Chci dát pryč psa, na kterého nemám čas, ale máma nesouhlasí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.18 16:51

Ale já jsem od šesti do devíti v práci. Za prací denně celkem 3, 5 hodiny dojizdim. Já po mamce nechci, aby si ji nechala. Sama to chce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.18 16:53

Předtím jsem měla práci v místě bydliště a byli jsme dva… Je mi taky z toho smutno..

• Citovat
  • Upravit
6021
16.9.18 17:00
@Anonymní píše:
Ale já jsem od šesti do devíti v práci. Za prací denně celkem 3, 5 hodiny dojizdim. Já po mamce nechci, aby si ji nechala. Sama to chce…

A mama pracuje nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
16.9.18 17:02

ALE ALE…Nedávej nám tady bulíky na nos… pročti si zákoník práce a pak mluv…vychazelo by to na 12h denně a cesta dohromady 3,5h… COŽ SE ANI NESMÍ… další výmluva? Prostě jsi lenivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
16.9.18 17:08
@Anonymní píše:
Ale já jsem od šesti do devíti v práci. Za prací denně celkem 3, 5 hodiny dojizdim. Já po mamce nechci, aby si ji nechala. Sama to chce…

Vis co, tady maji vsichni kristal.kouli, tak ze vedi kdyz si poridi psa v horizontu 20 let co bude, takze spravne bys mela kvuli psovi okamzite opustit stavajici misto a najit si misto v okoli bydliste kvuli psovi, kdyz to nevyjde tak muzete jit pod most i s coklem, nesnasim tenhle kult zvirat, prirovnavani zvirat k peci o dite a podobnen zhovadilosti..proste psa daruj atd.ne nejsi zruda, ze sis dovolila zmenit misto dele od bydliste i kdyz mas psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.9.18 17:24

Máma má pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.9.18 17:35

Křišťálovou kouli sice nemám ale když jsem si psa pořizovala tak jsem počítala s tím že 15 let se o něj budu starat a budu mít vůči němu zodpovědnost… kdybych o tom nebyla přesvědčena tak si ho nepořizují, člověk musí přemýšlet a zhodnotit jestli ve svém životě může udělat nějaké kompromisy např vracel se domů dříve,vstával kvůli venčení,nebo občas oželel dovolenou,byl schopný zaplatit veterináře.
Všechno jde jen chtít s tím něco dělat..změnit práci,nebo mít méně koníčku…po práci na koníčky čas máte a na sebe take a na psa nee..docela smutný
Myslím že mu bude lépe když ho darujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.9.18 17:43
@lilith1 píše:
Vis co, tady maji vsichni kristal.kouli, tak ze vedi kdyz si poridi psa v horizontu 20 let co bude, takze spravne bys mela kvuli psovi okamzite opustit stavajici misto a najit si misto v okoli bydliste kvuli psovi, kdyz to nevyjde tak muzete jit pod most i s coklem, nesnasim tenhle kult zvirat, prirovnavani zvirat k peci o dite a podobnen zhovadilosti..proste psa daruj atd.ne nejsi zruda, ze sis dovolila zmenit misto dele od bydliste i kdyz mas psa.

Přesně. Taky vždy zírám, jak se zvířata povyšují někdy až nad partnera, nad děti. Dobře, pořídila si s přítelem pejska s tím, že se budou o něj OBA starat. Rozešli se, to se stává. Změnila práci,za kterou dojíždí několik hodin. Za těchto okolností by byl pejsek většinou doma sám. Osobně bych ho darovala do dobrých rukou hodným lidem, a příště už bych si žádné zvířátko domů nepořizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33360
16.9.18 17:49

Kde bereš čas ještě na koníčky když jsi celé dny v práci? Prostě psa nechceš, tak hledáš výmluvy. Co na to říct? Pokud si ho může vzít mamka tak atˇsi ho vezme a ty jí kupuj krmení a platˇpoplatky ohledně psa. Ty a tvůj ex by jste zasloužili pár facek, to je nějaká nová moda že si pár pořídí psa, pak se rozejdou a psa nechce ani jeden??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
16.9.18 17:51
@Anonymní píše:
Předtím jsem měla práci v místě bydliště a byli jsme dva… Je mi taky z toho smutno..

No tak jo daruj,ale máma má pravdu.A už si nikdy zvířata prosímte nepořizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
16.9.18 17:53

@nostress živý tvor který je i inteligentní aby se fixoval k majiteli se opravdu nepořizuje aby ho do budoucna dával pryč.
Naštěstí je pes pro většinu lidí člen rodiny a tak to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.9.18 18:03

Chudák pejsek :( najdi mu nový domov, kde bude mit lásku a péči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.9.18 18:04
@Malike píše:
@nostress živý tvor který je i inteligentní aby se fixoval k majiteli se opravdu nepořizuje aby ho do budoucna dával pryč.
Naštěstí je pes pro většinu lidí člen rodiny a tak to má být.

To nevím, jestli pro většinu lidí. Chápu, že má pejska někdo, kdo je třeba sám, má na něj čas, věnuje se mu. Ale znám dost lidí, kteří si pořídí psa/psy, velké plemena do paneláku, pak je mají zavřené celý den doma. Pes tam akorát kňučí a vyje, obtěžuje to sousedy, ale hlavně, že je „člen domácnosti“.Někdo má ze svého psa modlu, a to, co některé paničky vyvádějí se svými psy, to je hardcore. Všeho moc škodí. U nás byl pes vždy venku, měl k dispozici celý dvůr a zahradu. Hlídal nás, i barák. Měli jsme ho všichni rádi, ale nikdy nebyl víc, než naše děti.
Ale tady zakladatelka řeší situaci, kdy není schopna se řádně o pejska postarat, a její máma jí to má za zlé, čemu se nedivím, ale nelíbí se mi, že jí citově vydírá s tím, že pokud dá psa pryč, nebude s ní mluvit.To ho má raději nechávat celé dny doma kňučet? :nevim: Teď pominu fakt, že si ho neměla pořizovat. To už ví i sama.

Příspěvek upraven 16.09.18 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
16.9.18 18:09

Jaká rasa je pejsek?
Dcera si kdysi s přítelem také pořídili pejska. Když se rozcházeli, tak se naopak hádali, kdo si pejska vezme v tom smyslu, že ho chtěli oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.18 18:30

Zakladatelka- je to Kokršpaněl.Dneska se v práci nekončí koncem pracovní doby pokud pracujete v administrativě. Na vlak musím po práci čekat. Ne vždy se konci s návaznosti na vlak. Nebudu psa nechávat tolik hodin doma samotnyho v malým bytě bez pohybu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný