Peřina vs spací pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
27.1.14 11:21

@adam75 říkám, že mi odkopala peřinu jednou, jinak kope nohama furt, asi mám velkou peřinu :lol:. Já nepíšu, že spací pytel se nepoužívá ze strachu z udušení, ale to, že mi příjde jako blbost, že si někdo myslí, že se mimčo udusí peřinou ;).

• Citovat
  • Upravit
427
27.1.14 21:32

Moc všem děkuji za rady a postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.2.14 13:50

Rozhodně peřina O. o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.15 18:38

Myslíte si, že vadí, že nedávám 14-ti měsíčnímu dítěti peřinku ani deku? Dříve jsem ji párkrát dala, a většinou jsem ji ráno našla, jak spí na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.15 18:47

Naše také spí se zadkem nahoru vystrčeným :D, je to její neoblíbenější poloha na usínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
9.4.15 19:02

@mama.tata.mimi nas prcek ma skoro rok a pul a porad spi v pytli. mne to vyhovuje, mivame doma chladno, nemůže se odkopat ani tolik cestovat. syn to ma taky rad, vecer si pro nej bezi. nevim, cemu by to mhlo vadit :nevim: deka prijde na radu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
9.4.15 20:00

@mama.tata.mimi nasemu je dva a trictvrte a teprve minuly tyden si sam rekl, ze uz chce spat pod perinou. Do te doby spaval ve spacim pytli. Mam sbirku pytlu vsech velikosti :). A urcite to nicemu nevadi. Proste byl v pytli spokojenejsi (odmalicka mel rad zavinovani a tu jistotu omezeneho prostoru) a do periny musel dozrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.4.15 21:23

@mama.tata.mimi Máme 16m dítě a dávat mu peřinu je naprostá zbytečnost, odkope si ji někam do rohu a spí bez ní. Běžně spí v pytli. Na tvém místě bych dala pytel a pokud ho nechce, tak nic a dala bych mu takové pyžamo, aby mu nebyla zima. Kámošky dcera spí bez ničeho, všechno ze sebe shodí a pytel nechce, jsou jí skoro tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí