Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Popravdě… Jestli se jedná o koliky a prdíky, vyzkoušela jsem troje. Biopron, BioGaia a pak ještě obyč z Maxe. Nepomohly ani jedny. Občas zabral Espumisan a opravdu pomohl až čas, když dozral trávicí systém.
Davam Laktobacílky od Swiss, jsou to sacky, vzdy 1 vysypu do mleka. Je jich tam 60 a stoji cca 300kc.. Nevim jestli jsou nejlevnejsi, ale nam pomohly.
Mela jsem jedno mimino s kolikama a jedno brz kolik. Probiotika jsem zkusila na obe deti
takze vysledek rozporuplny ![]()
Malé nepomohlo nic…jen čas.. začlo se to zlepšovat až kolem 6. měsíce.
My potřebujeme napravit mikroflóru kvůli reakci na mléko kravské nejspíše. Byli jsme na rotavirech očkování a od té doby problémy s nitkami krve, ale objevili se až po týdnu dvou takže asi alergie
![]()
@Anonymní píše:
My potřebujeme napravit mikroflóru kvůli reakci na mléko kravské nejspíše. Byli jsme na rotavirech očkování a od té doby problémy s nitkami krve, ale objevili se až po týdnu dvou takže asi alergie![]()
Taky kluka něco trápí a nevíme co… Vyzkoušeno hylak, etenerol a tasectan a ani menší zlepšení. Čekáme na výsledky odběru.
Jaká probiotika nejvíce pomohla vašim miminkům a u kterých se neplatí za značku? Sháním levné, ale zároveň aby pomohly mimi.