Pekárna z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
22.2.16 19:30

Hele to jsem zvědavá! Určitě napiš, budu nakukovat. Mě jinak funguje, už jsem upekla chleba, byl dobrý. Ale tu funkci tam prostě má a bohužel nejde, tak to půjdu reklamovat a budu chtít hned druhou.Ale bojím se, aby to nebyla celá serie, že jim tenhle program nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
23.2.16 09:45

Holky, chtěla bych se zeptat, zda máte u pekárny vyzkoušen program marmeláda - zda u toho programu průběžně míchá, nebo jen zahřívá. díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.2.16 03:36

Já jsem teda měla po těch pěti minutách pekárnu taky studenou. 8o Pak jsem pekla a dobré, ale asi taky nepředehřívá, teda. Kupovala jsem v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
25.2.16 06:51

Tak jsem to zkoušela - na program 3 a předehřívá - jako rozhodně není horká, ale lehce zahřátá byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
25.2.16 07:13

Holky, můžete prosím kouknout do návodu jak je tam popsán ten program marmeláda? bohužel na trhu jsou 2 druhy pekáren - jeden jen zahřívá s mícháním pouze na začátku (např Moulinex) a druhé zahřívají celou dobu a k tomu občas míchají (např. z Tesca).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.12.16 14:17

Ty jo, kolik stála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.1.17 12:09

Holky já bych do toho šla, ale bojím se že to skončí jako s polovinou spotřebičů. Využíváte je hodně? Přijde mi že chleba se dá upéct i v obyč. formě normálně v troubě, Je mezi tím velký rozdíl? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
26.1.17 12:14

@Drnkalka tak já tu pekárnu nemám jen na pečení chleba. taková rýžová kaše uvařená v pekárně je taky super. nebo i velké množství pudingu, vypouštím v nich sádlo )=škvarky). dělám těsta - kynutá, nudlová… takže víceúčelový přístroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí