Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@pomněnka_m Ooo děkuji, kočárek je krásný. Už jen miminko a je to 100%
![]()
Holky, jak je to u PP bloom beige s okénkem na stříšce? Je tam možnost zadělání? Vím, že u některých typů ta možnost není a je stále otevřené…
@Nikalola já mám v Blue Denim, tam je zakrývací. Mě osobně by to vadilo. Nemám ráda okýnka a síťky
Kočárek mám 2 roky a byla jsem spokojená, teď ho budu předávat kamarádce a také v něm bude vozit od miminka ![]()
No právě, taky mám z toho strach. A v te černé bloom black je to s tim okynkem jak?
@Nikalola taky má nezakrývací, všechny Bloom mají nezakrývací, Blue Denim má zakrývací. Nová kolekce 2018 která každým dnem přijde na náš trh, bude mít zakrývací okýnko. Bych si počkala na model 2018 ![]()
Děkuji, vyčkám na novou kolekci
ještě má malá v korbičce tak 2cm rezervu ![]()
Holky, nemáte náhodou některá vyzkoušenou nějakou jinou pláštěnku na sporťák než je original, který k book cross prodávají? Nevyhovuje mi, že je přikrytý jen předek a zbytek kočárku ne.
Kdyby měl někdo zájem, nabízím k prodeji korbičku Navetta Pop Up, Lux Beige 2017, sporťák v barvě denim, autosedačku Primo Viaggio SL a isofix, když tak napište zprávu ![]()
Maminky, co máte za podložku na Book Crossovi? Jak sedí? Jinak ta pláštěnka mi také zajímá ![]()
@majavcelicka sedí prodloužená od Pinkie, ale i Elodie details
pláštěnka sedí stejně jako u book plus viz. Foto
@Pavla087 a existuje pláštěnka, která by byla i přes stříšku? Tahle stejně jako originál kryje jen dítě. Látka není nepromokavá..