Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No zda jsem v právu já nebo její reakce je normálni a jeho?
Mám pocit že jsou teda hlavně on vyčůraný. Hlavně sestra si chodí často na kafíčka a saláty, trajdá a cždy jí na školu někdo dal. Mají spolu dítě do práce chodil ale měla i pauzy neušetří nic
@Anonymní píše:
No zda jsem v právu já nebo její reakce je normálni a jeho?
V čem v právu?
Tak aby si získala celý byt, musela bys jí vyplatit podíl. Pokud si jí to slíbila a ted nesplnila, je to trošku podraz. ( to že sis nezjistila cenu bytu a kolik by tedy byl vyplacený podíl je tvá vina ).
Taky čekáme na peníze z vyplaceného bytu, už s nima jaksi počítáme, kdyby nám řekla, že nic, tak bychom byli pěkně naštvaní.. ![]()
Tak nemelas ji slibovat neco, co neumis splnit… chapu jejich frustraci i Tvoji rozmrzelost… hlavne moc nerozumim jak z poloviny jednoho bytu chces platit tolik veci, to uz mate kupce a plati hotove? Prodej nemovitosti obvykle chvili trva, penize nemas hned.
Jinak nevím proč ji platíš školy..je dospělá, svéprávná, vydělávat může..
na to bych se pěkně vyprdla..
Ona bude dědit po mé mámě máme ještě dalśí sestru a řekla sem, že dům po mámě nechci, ať je to sester jednou
No asis neměla slibovat peníze který eště nemáš… A ty z toho bytu nebudeš někoho vyplácet? Takže čekáš že za půlku bytu koupíš tři byty a eště ti zbyde na rozdávání?
@Anonymní píše:
Ten byt je mém dědovi od mého táty ona má jiného otce
Hele píšeš trošku zmateně, tak po babičce nebo dědovi, ona má taky dědický podíl ta tvoje sestra? Pokud ona nic nezdědila ty ji nic dávat nemusíš.
Chci se vás na něco zeptat. Zdědila sem na půl byt po babičce. Z bytu chci koupit byt pro své tři děti. Mám sestru, která nic moc nušetří, často jí i platim atd. Slíbila sem jí o víkendu, že jí zaplatim z bytu školu, dělá vysokou již třetím rokem. S manželem byla na drahé dovolené, ale peníze moc nemají. To bylo od manžela a z jeho odmněn. Za tři dny jsem jí řekla, že ať se nezlobí, že jsem koukala na ceny bytů a nedala bych to dohromady. Do toho mi volal její manžel jak je na mě naštvanej, že se mnou skončil atd. Ona něco podobného, ale spíše přes city. Mimochodem sem jí pozvala už podruhé na drahou dovolenou letecky. Do toho její manžel před ťrema dny na mě zkoušel, jestli nechci založit rodiný podnik, ale on nemá peníze, musela bych do toho vše dát ja