Vadí mi pejsci u obchodů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148395
19.9.19 14:26
@nocenka.jalapovita píše:
Takže když se psa bojím, tak do něj najedu? Já jsem asi z jinýho světa. Primárně za to může majitel, který má za uvázáné / neuvázané zvíře zodpovědnost a asi by měl vědět jak se jeho pejsek bude chovat před obchodem, tak za to přece nebudu ubližovat psovi. Jinak s tebou souhlasím, pes k obchodu nepatří. Třeba se v bdoucnu krom dětských koutků dočkáme i těch psích:D

Jak píšu, najizdeni apriori neomlouvám. Ale třeba jsem viděla, jak velký pes uvázaný u košíků v Penny štěkal a znemožňoval jít lidem pro košík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
19.9.19 16:56
@nocenka.jalapovita píše:
Jako sama psa nemám, ale asi by mě teda nenapadlo najíždět kočárem do psa, jen proto, abych nemusela dělat manévry.. :zed:

A me jo, kdyz ty manevry totiz musim delat temer pokazdy, protoze se tam toci zhruba pet psu duchodkyn, ktery je neuvazou mimo, kdyz uz diky vyhejbani se mam okopany boty od kocaru, moje deti x krat prejety nohy, pak proste jedu a holt do psa drcnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
19.9.19 17:03

Když jsem žila ještě u našich, tak jsme bydleli v místě kousek od supermarketu a přesně si pamatuju, jak tam den co den od božího rána štěkali uvázaní psi. Nedá se s tím dělat nic :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
19.9.19 17:23

Psi u obchodů mi nevadí, krom jednoho Alberta v okolí, je ani moc uvázané nevídám. A u toho Alberta to bývají pravidelně ti samí psi, ktěří ani neštěkají a ani neobtěžují (jsou uvázání tak 3 metry od vchodu a košíky jsou na druhé straně). Já bych psa u obchodu neuvázala, protože bych se bála, aby mi na něj nějaký blb nešahal. Kamarádka zase u obchodu neuvazuje, protože se bojí, aby ji někdo psa neukradl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.9.19 19:28

@tenneesee televizi pustenou nechávám, taky dostává veprovou nozicku, klacek. Hračky má vždycky na 5 minut, než je roztrha. Proto bych ani triko nenechala. Nad tím obojkem začínám docela uvažovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová