Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@debra.morgan To video je točené před dvěma lety. Doufám, že verze kočárku 2018 je s polohovací sedačkou. Ono bude asi nejlepší prostě zajít do prodejny a mrknout osobně ![]()
Nejbližší velké město mám Brno, tak musím pohledat kde prodávají Bj a PP nejlépe v jenom obchodě
Snad budu mít štěstí Četla jsem hodně zkušeností uživatelek, jsou opravdu dva tábory na trojkolku. Můj první kočárek trojkombinace byl CAM DINAMICO 2013 Ještě na něj nebyly recenze, v obchodě byl krásný… Ale hluboká korbička byla moc fajn, sporťák
Měly jsme ho tři kamarádky, všechny jsme nadávaly
No, nezkušená prvorodička. Po roce a půl jsme pořizovali BRITAX Agile, který už bych dnes taky nechtěla.
Manžel nemá pochopení pro vyměňování kočárku, takže si musím vybrat na jeden pokus,.. jeden jediný Můžu teda napsat, že jsem z toho nervozní ![]()
@Persie hele, líbí se mi tvůj optimismus, ale tohle je 2018 a na té fotce je videt, ze to je kolíbka…ale třeba ne, no ![]()
jeste zkus concord wanderer
@debra.morgan píše:
@Persie hele, líbí se mi tvůj optimismus, ale tohle je 2018 a na té fotce je videt, ze to je kolíbka…ale třeba ne, no
Bráním ho do poslední chvíle, ale asi máš recht ty
takže o jednoho z favoritů jsem přišla,kouknu tedy na ten concord podle obrázku zatím vypadá velmi dobře. Moc děkuji za tip, jdu kouknout na videa, recenze a ozvu se ![]()
@debra.morgan píše:
@Persie hele, líbí se mi tvůj optimismus, ale tohle je 2018 a na té fotce je videt, ze to je kolíbka…ale třeba ne, no
Ahoj debra.morgan
Teda kočárek opravdu skvělý! Na youtube je mmj i video, ve kterém s ním jedou po poli a dítě v pohodě. jednu výtku bych k němu ale měla a to, že nemá to důležité okýnko ve střížce, ale zase se dá odhrnout, takže mě to tolik „nebolí“. Takže za mě concord wanderer je ted největší favorit! Ještě se tě z, eptám, jestli nemáš nějaký další typ, kdybych našla kočárek stejných kvalit s tím okýnkem ve střížce, byla bych nejspokojenější
Syn se mi jako mimčo občas dávil jídlem,občas ještě ublinknul, protože se přejídal, takže je tohle pro mě mooooc důležité. Děkuji a hezký den
@Persie mozna maxi cosi stella, ale jestli ma okynko netusim,koukni
jeste popremyslim…
Ahoj,
protože jsem zde čerpala informace při koupi kočárku, mám povinnost „splatit svůj dluh“ a informovat o spokojenosti s tím vybraným.
Moje požadavky byly, aby byl kočárek lehký (nosím ho do půlpatra), zvládl nějaký terén (vycházky v přírodě i mimo asfaltku), dobře se s ním manipulovalo (Praha, obchody) a měl ruční brzdu (přibržďování z kopců, terén).
Zkušenosti mám následující (nákup na začátku 2017, používáno od března 2017):
To jsou negativní body, já osobně bych si jej znovu nevybrala, šla bych při mých požadavcích do něčeho fortelnějšího (třeba Thule).
Ale má samozřejmě i kladné stránky, pokud jste mírnější uživatelka, v menším městě, může se vám hodit. Koš na věci je velký, dobře jej otočíte na malém prostoru, dobře se skládá do auta, dá se vyprat, je opravdu lehký, hezký atd. Žádný jiný kočárek jsem aktivně nepoužívala, takže mi z toho srovnání víc lezou ta negativa, protože nevím, co jiné dělají a jak se chovají.
Přeji šťastnou ruku při výběru!
Zdravím
Nabízím k prodeji korbičku Navetta Pop Up a autosedačku Primo Viaggio SL
![]()
@Pavla087 Dobrý den..budu si take kupovat book cross a zajimaji me vaše zkušenosti…moje holčička je stara 5,5 měsíců myslite ze to bude ok??
@LauraG 01 ano, bude ok. Kup si sporťák a nech v lehu. Dávej do sedu až ti začne úplně sedět ![]()
@Pavla087 a je kvalitní ten kočárek??Ja ho totiz budu objednávat .Trošku se bojím,ale mela jsem gt3 a byl vynikající. Doufám ze tenhle me nezklame..
@LauraG 01 Ke kvalitní, měla jsem ho od narození a nezklamal
GT3 je moc těžký. Tohle je úplně jiný kočárek, ale projede úplně všude. Hlavně je lehký, skladný a skvěle se ovládá.
@Lucitkab parádní a vyčerpávající recenze, byla bys tak hodná a zkopírovala jí sem ?
Moc to pomůže a recenze se neztratí
díky
Prosím o radu. Mám šporťák book cross synergy kupovaný v 2016. Čakáme druhé a chcem dokúpiť korbu a vajíčko. Pŕave mám na ruke inzerát pani predáva korbu Navetta XL a vajíčko Primo viaggo Trifix. Mám nachystaný holý podvozok book crosu a mala by som to ísť vyskúšať. Pani používala podvozok book plus s a vraj by to malo bez problémov sediet aj na book cross. Moja otázka znie naozaj to bude sedieť? Nepotrebujem žiadne adaptéry?
Podľa návodu pri ukotvení vajíčka by mala ostať na podvozku tá rukojeť čo je pred dieťaťom a pri korbe ju treba odopnúť ? Ďakujem moc za rady, prípadne vaše fotky!