Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Pavla087 jo? tak to je super, my tam jedeme, tak snad ho tam uvidím naživo a ozkouším
nevadil by mi i bazarový, ale to taky nic…
@pomněnka_m je jeden na bazoši (inzerát není můj) a v Beně si ho vyzkoušíš a uvidíš… Potřebuješ nutně ruční brzdu? Book Scout je lepší…
@Pavla087 jéje, tak to mám zase zamotanou hlavu
A v čem je scout lepší?
@pomněnka_m Scout je tříkolka, jen nemá ruční brzdu, má eco kůži na rukojeti, otočnou sportovní nástavbu (doporučuji Pop Up Completo 2018 která má dlouhý nánožník a XXL stříšku), nožní brzda, a jinak je úplně stejnej jako Cross.
@Pavla087 dobrý den, mám doma sporťák PP book cross z druhé ruky, tudíž bez návodu. Máte prosím odkaz na nějaký návod jak se snímá sportovní nástavba a připevňuje hluboká korbička popř. dokázala byste mi to takto na dálku popsat?
@Sara29 Podle mě to není kočárek do terénu, už jen to, že má tři kola a stabilita je bídná. Když není zaaretované přední kolo, tak se kočárek po najetí na překážku úplně sekne ![]()
@Prix ahoj
ale do terénu musíš aretovat jakýkoliv kočárek s otočnými koly. Stabilita je je už u tříkolek obecně vychytaná protože jinak by se nesměly prodávat. Cross má mouchy i ho*no je má
ale co se týká jízdy, tak je bezkonkurenční jako všechny PP. Tohle se jim musí nechat. My nakonec budeme Book Completo a Cross už nevyužijeme, tak ho předám dál kamarádce ![]()
Já měla bm4 a teď mám bm3 a ta trojkolku je teda na jízdu do terénu mnohem lepší, než byla ctyrkolka. Určitě chci zase tři kola, jen hledám něco pořádně odpruzeneho, protože bm3 je při jízdě dost "tvrdý "ještě koukam po baby jogger city elite a tfk joggster, Tak uvidíme který nakonec vyhraje.
@sara29 Cross příjemně pruží. My jsme spokojený. Samozřejmě že se najdou tací co ti poví že je tvrdý. Já bych se Crosse v terénu nebála. BJ Elite je ok, ale nelíbí se mi skládání vnitřkem ven a má takový šustivý materiál u hlavy. To by zas vadilo mě, jinak je to taky pan Kočárek
A když na Elita nasadíš hlubokou korbu, tak vypadá hrozně
Cross je hezký a poradí si s terénem stejně dobře jako Elite
A TFK Joggster není můj šálek kávy co se týká vzhledu. Taky je kvalitní a určitě super, ale já ho vždy v obchodech absolutně míjím. Stále mě na moje oko nezaujal
(to ho nehaním
ale na mě už asi moc sportovní…
) Doporučuji zajít do obchodu s malým/malou a osobně vyzkoušet a zajezdit si s kočárkem. Bez ‚zátěže‘ bych nezkoušela. Jo, počítej s tím, že každý kočárek po čase ještě trochu povolí ![]()
@Pavla087 Moc děkuju za rady
z hluboké korby už mám malá vyrostla, takže chci už jenom sportak. U toho Tfk máš pravdu, vzhledem je u mě z těchto tří kočárků na posledním místě, ale to odpruzeni je pecka
skládání do vnitr u baby jogger je na prd, to mám teď u britaxe a kočár věčně spinavej. Nejlepší bude si je opravdu všechny vyzkoušet. Ten book cross se mi líbí moc, ale četla jsem o názory, že je srovnatelnej s britabritaxem, takže to bych si moc nepomohla.No vyzkouším a uvidím ![]()