Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo, to věřím že se hrací deka psíkovi líbí… I hračky budou asi zajímavé… Tím spíš pro to moje roční „štěně“, které si neustále chce hrát… ![]()
Jani, s tou dekou to bude problém asi i u nás:-) Jakmile Bobci vidí kus čehokoli tak si na to lehnou. Je jim fuk, jestli to je špinavé prádlo, které přebírám k praní, nebo čistá nová záclona, kterou si jen rychle na zemi skládám… ![]()
vvvv píše:
jo, to věřím že se hrací deka psíkovi líbí… I hračky budou asi zajímavé… Tím spíš pro to moje roční „štěně“, které si neustále chce hrát…
Tak hračky kupodivu nechává na pokoji, vždy jen čuchne, jestli je její nebo mimča a ty mimča nechává na pokoji, a to ji to nikdo neučil. Spíš se bojím, že až malý začne lézt, tak bude krást hnusné oslintané hračky on.
Ahoj, měli jsme am. pitbulteriéra - fenku. Když jsem byla v porodnici, tak jsem dávala manželovi plínky, aby si je očuchala a když jsme přijeli z porodnice, tak manžel vzal malého a dal ho Nikitě očuchat a bylo to v pořádku.
To samé jsme udělali i s druhým klukem.
Hodně zdaru při seznamování!
Ahojky..Jsem v 17.týdnu těhotenství a máme skoro 4-leteho bigla..Taky je to náš rozmazlenec…
No a když jsem otěhotněla tak jsem začala řešit jak bude reagovat po porodu…Ještě teď jsem na to tvědavá..myslím si že mimču neublíží ale opravdu to cgce asi jak tu všichni píší psa neodstrkovat..aby nezačal útočit.Nedávno u mě byla kamarádka s 3 měsíční holčičkou tak jsem na to byla zvědavá jak bude náš pesan reagovat a v pohodě..
Očuchal si malou a pak si lehl k jejim nožičkám a jen na ní pořád koukal co to dělá za zvuky..Jen když sem si jí vzala já do ruky tak na mě skakal asi žírlil ale myslím si že když celé těhotenství mu budu říkat a ukazovat mimi v bříšku tak to pochopí že tu nebude za pár měsíců vetřelec ale nobý člen rodiny..Tak hodně štěstí i vám… ![]()
Ahoj holky,,jsm ráda,že tu někde přišel i s tímhle tématem.Celou dobu jsem měšla naplánováno,že až jednou budu čekat mimčo,chtěla bch mít i psíka,,no prostě taková normální rodinka.Teďka ,když se tak stalo,mě můj šílený plán nepřešel,,v polovině února si jedu pro štěně ridgbecka,,a termín porodu mám 26.4:-)Nemáte někdo zkušenost štěně a mimčo?Možná se z toho zlázním,neboť cítím,že to dopadne,že budu mít doma mimča dvě
mějte se
Ahoj Beskydko, tak to klobouk dolu, to jsi teda odvazna
.. my mame doma 3,5 leteho madarskeho ohare a jsem ted opravdu rada, ze uz je vychovany a zvladnutelny. Jsem teprve na zacatku tehotenstvi, tak seznamovani nas ceka za dlouho. Ale kdyz si vzpomenu na ty narocne 3 roky, ktere jsem intenzivne venovala jeho vychove a treninku, tak si do toho mimco neumim predstavit. Urco se to da zvladnout, ale z pohledu vychovy psa je otazkou, jak dokazes byt dusledna, kdyz budes unavena.. Timto te nechci odradit, naopak mas muj obdiv a drzim ti palce, at rodinka klape dle tvych predstav. Mej se krasne. P. ![]()
My máme doma 7-letého ridgebacka a příští týden mám termín ![]()
Jinak celá rodina se děsí, jak to ne/zvládne (hlavně babičky mě odkazují na hororové scénky z televize…
)
Ale zatím je to tak, že když přijdu domů, tak mě vítá a očichá mi občas i břicho, ale to si spíš myslím, že tam mám drobky,na které si nevidím, protože se vždycky pak oblízne
Jinak hračky, které jsme přes vánoce vyfasovali, tak poctivě očuchal, některý považoval za velmi dobrý nápad a chtěl je pro sebe
Ale za to, že si je neodnes a nechal je ležet, tak dostal pamlsek ![]()
Celkově si myslím, že když nebudeme šílet my, nebude šílet ani on, prostě se k němu budeme chovat jako vždycky. ![]()