Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bublifucekk píše:
Doufám, že brzy podají demisiSTAN má jednu kauzu za druhou a do toho teď Rakušan s tou svojí politickou policií, Pekarová a její vyjadřování je pro ostudu, Bartoše skoro nevidím a nijak se neprojevuje a Fiala..hm..ten mi přišel jediněj rozumnej. Teď bych volila spíš nemastnej neslanej. Každopádně jsem zvědavá na podzimní volby
![]()
Nevidis?
https://fb. watch/emFfd8d7zf/
Sakra, ty odkazy ![]()
Má cesta byla předurčená jiným směrem.
@Alriga píše:
A žes to tenkrát nevzal do ruky?
@ZuzaM píše:
Přesně tak, tihle absolventi VSŽ spíš rozuměli sprostému miliardáři, co neuměl dát dohromady kloudnou větu než profesorovi, ať je odkudkoliv.
No taaak proč kritika, přece jak Miloš! Se vyjadřuje, jak mu zobák narostl, žádná přetvářka a kecy, kterým nejde rozumět - jsou „naši“
No a B. ten je bohatý, záleží mu na blahu republiky k sobě už hrabat nebude ![]()
@liptom píše:
@lilith1Hodně, fakt hodně se směju. Prej Bureš dluhy…
![]()
Kdyby nebylo dle brát, tak tahle nynější sebranka nefinancuje Ukrajinu a další nesmysly za miliardy. Lidí přemýšlejte.
Ty liptome zrovna nejsi nejostrejsi tuzka v penale co? Typuji na vysokou skolu zivota..Putka bojuje proti celemu zapadu a rozumi jenom argentum sily, kdyby se snim nebojovalo tak je ta chvili i u nas.." vzdyt u jsme u vas byli, ze jo"Kdyby nebylo kde brat tak jsme ba tom jako v Africe intosko, vzdy me udivuje ze takto pi.tomi lide fakt existuji..
@lilith1
Nebudu komentovat. Narozdíl asi od Tebe se v jisté sféře a mezi lidmi, která/ří/ do části politiky vidí, pohybuju. ![]()
A ne, nejsem zastánce Babiše, ale taky ne Západu
Jůesej pro nás nikdy nic dobrého nepřineslo, a akorát mu lezeme / teď obzvlášť / do…
A naší Petikolku
nám byl čert dluzny - to zas nechápu já, že existují tak pitomi jedinci, kteří je volili a ještě TEĎ potom co za jejich vlády předvádí, dokážou chválit, a nebo při nich stát
![]()
Ale tak hlavně; není u korýtka Babiš a spol. / Ze
/
@liptom píše:
@lilith1![]()
Nebudu komentovat. Narozdíl asi od Tebe se v jisté sféře a mezi lidmi, která/ří/ do části politiky vidí, pohybuju.
![]()
Ale tak hlavně; není u korýtka Babiš a spol. / ZeJůesej pro nás nikdy nic dobrého nepřineslo, a akorát mu lezeme / teď obzvlášť / do…
A naší Petikolku![]()
nám byl čert dluzny - to zas nechápu já, že existují tak pitomi jedinci, kteří je volili a ještě TEĎ potom co za jejich vlády předvádí, dokážou chválit, a nebo při nich stát
![]()
![]()
/
Ježíš, ty jsi primitiv! Běž se dívat na seriály. ![]()
@Pauliebm píše:
Zajímalo by mě jak vnímáte naši vládu, zda-li si myslíte že:
A) Byla špatně zvolena Demokratickými voliči
B) Zkorumpovaná
C) Je na ni vyvíjen Tlak mocenských zemí a to nejen těch z EU
D) Extrémně hrabivá, neschopná prosadit zájmy prostého lidu a nekompetentní
E) Raději si nic nemyslím nebo jsem bez názoru
F) Uveďte vlastní vyjádření
A proč tuhle anketu zakládáš právě ty, který k volbám nechodíš? ![]()
@Magical-eyes píše:
A proč tuhle anketu zakládáš právě ty, který k volbám nechodíš?
Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali.
@liptom píše:
@lilith1![]()
Nebudu komentovat. Narozdíl asi od Tebe se v jisté sféře a mezi lidmi, která/ří/ do části politiky vidí, pohybuju.
