Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
chtela bych na Vanoce upect stromecky z perniku (takove ty prostorove - z ruzne velkych hvezdicek). Jako ditko si pamatuji, ze jsme to delali a vubec si nepamatuji jak ![]()
Takze mam nekolik dotazu:
Diky moc za rady.
Ahojky, tescoma už to vymyslela za nás:
http://eshop.tescoma.cz/…vykrajovatek
Jojo to jsme videla, ale ja mam tu sadu uz koupenou leta - takze novou zatim kupovat nechci - i kdyz ten stojanek je super, ale zase ja tech stromecku chci udelat pro vsechny zname - takze to bych se asi nedoplatila ![]()
Me se tam moc libi, jak maji tu sadu na tvorbu 3D zvonecku - tak jeslti se letos zadari stromecky, tak pristi rok jdu do nich ![]()
Tak to je bomba, to jsem neznala ![]()
Jen jsem zrovna přemýšlela nad perníkovou chaloupkou, to asi bude v podstatě z toho sammého těsta co stromeček, je jedno které perníkové těsto se použije, nebo to musí být nějaké „speciální“?
Myslim, ze to je jedno - my mame rodinny recept - co z neho delame „bezne“ perniky, ale prave jsme delavali i stromecky a i chaloupky - tkaze mylsim, ze to je celkme jedno.
verveve píše:
Myslim, ze to je jedno - my mame rodinny recept - co z neho delame „bezne“ perniky, ale prave jsme delavali i stromecky a i chaloupky - tkaze mylsim, ze to je celkme jedno.
Ty perníky by hlavně neměly moc měknout, jinak se výtvor zboří ![]()
Ahoj. Dělala jsem stromečky normálně bez stojánku.
Stromkům zdar, já letos dělala zvonečky
.
No vidis to je dobry napad to „lepit“ take polevou - ja to prave chtela lepit marmeladou, ale to by ty pernicky asi dost mekly.
Diky ![]()
verveve píše:
No vidis to je dobry napad to „lepit“ take polevou - ja to prave chtela lepit marmeladou, ale to by ty pernicky asi dost mekly.
Diky
Marmeládě bych nevěřila, že to udrží. Ono je to dost těžké, že i té polevy tam musí být relativně dost.
No ja jsem se prave bala a tak jsem to chtela jistit tou spejli ![]()
Taky jsem lepila stromeček bílkovou polevou bez špejlí. I mě antitalentovi na perníky se povedl.