Pérování na kolenech u 8měsíčního miminka

Anonymní
8.12.25 16:43

Pérování na kolenech

Ahoj maminky, ráda bych se zeptala. Synovi je 8 měsíců. Neleze, neplazí se, pouze se točí jako hodiny. Začal mi pérovat na kolenech, ale jen když mu jakoby udělám záterasu u nožiček, a on se může zapřít :lol: Na posteli občas péruje taky. Dcera ta pérovala i na plovoučce, šlo jí to.. dělali to i vaše mimča? Mám mu pořídit takový ty protiskluzový návleky? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11825
8.12.25 18:24

Že se neplazí ale točí dokola jako hodiny(pivotuje) je vlastně správně. Ty protiskluzové návleky bych zkusila..my měli punčochy který měly ty protiskluzove čudlíky u na nártech a na kolenou..myslím že byly z lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
8.12.25 18:35

Já jsem kupovala punčochy, co tohle protiskluz na kolenou, nartech a ploskách - za mě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10955
8.12.25 19:04
@ALIPELI píše: Více

Taky jsme je měli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.12.25 20:05

Když se neplazí, jen pérují, točí se dokola a pak začnou lézt, tak je to ideální vývoj. Dcera začala pérovat v 8. měsících a v 9. lezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
8.12.25 23:21

Dcera pérovala taky zapřená asi měsíc a jakmile posílila břišní svaly, tak už pak i volně.
Ona tedy začala v 6m, ale dle mého nic nenormálního, ještě nemá jen dost posílené svaly. Doporučuji cviky na posílení středu těla miminka. U první dcery nám to pomohlo, ale ona nelezla do 11m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
9.12.25 05:11

@Markéta188 mě třeba starší která byla na ten pohyb trochu kenivejsi začala až v 10m…pak se ale během týdne rozlezla…mladší který byl čipernejsi začal v 6m první pokusy ale zas mu to trvalo trochu déle než se rozlezl..myslím kolem 8m ale to už zase pak rovnou začal stoupat u nábytku :lol: oboje bylo vývojově v normě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí