Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pauliebm píše: Řekl bych, že lidi si často neuvědomují co dělají, jakou stranu si volí a to až do chvíle než už je pozdě.
Takže je to jejich volba, ale zjevně né mnohdy správná jestliže si potom mají důvody stěžovat.
on si někdo stěžuje?
Nevím, kolik vám je, ale já ji pamatuji. Bohužel se na ni nenavázalo a zvedat to bude velmi těžké. Což je znát i z citace pod tímto příspěvkem.
@Alriga píše:
Prosím tě, v Cesku dobrá nálada?![]()
![]()
@Da12 píše:
Lidé by toto pochopili, kdyby vláda přišla a řekla, nemáme peníze, musíme po vládě Babiše začít šetřit a skutečně by ale šetřili. Jenže to se neděje. Miliardy cpe do Ukrajiny, Ukrajinců a zbraně pro ně. S přebujelou státní byrokracií udělala vláda to, že ji ještě zvýšila místo naopak. Na předsednictví v EU dá mnohem víc peněz, než chleba dát předchozí vláda a ještě na to zřídila ministerstvo. Tak co to je, to mají lidé chápat?
Když zvítězí Rusko na Ukrajině, tak se tam rozhodně nezastaví, půjde dál a dojde i sem. Takže pokud tam státy dodávají zbraně, je to i obrana našich států.
@Alriga píše:
On bude spíš absolvent VŠ Života.
Přesně tak, tihle absolventi VSŽ spíš rozuměli sprostému miliardáři, co neuměl dát dohromady kloudnou větu než profesorovi, ať je odkudkoliv.
@Prostě Vodnář píše:
Nevím, kolik vám je, ale já ji pamatuji. Bohužel se na ni nenavázalo a zvedat to bude velmi těžké. Což je znát i z citace pod tímto příspěvkem. [/citace
Já ji mám celý život. Teď jsem ale na dovolené v ne zrovna levnem hotelu v Česku. Mají ji tu hlavně staříci.
@Prostě Vodnář píše:
Nevím, kolik vám je, ale já ji pamatuji. Bohužel se na ni nenavázalo a zvedat to bude velmi těžké. Což je znát i z citace pod tímto příspěvkem. [/citace
Já ji mám celý život. Teď jsem ale na dovolené v ne zrovna levnem hotelu v Česku. Mají ji tu hlavně staříci.@ZuzaM píše:
Přesně tak, tihle absolventi VSŽ spíš rozuměli sprostému miliardáři, co neuměl dát dohromady kloudnou větu než profesorovi, ať je odkudkoliv.![]()
Takhle, vazeni
. I pres nemale problemy, ktere se samozrejme dotykaji i me rodiny, asi po dlouhe dobe mohu rict, ze se za nasi vladu nejen nestydim, ale snad jsem i obcas pysna.
@ontarova.stara píše:
Takhle, vazeni. I pres nemale problemy, ktere se samozrejme dotykaji i me rodiny, asi po dlouhe dobe mohu rict, ze se za nasi vladu nejen nestydim, ale snad jsem i obcas pysna.
Zvlastni pocit, vid? Clovek uz odvyknul..
@větvička1 píše:
Zvlastni pocit, vid? Clovek uz odvyknul..
Je to takove osvezujici a nove
. Prakticky se citim jako prvnicka.
Rozumět jakémukoliv politikovi, rovná se sebevražda osobnosti. Pomalu tomu bude už tři a třicet let, co tu jsou naivisté, kteří si myslí, že když vyhraje jiná strana, tak že se snad budou mít lépe, nebo, že konečně někdo začne pracovat pro lidi. Možná, někdy, až tu bude nějaká politická odpovědnost, které se všichni brání zuby nehty, tak pak možná se situace bude pomaloučku zlepšovat. Teď je naprosto jedno, kdo tam je. Zlato z ČNB už je dávno pryč, je tam pouze zákonná minimální rezerva. Jak vidíte, tak házet lístky do urny samo o sobě nestačí. Ono to potom samo nebude fungovat.
@ZuzaM píše:
Přesně tak, tihle absolventi VSŽ spíš rozuměli sprostému miliardáři, co neuměl dát dohromady kloudnou větu než profesorovi, ať je odkudkoliv.
Aaaa, zlatá rezerva už je tu. Tak teď ještě rozkradení republiky a co dál? ![]()
Doufám, že brzy podají demisi
STAN má jednu kauzu za druhou a do toho teď Rakušan s tou svojí politickou policií, Pekarová a její vyjadřování je pro ostudu, Bartoše skoro nevidím a nijak se neprojevuje a Fiala..hm..ten mi přišel jediněj rozumnej. Teď bych volila spíš nemastnej neslanej. Každopádně jsem zvědavá na podzimní volby
![]()
Já bych to nenazval rozkradením, ale nevýhodných prodejů bylo rozhodně dost, což platí i pro to zlato.
@Alriga píše:
Aaaa, zlatá rezerva už je tu. Tak teď ještě rozkradení republiky a co dál?
@bublifucekk píše:
Doufám, že brzy podají demisiSTAN má jednu kauzu za druhou a do toho teď Rakušan s tou svojí politickou policií, Pekarová a její vyjadřování je pro ostudu, Bartoše skoro nevidím a nijak se neprojevuje a Fiala..hm..ten mi přišel jediněj rozumnej. Teď bych volila spíš nemastnej neslanej. Každopádně jsem zvědavá na podzimní volby
![]()
A kdo by to jako měl vzít do ruky?
A ty jsi v jaké bandě?