![]()
Ale tak hlavně; není u korýtka Babiš a spol. / ZeJůesej pro nás nikdy nic dobrého nepřineslo, a akorát mu lezeme / teď obzvlášť / do…
A naší Petikolku![]()
![]()
![]()
/
Jediny, kdo nic dobreho neprinasi a neprinaselo je Rusko. Zato Buresova vlada byla elita, hlavne kdyz promluvila fundovane ekonomicky zdatna Schillerovi Alenka..Dle tveho omezeneho projevu soudim, te tve zdroje pracuji ram v mistni kantyne, nebo na wc apod. A nejvetsi zlo ktere na nas pusobi je Kanimurova spd.
@lilith1 píše:
Jediny, kdo nic dobreho neprinasi a neprinaselo je Rusko. Zato Buresova vlada byla elita, hlavne kdyz promluvila fundovane ekonomicky zdatna Schillerovi Alenka..Dle tveho omezeneho projevu soudim, te tve zdroje pracuji ram v mistni kantyne, nebo na wc apod. A nejvetsi zlo ktere na nas pusobi je Kanimurova spd.
Ja s liptom souhlasím. Je hezké, jak si lidi tvého typu mysli, ze jsou vlastníci jedinée pravdy a bojují za nějaké dobro a kdo na jiný názor. Bohužel pro tebe, já tvé profesní charakteristiky nesplňuju. ![]()
Nechali jsme se Amerikou vmanipulivat do konfliktu s Ruskem. To způsobí problémy nejen Rusku, ale hlavně nám. Ale Americe se to hodí, protože jsme pro ně konkurence a navíc je to příležitost prosadit si zde vlastní zájmy.
@Andromeda81 píše:
Ja s liptom souhlasím. Je hezké, jak si lidi tvého typu mysli, ze jsou vlastníci jedinée pravdy a bojují za nějaké dobro a kdo na jiný názor. Bohužel pro tebe, já tvé profesní charakteristiky nesplňuju.Nechali jsme se Amerikou vmanipulivat do konfliktu s Ruskem. To způsobí problémy nejen Rusku, ale hlavně nám. Ale Americe se to hodí, protože jsme pro ně konkurence a navíc je to příležitost prosadit si zde vlastní zájmy.
@Andromeda81 píše:
Ja s liptom souhlasím. Je hezké, jak si lidi tvého typu mysli, ze jsou vlastníci jedinée pravdy a bojují za nějaké dobro a kdo na jiný názor. Bohužel pro tebe, já tvé profesní charakteristiky nesplňuju.Nechali jsme se Amerikou vmanipulivat do konfliktu s Ruskem. To způsobí problémy nejen Rusku, ale hlavně nám. Ale Americe se to hodí, protože jsme pro ně konkurence a navíc je to příležitost prosadit si zde vlastní zájmy.
Jo my se nechali vmanipulivat do konfliktu?. Tak agresor je Putka, kdo tam vlitnul, ne Amici, ty mas taky dost. Vzdycky ziram ze lidi jako ty, fakt existuji. Putka z vas ma radost.
@Alriga píše:To tě, soudružko, učili na VUMLu?
VŠE, fakulta mezinárodních vztahů. A mám praxi v pojišťovně, co pojistovala investice do Ruska, takže o tom něco vím. Ale každý, kdo se zajímá, nebo aspoň trochu uvažuje, ví že to není tak černobílé… Ale nic, vemte si v zimě svetr navíc a nesprchujte se. Tím to Putinovi pěkně natrete ![]()
@lilith1 píše:
Jo my se nechali vmanipulivat do konfliktu?. Tak agresor je Putka, kdo tam vlitnul, ne Amici, ty mas taky dost. Vzdycky ziram ze lidi jako ty, fakt existuji. Putka z vas ma radost.
No, tomu vlitnuti něco predchazelo. Dlouholeté roztahovani USA potažmo NATO a agrese vůči ruskému obyvatelstvu na Ukrajině. Ale kdo nechce vidět tak nevidí… Nic, už se nebudu vyjadřovat. S vámi nemá cenu diskutovat, neb neprinasite žádné argumenty. Jen jsem chtěla podporit liptom.
A žes to tenkrát nevzal do ruky?