Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kašli na to. Jestli chceš být přirozená, buď přirozená. Permanentní make-up většinou není ani hezkej a na mladou holku fakt škoda. Vyrosteš z toho ![]()
V mých 16 nic takového nebylo a své dceři bych to rozhodně nedovolila. Když jsem viděla jak se to hoji mamce jeden velkej puchýř. A namalovane rozhodně ta pusa nevypadá.
Holka neblázněte, hoďte makeup za hlavu a buďte svá. Mimochodem i o permanentní makeup se musí pečovat, aby vydržel co nejdéle.
@Anonymní píše:
Ahojte, je mi 16 a chtěla bych zajít na permanentní makeup rtů. Důvodem je to že není zrovna moje záliba líčení, protože jsem dost nervnía to že se ráda budím „přirozená“ a nemusím nic řešit.Myslíte že od 16 s povolením zákonného zástupce by mi to udělali? Má někdo podobnou zkušenost?
A hlavne chces vypadat uz v sestnacti jak vyzila zenska? permanentni makeup neni nic moc hezkyho a kdyz se nepovede nebo budes mit reakci tak budes proste vypadat priserne.. jis mlada holka, ktera ma zaris svezesti, max lesk na rrty a ne jak s odpustenim lacina zenska.
@Leenvecka @Prostě Vodnář @Nikol Niki @Suelinda tak děkuju holky asi si to ještě důkladně rozmyslím
![]()
@Anonymní píše:
@Leenvecka @Prostě Vodnář @Nikol Niki @Suelinda tak děkuju holky asi si to ještě důkladně rozmyslím![]()
Jasně, dobře děláš, kašli na to.
Udělají. I v mladším věku. Na rty bych se vykašlala, ale řasy a linku bych dovolila i své dceři, případně obočí. To si já nechávám jen upravit.
Jsem ráda, že to někdo má podobně. Taky se nerada líčím, nemám takový cit v ruce a prstech, řasenkou vždy něco přejedu, šmouhy jsou vidět téměř vždy, nemám husté řasy. Toto je pro mě ideální řešení. Dcera se naopak ráda líčí, toto nechtěla, ale zase uvítá odborné čištění pleti.
Ahojte, je mi 16 a chtěla bych zajít na permanentní makeup rtů. Důvodem je to že není zrovna moje záliba líčení, protože jsem dost nervní
a to že se ráda budím „přirozená“ a nemusím nic řešit.
Myslíte že od 16 s povolením zákonného zástupce by mi to udělali? Má někdo podobnou zkušenost?