Pesimista?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9053
24.9.10 23:31

Já musím mít i ručníky dokonale složené…holky ,musím říct, že jsem ráda, že v tom nejsem sama..i když takovouhle povahu nikomu nepřeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.9.10 23:36
BettyB. píše:
Kamčo- a jaké to je, žít s pesimistou? Občas mám velké pochyby sama o sobě a ráda bych to viděla z druhé strany..

Radši se ani neptej.Každé ráno doufám že nepřijde něco abych nemusela poslouchat ty jeho řeči :lol: .zrovna jsme koupili barák a už to tady poslouchám asi 14 dní,jak bude buran,jak nebudeme mít na chleba,jak umře a co bude,jak přijde voda a odnese nám barák,jak když tam budem štastný tak zase bejt nemusíme atd..co ti budu povídat.je to hrozný.já jsem většinou flegmatik :lol: jinak by to asi nevydrželo už 9 let bez větších problémů :lol: .
Ke všemu je hysterickej flegmatik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.9.10 23:37

Tak hysterická to zase nejsem…ale všude mám nějaký problém..i proto jsem opravdu introvert…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.9.10 23:38

pesimista vidí v tunelu tmu, optimista na jeho konci spatřuje světlo.
Tim se řídím já takže jsem flegmatickej optimista :mrgreen: a nebo se snažim ale né vždy to vychází :lol: .V poslední době jsem spíš jen hysterická matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.9.10 23:41

No alespoň že Lukýs je po taťkovi…doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.10 23:42

Betty, a já to mám po svý babičce, vím to moc dobře. Ta měla plnou skříň sirek - mohla jich tam mít tak 1000 krabiček - kdyby třeba došly. A když byla stará, byla nesnášenlivá, toho se bojím. můj sen je mít uklízečku, která by aspoň jednou týdně přišla, perfektně uklidila a já přišla do navoněnýho uklizenýho bytu, ale fakt nevím, jestli se mi to někdy splní. A to myslím, že jsem se poslední dobou docela přiučila bordelu, po masírování mým mužem. Ono to na mateřský s malým dítětem asi moc jinak nejde. Ale těžce zkouším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.9.10 23:45

Emanko- tak s tou uklízečkou mám to samé… :roll: I když napeču, uklidím, vše je dokonalé..pořád mám pocit, že by mohlo být lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.9.10 07:28

Ahoj holky. Můžu se taky přidat? Nevadí to? Taky jsem víc pesimista než veselý člověk. Všechno vidím hned černě, všude číhá zubatá, mám pořád strach o někoho. Neustálé jsem vážná, všechno beru vážně. Málokdy mě chytí ten šaškovský rapl a dělám si pr*el ze sebe a ze všeho okolo. A teď je ke všemu podzim a to se mi ty stavy ještě zhoršujou. Smutná jsem od hlavy až po patu a neumím se už ani usmát. Někdy si říkám, že kdybych nneměla holky tak snad ani nemám pro koho žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
25.9.10 07:54

hlasim se do klubu :lol: pesimista, introvert, bohuzel obcas i hysterka :roll: ale bojuju, bujuju.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
25.9.10 08:28
Kamča.dalmatinka píše:
BettyB. píše:
Kamčo- a jaké to je, žít s pesimistou? Občas mám velké pochyby sama o sobě a ráda bych to viděla z druhé strany..
Radši se ani neptej.Každé ráno doufám že nepřijde něco abych nemusela poslouchat ty jeho řeči :lol: .zrovna jsme koupili barák a už to tady poslouchám asi 14 dní,jak bude buran,jak nebudeme mít na chleba,jak umře a co bude,jak přijde voda a odnese nám barák,jak když tam budem štastný tak zase bejt nemusíme atd..co ti budu povídat.je to hrozný.já jsem většinou flegmatik :lol: jinak by to asi nevydrželo už 9 let bez větších problémů :lol: .
Ke všemu je hysterickej flegmatik :mrgreen:

to je jak když píšeš o mým manželovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
25.9.10 08:29
Kamča.dalmatinka píše:
pesimista vidí v tunelu tmu, optimista na jeho konci spatřuje světlo.
Tim se řídím já takže jsem flegmatickej optimista :mrgreen: a nebo se snažim ale né vždy to vychází :lol: .V poslední době jsem spíš jen hysterická matka

Noa tohle je jako o mě…zřejmě je opravdový optimista vydrží ve vztahu s pesimistou :mrgreen: Pořád vidíme to světlo na konci tunelu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.9.10 08:59

I já se hlásím do klubu pesimistů!! No a s narozením dítka se to asi ještě zhorší :roll: Ještěže mám manžela :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.10 09:34
PETRUCHA píše:
Kamča.dalmatinka píše:
BettyB. píše:
to je jak když píšeš o mým manželovi :lol:

Vždycky mě velmi potěší když zjistim že nejsem sama :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
25.9.10 09:49
Kamča.dalmatinka píše:
BettyB. píše:

Taky s jedním žiju a je to někdy těžké. Naštěstí jsem optimista, tak se to snažím přehlížet a na ty jeho pesimistické řeči nereagovat a pouštět jedním uchem tam, druhým ven, bych se zbláznila…Ale i tak ho mám ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
25.9.10 09:59

Cháááá, vy píšete o mě, ne?

Tak já jsem takovej pesimista, že si dokonce říkám, jak jsem si zkazila život, že jsem se vdala, měla dítě apod.! Nemyslím to samozřejmě doslova, ale když to řeknu nahlas-uleví se mi, jako bych řekla 1000 sprostých slov :o))
Manžel ať dělá co dělá-nic není správně. Mám to nejuplakanější dítě, jsem nejtlustší, nejnemožnější matka, žena…no asi fakt nejsem normální :think: :lol:

Ale holky, s tím pořádkem-já teda mám uklizeno jen na oko, jinak ve skříních totální chaos!

Ale včera jsem vstala a od rána měla hroznou náladu, všechno mě deprimovala, pak jsem zjistila, že je to tím, že manžel upravuje obývák a je všude binec a není nic tak jak to bylo předtím. Dnes jsem uklidila a ouha! nálada je hned lepší. Ovšem nikdy nic nebude dokonalé-podle mě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová