Vláda v ČR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
20.7.22 08:30

Jinak mně osobně vláda nepřijde o nic lepší ani horší, než ta předchozí nadělení. i když uznávám, že nejsou v lehké situaci, protože musí řešit množství průšvihů (inflace, Ukrajina, stále ještě covid, hodně dětí na málo škol).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
20.7.22 08:31

@Pauliebm B,C a D.

Nechápu jak TOHLE mohl někdo volit. Od začátku bylo jasné, že nic dobrého nepřinesou. A především podvod na voliče ( spojení té jejich petikolky ) mluví samo za sebe. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15747
20.7.22 08:31
@liptom píše:
@lilith1 :mrgreen: Hodně, fakt hodně se směju. Prej Bureš dluhy… :mrgreen: :mrgreen: Kdyby nebylo dle brát, tak tahle nynější sebranka nefinancuje Ukrajinu a další nesmysly za miliardy. Lidí přemýšlejte.

S přemýšlením začni u sebe, jestli to tedy ten tvůj opičí mozek vůbec umí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
20.7.22 08:33

@Zumpa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nic jinýho tam nemáš. :think: Trapné 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
20.7.22 08:36

@Vida2702 Aha, fandis vládě, která uprednostnuje Ukrajinu před vlastními lidma. To je :poblion:

A hlavně, že my Češi jinak na Ukrajince nadáváme. Ale někteří si asi nevidí na špičku nosu a jak se říká; kam vítr, tam plášť. :D :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
20.7.22 08:39
@liptom píše:
@lilith1 :mrgreen: Hodně, fakt hodně se směju. Prej Bureš dluhy… :mrgreen: :mrgreen: Kdyby nebylo dle brát, tak tahle nynější sebranka nefinancuje Ukrajinu a další nesmysly za miliardy. Lidí přemýšlejte.

Já bych řekl hlavně „lidi nepřemýšlejte“. Protože kdykoli začne tahle sorta lidí blízká tvé mentalitě přemýšlet, je z toho průser na dvě volební období. Nech radši přemýšlet ty, kteří na to mají a ty a tobě rovní si nechte poradit výsledek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.7.22 08:41
@liptom píše:
@Pauliebm B,C a D.Nechápu jak TOHLE mohl někdo volit. Od začátku bylo jasné, že nic dobrého nepřinesou. A především podvod na voliče ( spojení té jejich petikolky ) mluví samo za sebe. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mavam:

A co konkrétně „dobrého nepřinesli“?

• Citovat
  • Upravit
Alriga
20.7.22 08:41
@zoidberg
@zoidberg píše:
Já bych řekl hlavně „lidi nepřemýšlejte“. Protože kdykoli začne tahle sorta lidí blízká tvé mentalitě přemýšlet, je z toho průser na dvě volební období. Nech radši přemýšlet ty, kteří na to mají a ty a tobě rovní si nechte poradit výsledek ;)
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Andromeda81
20.7.22 08:42

A, B, C i D… Ale vlastně raději E 8)

• Citovat
  • Upravit
9085
20.7.22 08:50
@Pauliebm píše:
Zajímalo by mě jak vnímáte naši vládu, zda-li si myslíte že:
A) Byla špatně zvolena Demokratickými voliči
B) Zkorumpovaná
C) Je na ni vyvíjen Tlak mocenských zemí a to nejen těch z EU
D) Extrémně hrabivá, neschopná prosadit zájmy prostého lidu a nekompetentní
E) Raději si nic nemyslím nebo jsem bez názoru
F) Uveďte vlastní vyjádření

Vaše pseudo ankteta je opravdu hodně hloupá, i provokat se musí umět. S vládou jsem spokojena, má strašně těžkou situaci. Fiala by mohl být tvrdší, ale prostě takový není. Díky Bohu, že dnes a v těžkých časech, které nás zřejmě čekají, máme rozumnou vládu a předsedu, za kterého se nemusím stydět A ne Okamuru, Babiše, Hamáčka (to byl ten sranda týpek v červený mikině :-)) a jiné podivné figurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.7.22 08:55
  1. já jsem spokojena, konečně se člověk nějak nemusí stydět a jsem ráda, že jsem Čech…a Evropan :) ještě na tom hradě by chtělo uklidit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20853
20.7.22 09:46
@liptom píše:

To sedí od někoho, kdo neumí srovnat pár čísel. A 10 miliard je stejných jako 800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
20.7.22 10:12

Myslím si, že jsou hrozný… ale asi to nejlepší, co za daných okolností můžeme mít.

Akorát se teda obávám, že po příštích volbách bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
20.7.22 10:18
@BeaL píše:
Tato vláda samozřejmě za nic nemůže!

Za VŠECHNO může

1/ Putin, Rusko
2/proruští šváby (nevím vo co gou, ale Rakušan je zná)
3/ Babiš, Babiš, Babiš, Babiš
4/ Hitler, Churchill, Roosewelt
3/ Beneš, Gottwald, Zápotocký
4/ přemnožení medvědi na Slovensku
5/ Aboridžini v Austrálii
6/ korály v oceánech
7/ mimozemšťané

Snad jsem na nikoho nezapomněla.

Ilumináti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.7.22 10:19
@liptom píše:
@Pauliebm B,C a D.Nechápu jak TOHLE mohl někdo volit. Od začátku bylo jasné, že nic dobrého nepřinesou. A především podvod na voliče ( spojení té jejich petikolky ) mluví samo za sebe. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mavam:

Vždyť je jedno, kdo je zvolený. Všechno je to zkorumpovaný plevel. Nic slušného se do politiky nedostane.
Viz. moje kamarádka. Založila stranu. Jediná byla poctivá, slušná. Nechtěla dělat šmelinu. Tak ji vlastní straníci vrazili kudlu do zad. Každý má nějaké kmotříčky nebo šmelí dotace, tuneluje. Takže je fuk, koho budeš volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová