám korbu Navetta Pop Up - Luxe Beige 2017 - tuším, že jsem tu někde psala, že mi přijde, že nánožník na konstrukci hodně naléhá…s kočárkem jezdím teď třetí měsíc, až teď v říjnu občas nánožník.

Když jsem teď oddělala korbu, zjistila jsem, že je prodřená od konstrukce - je to opravdu blbě vyřešené a vrtalo mi to hlavou už když mi kočár došel.

Ještě bych chtěla říct - bydlíme na vesnici, s miminkem jezdím podél lesa, po lesní cestě (není to žádná extra drncárna) a kočár byl pro novorozence strašně tvrdý, přišlo mi, že vůbec není odpružený - ptala jsem se na PP a říkali, že bude pružit až od 8 kg - teď má dcera 5,5 kg a je to lepší, ale i tak bych čekala lepší odpružení.

K madlu se ani nebudu vyjadřovat, je pěnové a né moc příjemné.

Kočárek jsem vybrala podle recenzí tady na emiminu a upřímně mě mrzí, že s ním nejsem spokojená, nepatří zrovna k nejlevnějším a moc se mi líbil :roll: Takže já bych si book crosse už nekoupila, přijde mi, že na trhu jsou lepší kočárky, které jsou lépe zpracované.

A vždy jsem chtěla trojkolák a taky bych už do něj nešla, stabilita je špatná, pří sjíždění třeba z patníku se to přední kolečko tak jaksi protočí a nahne :think: :roll:

Co se týká stříšky, tak je sice fajn, ale je krátká a tak jsem v létě měla raději plenu, stříška zakryla jen kousíček obličeje.

Ač je sice Navetta Pop Up asi největší, tak bych už taky volila kočár s větší korbou, pro větší pohodlí miminka. Teď na zimu ji mám s fusakem (Elodie Details, který je z těch menších fusaků) a přijde mi, že korbu máme tak tak :cert:

Fajn je odvětrání korbičky, polohování zad, brzda a opravdu rychle se kočár celý složí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
31.10.17 23:02

Ano, tohle Cross dělá. Ale záleží na typu potahu. Zrovna Luxe Grey, Luxe Beige a jiný neumělý potahy tohle prostě budou dělat. Koukejte se po tužších materiálech nebo po nové kolekci 2018, která je z lepších materiálů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.11.17 21:55

Myslím, že to bude dělat na každém potahu, prostě to tam dře o tu konstrukci :zed: A s tím, že to Cross „dělá“ jsem se teda nesmířila, za ty peníze jsem čekala, že to něco vydrží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
1.11.17 22:30

Prix, zrovna tobě jsem to ale psala tenkrát v SZ…
Jinak každý to nedělá. Kamarádka má Cross s Pop Upem a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.11.17 22:36

@Pavla087 Jojo, vím, vím, ale to už jsem měla kočárek koupený :D

Já kočárek nechci nějak hanit, ale recenzí na něj moc není (nebo když jsem vybírala, tak nebylo), tak ať se teda předejde kupování těch „špatných“ potahů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
2.11.17 00:23

Hele, sama víš jak mě to se*e… nakonec Cross mám doma a po necelém měsíci ve sporťáku jsem ho přestala používat a leží mi tu. Jezdím s jiným. Zítra ti písnu SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.11.17 08:23

@Pavla087 A ona už se dá nová kolekce 2018 sehnat v Čechách? Zatím jsem na ní nenarazila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
5.11.17 09:09

@Galja Ještě ne, očekáváme ji každým okamžikem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí