Peg Perego Book Cross

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
28.5.18 13:36

Book cross na prodej

Zdravím,

prodávám kočárek PP Book Cross - hluboká korba Pop-up v černé barvě, sportovní verze beige. Podvozek s hlubokou korbou používán 4 měsíce (top stav bez známek opotřebení) - čistý!!! Sportovní verze nebyla nikdy použita. Důvod: rozhodla jsem se, ze pujdu do Bugaboo :lol:
Cena 12tis
V případě zájmu jsem k dispozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
28.5.18 15:06

@loony8 Vyšel nový Joolz Hub, mrkněte na něj… je suprový. Cross jsem taky měnila za Bugaboo, to jsem potom prodala a šla bych do toho Joolzíka :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.6.18 14:50

Ahoj :-) má tady někdo book cross 2018? Zajímalo by mě jaké tam jsou kolečka. Na internetu jsem našla, že by měly být z PUR pěny. Mohl by mi někdo napsat jak se s tím jezdí? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
24.6.18 20:32

@Kkozlova kolečka nejsou z PUR pěny, z PUR pěny se dělají matrace do postele :mrgreen: :lol: :potlesk: jsou Soft ride a to znamená, že jsou gumový, vypadají jako nafukovací a přitom nejsou. Jsou plněná sice vzduchem, ale mají pojistku proti propíchnutí. Nesjíždí se.

Pěnová kola, jak se všude píše, to je slitina gumy a silikonu. Kola se nesjíždí a nerachotí.

Nafukovací kola jsou klasická kola s duší, má je pouze podvozek Classico. (potom také GT3, ale už se nevyrábí, proto jej nezmiňuji).

Mám s PP mnohaleté zkušenosti a měla jsem všechny typy kol a nikdy se mi s nimi nic nestalo :nevim: Tolik obecně… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.6.18 20:46

Naše kola u PP Book Crosse taky bez problémů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.6.18 22:11

Děkuji za odpovědi. Měli to jen na stránkách blbě napsane :-) kočárek už máme doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
26.6.18 12:19

@Kkozlova :mrgreen: ať se dobře jezdí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.6.18 14:44

Dobrý den,
děvčata prosím sos…Potřebovala bych nějakou znalkyni tohoto kočárku, která by mi objasnila, v čem jsou rozdíly mezi verzí 2017 a 2018. Mají teď na jednom eshopu výraznou slevu, v barvě grey, ale jen verzi 2017, a já za boha nemohu přijít na to v čem je rozdíl. A bohužel ani paní ze shopu nebyla schopná poradit…Došly jsme jen k tomu, že možná nemá polstrovnání bodových pásů…Pokud je to ono, vadí to moc?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
26.6.18 19:39

@eamal pouze v barvách a použitém materiálu. Lepší materiál je 2018 s označením Breeze. Jinak nic. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.6.18 20:46

Paní z toho obchodu mi právě tvrdila, že na 2017 chybí to polstrování pásů a taky, že tam není v sedací části barevná vložka, že je potah jen černý (ačkoliv kočárek je šedý)..tak mě trochu nahlodala:/ jako cenový rozdíl (s tou slevou) je skoro 2500…Navíc ten grey není breeze ale luxe…Tak i tam jsou ty materiály nějak vylepšeny?
Každopádně děkuji za vaši odpověď a radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
27.6.18 08:27

Já bych brala breeze už jen pro to, že je to thermo materiál. Luxe materiál po čase zřídne a vybledne. Pokud ti jde o chrániče na pásy, tak breeze i luxe je mají. Takže nevím kde je problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.8.18 14:00

Zdravím všechny diskutující.
Prosím, potřebuji poradit. Už se v tom úplně ztrácím. Čekáme druhé dítě a já si vyhlídla dva sportovní kočárky. Jeden je tento PP book cross 2018 a druhý BJ city premier 2018. PP se mi moc líbí, ale stejně moc se bojím 3kolky, navíc máme 6letého synka, který bude chtít jistě taky vozit, proto víc tíhnu ke 4kolovému podvozku. Chtěla bych se vás zeptat, jestli je i book cross se čtyřmi koly.
Mé požadavky na kočárek jsou, aby
nebyl těžký
sedačka nebyla vanička
vhodny i na polňačku, jsme z vesnice
dlouhá střížka
ve střížce okénko pro rodiče
otočná sedačka po i proti směru jízdy
Dokážete mi, prosím poradit? Už jsem z těch všech modelů a dikuzí zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
12.8.18 14:06

@Persie nechci ti to kazit, ale myslim, že BJ premier, nema klasickou sedacku, ale kolibku, je to videt ve videich u polohovani… jinak koukni jeste na podovoze peg perego scout - taky trojkolka, ale ma otocnou sedacku (to mi bylo poradeno tu na emiminu). pp dela i čtyřkolky, ale ty pry moc do terenu vhodny nejsou, ale jako mestky kocar super.

pokud se smiris s trojkolkou, tak by ti mohl vyhovovat BJ city elite, nebo ten scout no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.8.18 15:06
@debra.morgan píše:
@Persie nechci ti to kazit, ale myslim, že BJ premier, nema klasickou sedacku, ale kolibku, je to videt ve videich u polohovani… jinak koukni jeste na podovoze peg perego scout - taky trojkolka, ale ma otocnou sedacku (to mi bylo poradeno tu na emiminu). pp dela i čtyřkolky, ale ty pry moc do terenu vhodny nejsou, ale jako mestky kocar super.pokud se smiris s trojkolkou, tak by ti mohl vyhovovat BJ city elite, nebo ten scout no…

Děkuji za rychlou reakci, právě, že někde jsem viděla sedačku vaničkovou, ale třeba tady https://www.slune-cz.cz/…rbou-deluxe/?… píší, že se dají polohovat jak záda, tak nohy..
Syn je trochu neohrabaný, bylo by opravdu lepší mít tu čtyřkolku. I jsem někde četla, že když se právě na rukojeť dala těžší taška, že se kočárky převracely, takže by se syn o madlo více opřel, aby neskončili obě děti na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
12.8.18 15:19

@Persie převraceni tašky zalezi na ose kocerku ne na tom jestli je to trojkolka nebo čtyřkolka.

a tady na videu je to videt, čas 1:49 , sedačka je kolibka.
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4