Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě jak vnímáte naši vládu, zda-li si myslíte že:
A) Byla špatně zvolena Demokratickými voliči
B) Zkorumpovaná
C) Je na ni vyvíjen Tlak mocenských zemí a to nejen těch z EU
D) Extrémně hrabivá, neschopná prosadit zájmy prostého lidu a nekompetentní
E) Raději si nic nemyslím nebo jsem bez názoru
F) Uveďte vlastní vyjádření
@Pauliebm píše:
B) Zkorumpovaná
Nic z toho si nemyslim, tato vlada dostala nalozeno jako zadna predtim, Bures rozpoudtel rezervy i kdyz se prosperobalo. Tato vlada resi obri dluh po Buresovi, krize v energii atd. Ano absolutne bl. e komunikuji s lidmi a nedovedou nic vysvetlit..Na rozdil od Burese ktery si si plati za tezke prachy spickove Pr a ma pod palcem media a vykomunkoval nemozne a ano nesnayim Pekarovou. Ta kauza za Stan..kauzy tohoto typu byly jsou a budou vzdy, hlavne ze nejvice vriskaji volici trestne stihaneho Burese skutecne zlo je Kanimura a spd.Ty se akorat boji korespodencniho hlasovani ve volbach, jeho schvaleni jinak by byli v ri. i.
@Pauliebm píše:
B) Zkorumpovaná
D) co jsou zájmy prostého lidu? Protože vrtulníkové peníze v době inflace to fakt být nemůžou
Takže za mě F) dělá co může s tím bordel co převzala a za situace co teďka je a snad předsednictví nebude ostuda
@Pauliebm fandím jim. Jsem rada, ze nahradila anoistickou svoloc. Vase anketa je těžce zvadejici, nemate tam vubec nic pozitivního. Jsem rada, ze uz nezvládne Bureš. Patrne bychom uz dnes byly jedna z republik v obnoveném SSSR. Jeho vláda byla totálně mimo - dobra tak na foceni s pavy.
@Vida2702 píše:
@Pauliebm fandím jim. Jsem rada, ze nahradila anoistickou svoloc. Vase anketa je těžce zvadejici, nemate tam vubec nic pozitivního. Jsem rada, ze uz nezvládne Bureš. Patrne bychom uz dnes byly jedna z republik v obnoveném SSSR. Jeho vláda byla totálně mimo - dobra tak na foceni s pavy.
Omlouvám se, beru to z toho co všude čtu a slyším, což jsou jen nadávky…
Nikdy jsem se o politické strany nebo celkovou situaci nezajímal, mám svých starostí dost. ![]()
Takže mě tak nějak zajímá názor lidí, co jak, proč a zdali se k tomu dovedou vyjádřit alespoň trochu slušně i intelektuálně.
@Cenarius píše:
A) nemůže být špatně zvolená, byla prostě zvolena voliči a ti sami si pak jen můžou říct, jestli volili dobře nebo špatně
D) co jsou zájmy prostého lidu? Protože vrtulníkové peníze v době inflace to fakt být nemůžouTakže za mě F) dělá co může s tím bordel co převzala a za situace co teďka je a snad předsednictví nebude ostuda
Řekl bych, že lidi si často neuvědomují co dělají, jakou stranu si volí a to až do chvíle než už je pozdě.
Takže je to jejich volba, ale zjevně né mnohdy správná jestliže si potom mají důvody stěžovat.
@Pauliebm píše: Řekl bych, že lidi si často neuvědomují co dělají, jakou stranu si volí a to až do chvíle než už je pozdě.
Takže je to jejich volba, ale zjevně né mnohdy správná jestliže si potom mají důvody stěžovat.
On je to takový český zvyk to nadávání. Nadavaji pořád všichni a na všechno. A nesmíš jen číst sociální sítě. Tam se většinový názor opravdu nedozvíš. Jsou tam jen největší kriklouni a placení trollové.
B, C a D jsou výstižný popis předchozí vlády ![]()
Pokaždé, když premiér někde vystupuje, mě zamrazí při představě, že by tam místo něj stál znovu Babiš.
Konečně se mi nekroutí palce trapností a studem, kdykoli premiér promluví.
Současná opozice z Ano a SPD mi ze všeho nejvíc evokují pyromana, který zapálí dům a po příjezdu hasičů pokřikuje, že to hasí blbě.
Nelíbí se mi na můj vkus nedostatečná komunikace, politický marketing je fakt za 4-
Chápu, že politika je umění možného, ale těžce jsem zkousávala, jak přistoupili na hru před teráriem s vychlastanou troskou uvnitř.
Vadí mi ministr Blažek.
Nejpříjemnější překvapení je ministr Lipavský.
@Pauliebm píše:
Omlouvám se, beru to z toho co všude čtu a slyším, což jsou jen nadávky…
Nikdy jsem se o politické strany nebo celkovou situaci nezajímal, mám svých starostí dost.
Takže mě tak nějak zajímá názor lidí, co jak, proč a zdali se k tomu dovedou vyjádřit alespoň trochu slušně i intelektuálně.
Na stávající vládu nadávají především blbci nechápající širší souvislosti.
Jinak jsem pro:
Máme špatný volební systém, takže stávající a všechny předchozí vlády byly špatně zvoleny.
Vláda se slabým mandátem toho moc nevyřeší. Navíc převzala republiku v dost katastrofálním stavu po předchozích diletantech.
Tato vláda samozřejmě za nic nemůže!
Za VŠECHNO může
1/ Putin, Rusko
2/proruští šváby (nevím vo co gou, ale Rakušan je zná)
3/ Babiš, Babiš, Babiš, Babiš
4/ Hitler, Churchill, Roosewelt
3/ Beneš, Gottwald, Zápotocký
4/ přemnožení medvědi na Slovensku
5/ Aboridžini v Austrálii
6/ korály v oceánech
7/ mimozemšťané
Snad jsem na nikoho nezapomněla.
@BeaL píše:
Tato vláda samozřejmě za nic nemůže!Za VŠECHNO může
1/ Putin, Rusko
6/ korály v oceánech
7/ mimozemšťané
1-3 máš správně ![]()
Myslím, že těm lidem, co nadávají na současnou vládu vůbec nedochází, v jaké situaci začala tato vláda pracovat. Schodek šílenej, peníze v trapu, po kovidu a do toho inflace a téměř okamžitě válka. Ceny letí nahoru a letěly by stejně, kdyby byl u moci kdokoliv. Všichni řvou po nějaké finanční pomoci, ale kde na to má stát vzít peníze? Pak to zaplatí naše děti, které už nebudou mít nárok na žádné peníze od státu, protože prostě nebudou. Je to teď opravdu těžké. Všechno zdražilo a tak, ale musíme se prostě víc otáčet a ne nadávat. Jinak já s touto vládou většinou sympatizuji, i když teda je pravda, že komunikaci by asi mohli mít zvládnutou lépe. Hlavně, že už tam není Bureš
@BeaL píše:
Tato vláda samozřejmě za nic nemůže!Za VŠECHNO může
1/ Putin, Rusko
6/ korály v oceánech
7/ mimozemšťané
trpaslíci. to se přece obecně ví, že ti jsou nejhorší ze všeho. ty potvory vám vlezou všude ![]()
@lilith1
Hodně, fakt hodně se směju. Prej Bureš dluhy…
Kdyby nebylo dle brát, tak tahle nynější sebranka nefinancuje Ukrajinu a další nesmysly za miliardy. Lidí přemýšlejte.