Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak já použila Sanytol, ocet, Ariel na skvrny, tekuté žlučové mýdlo a furt to tam je
ještě to zkusím vydrbat s tuhým žlučovým mýdlem a pak na to už kašlu… Já to kamarádce nechci vyhazovat, chtěla bych to jakž takž vyprat, nechat ušít novou a obojí jí dám ať si sama rozmyslí co s tím.
Můžete mi prosím napsat, kolik dáváte na pračku toho perkarbonátu? příp. i TEADu. Dnes jsem si koupila o 50 % levnější odstraňovač skvrn od Feel Eco, ale za plnou cenu ho kupovat nechci a Fichema má zase drahé poštovné (na to, že bych si koupila jedno balení).
Ano, Kutilov mohu doporučit, bydlím kousek od nich a toto úterý jsem si tam byla pro 5 kilo sody a další věci. Mám i mandlový olej na masáže těla.
Koupila jsem si půl kila toho jejich pracího prášku „professional“ a vyprala jsem v něm na 60 utěrky a výsledek je super! Tak příští měsíc beru celý pytel 10 kilo, cena je mírná. Teď budu zkoušet jejich prášek do myčky.
Nevíte, jestli jsou jejich aviváže šetrné k životními prostředí? Taky si je tam chválí, ale nevím, jaké jsou vůně, mají to rozlišené jen podle barev. Do myčky by mohl stačit perkarbonát, ne? Chystám se ho teprve vyzkoušet, díky této diskuzi.
Prášek do myčky z kutilova super. Akorát po měsíci používání mi dělá matné sklo. Buď to chce vyčistit myčku nebo přidat ocet místo leštidla.
Neporadí někdo z Prahy, kde objednat perkarbonát? Objednávala jsem z kutilova ale přestěhovali odběrné místo.