Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@větvička1 píše:
To snad ani ne, ale me by fakt zajimalo, jak se NATO roztahuje na uzemi svych clenu nebo statu, ktere s nim zcela dobrovolne a ze sve vule spolupracuji.
Rusaci to tak vidi, to je jasny.
A to nevidíte, jak se NATO přibližuje k Ruským hranicím? Když SSSR chtělo umístit rakety na Kubě, tak se amici taky mohli pos…
@Andromeda81 píše:
A to nevidíte, jak se NATO přibližuje k Ruským hranicím? Když SSSR chtělo umístit rakety na Kubě, tak se amici taky mohli pos…
Ty voe…!
![]()
@Andromeda81 píše:
Takze jsme tam nemeli vstupovat, jo?
@Andromeda81 píše:
Ne
A co zeme, co tam vstoupily pred nama, taky tam nemely lezt, aby nahodou batuskovi neprdla zilka?
@větvička1 píše:
A co zeme, co tam vstoupily pred nama, taky tam nemely lezt, aby nahodou batuskovi neprdla zilka?
Celá tahle organizace slouží jen k upevnění moci USA v Evropě. Jedná se o vojenskou organizaci. Nelze se divit Rusku, že se mu nelíbí, když u jeho hranic pochoduji vojáci. Americe se idea sovětských raket ne Kubě také moc nezamlouvala.
@Andromeda81 píše:
Celá tahle organizace slouží jen k upevnění moci USA v Evropě. Jedná se o vojenskou organizaci. Nelze se divit Rusku, že se mu nelíbí, když u jeho hranic pochoduji vojáci. Americe se idea sovětských raket ne Kubě také moc nezamlouvala.
@Andromeda81 píše:
Jasne, rozumim, meli jsme si nechat Varsavskou smlouvu!
@větvička1 píše:
Ta je boží, tahle Andromeda. Kdyby žila Jiřka Švorcová, snad bych ji podezírala..
@větvička1 píše:
Vkladate mi do úst něco, co jsem neřekla.
@Andromeda81 píše:
Vkladate mi do úst něco, co jsem neřekla.
Klidne mi drze tykej, tady se to tak dela ![]()
Do sfery vlivu SSSR jsme byli urceni, bez toho, aby se nas nekdo ptal, NATO jsme si svobodne vybrali.
@Fazulina píše:
Jaký je tedy cíl a důvod NATO v Evropě?
Co třeba kolektivní ochrana členů a obrana demokracie proti agresorům typu Čína, Rusko případně Pákistán, KLDR…?
Mě fascinuje, jak vy demokraté byste pořád někoho posílali do Ruska. No, já jsem se tu narodila a mám to tu rada. Budeš si muset zvyknout na to, že tu žijí i lidé s odlišným názorem od toho tvého