Vláda v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
20.7.22 18:18
@Prostě Vodnář píše:
Smysluplná politika v Evropě, no nevím, jestli na tom slovním spojení není už samo o sobě něco neřešitelného? Domnívám se, že dobrý politik by nejdříve měl mít zvládnutou lokální politiku. To ovšem neznamená pouhé vyhrání voleb, jak si někteří představitelé vlády myslí. Dokonce to ani neznamená, že má pochvalné články v médiích. Zvládnutí lokální politiky je, když v zemi panuje dobrá nálada, lidé nežijí ve strachu a společnost se nerozděluje. Pak už je s čím jít do světa. Takhle tu naší politiku může kdykoliv a kdokoliv právem uzemnit.
Prosím tě, v Cesku dobrá nálada? 8o 8o 8o
@pocker píše:
Naše vláda? jedna velká banda tupců.
Jde to z kopce, nečekají nás dobré vyhlídky.

A ty jsi v jaké bandě?

• Citovat
  • Upravit
18267
20.7.22 18:22
@Pauliebm píše: Řekl bych, že lidi si často neuvědomují co dělají, jakou stranu si volí a to až do chvíle než už je pozdě.
Takže je to jejich volba, ale zjevně né mnohdy správná jestliže si potom mají důvody stěžovat.

on si někdo stěžuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.7.22 18:37

Nevím, kolik vám je, ale já ji pamatuji. Bohužel se na ni nenavázalo a zvedat to bude velmi těžké. Což je znát i z citace pod tímto příspěvkem.

@Alriga píše:
Prosím tě, v Cesku dobrá nálada? 8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
6419
20.7.22 18:42
@Da12 píše:
Lidé by toto pochopili, kdyby vláda přišla a řekla, nemáme peníze, musíme po vládě Babiše začít šetřit a skutečně by ale šetřili. Jenže to se neděje. Miliardy cpe do Ukrajiny, Ukrajinců a zbraně pro ně. S přebujelou státní byrokracií udělala vláda to, že ji ještě zvýšila místo naopak. Na předsednictví v EU dá mnohem víc peněz, než chleba dát předchozí vláda a ještě na to zřídila ministerstvo. Tak co to je, to mají lidé chápat?

Když zvítězí Rusko na Ukrajině, tak se tam rozhodně nezastaví, půjde dál a dojde i sem. Takže pokud tam státy dodávají zbraně, je to i obrana našich států.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
20.7.22 18:44
@Alriga píše:
On bude spíš absolvent VŠ Života.

Přesně tak, tihle absolventi VSŽ spíš rozuměli sprostému miliardáři, co neuměl dát dohromady kloudnou větu než profesorovi, ať je odkudkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.7.22 18:45
@Prostě Vodnář píše:
Nevím, kolik vám je, ale já ji pamatuji. Bohužel se na ni nenavázalo a zvedat to bude velmi těžké. Což je znát i z citace pod tímto příspěvkem. [/citace
Já ji mám celý život. Teď jsem ale na dovolené v ne zrovna levnem hotelu v Česku. Mají ji tu hlavně staříci.
  • Citovat
  • Upravit
Alriga
20.7.22 18:46
@Prostě Vodnář píše:
Nevím, kolik vám je, ale já ji pamatuji. Bohužel se na ni nenavázalo a zvedat to bude velmi těžké. Což je znát i z citace pod tímto příspěvkem. [/citace
Já ji mám celý život. Teď jsem ale na dovolené v ne zrovna levnem hotelu v Česku. Mají ji tu hlavně staříci.
@ZuzaM píše:
Přesně tak, tihle absolventi VSŽ spíš rozuměli sprostému miliardáři, co neuměl dát dohromady kloudnou větu než profesorovi, ať je odkudkoliv.
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
20.7.22 18:49

Takhle, vazeni ;). I pres nemale problemy, ktere se samozrejme dotykaji i me rodiny, asi po dlouhe dobe mohu rict, ze se za nasi vladu nejen nestydim, ale snad jsem i obcas pysna.

• Citovat
  • Upravit
12955
20.7.22 18:57
@ontarova.stara píše:
Takhle, vazeni ;). I pres nemale problemy, ktere se samozrejme dotykaji i me rodiny, asi po dlouhe dobe mohu rict, ze se za nasi vladu nejen nestydim, ale snad jsem i obcas pysna.

Zvlastni pocit, vid? Clovek uz odvyknul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.7.22 18:59
@větvička1 píše:
Zvlastni pocit, vid? Clovek uz odvyknul..

Je to takove osvezujici a nove :mrgreen:. Prakticky se citim jako prvnicka.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
20.7.22 19:12

Rozumět jakémukoliv politikovi, rovná se sebevražda osobnosti. Pomalu tomu bude už tři a třicet let, co tu jsou naivisté, kteří si myslí, že když vyhraje jiná strana, tak že se snad budou mít lépe, nebo, že konečně někdo začne pracovat pro lidi. Možná, někdy, až tu bude nějaká politická odpovědnost, které se všichni brání zuby nehty, tak pak možná se situace bude pomaloučku zlepšovat. Teď je naprosto jedno, kdo tam je. Zlato z ČNB už je dávno pryč, je tam pouze zákonná minimální rezerva. Jak vidíte, tak házet lístky do urny samo o sobě nestačí. Ono to potom samo nebude fungovat.

@ZuzaM píše:
  • Citovat
  • Upravit
Alriga
20.7.22 19:15

Aaaa, zlatá rezerva už je tu. Tak teď ještě rozkradení republiky a co dál? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
828
20.7.22 19:23

Doufám, že brzy podají demisi :kytka: STAN má jednu kauzu za druhou a do toho teď Rakušan s tou svojí politickou policií, Pekarová a její vyjadřování je pro ostudu, Bartoše skoro nevidím a nijak se neprojevuje a Fiala..hm..ten mi přišel jediněj rozumnej. Teď bych volila spíš nemastnej neslanej. Každopádně jsem zvědavá na podzimní volby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.7.22 19:25

Já bych to nenazval rozkradením, ale nevýhodných prodejů bylo rozhodně dost, což platí i pro to zlato.

@Alriga píše:
Aaaa, zlatá rezerva už je tu. Tak teď ještě rozkradení republiky a co dál? :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Alriga
20.7.22 19:25
@bublifucekk píše:
Doufám, že brzy podají demisi :kytka: STAN má jednu kauzu za druhou a do toho teď Rakušan s tou svojí politickou policií, Pekarová a její vyjadřování je pro ostudu, Bartoše skoro nevidím a nijak se neprojevuje a Fiala..hm..ten mi přišel jediněj rozumnej. Teď bych volila spíš nemastnej neslanej. Každopádně jsem zvědavá na podzimní volby :lol: :lol:

A kdo by to jako měl vzít do ruky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová