Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já musím mít i ručníky dokonale složené…holky ,musím říct, že jsem ráda, že v tom nejsem sama..i když takovouhle povahu nikomu nepřeji…
BettyB. píše:
Kamčo- a jaké to je, žít s pesimistou? Občas mám velké pochyby sama o sobě a ráda bych to viděla z druhé strany..
Radši se ani neptej.Každé ráno doufám že nepřijde něco abych nemusela poslouchat ty jeho řeči
.zrovna jsme koupili barák a už to tady poslouchám asi 14 dní,jak bude buran,jak nebudeme mít na chleba,jak umře a co bude,jak přijde voda a odnese nám barák,jak když tam budem štastný tak zase bejt nemusíme atd..co ti budu povídat.je to hrozný.já jsem většinou flegmatik
jinak by to asi nevydrželo už 9 let bez větších problémů
.
Ke všemu je hysterickej flegmatik ![]()
Tak hysterická to zase nejsem…ale všude mám nějaký problém..i proto jsem opravdu introvert…
pesimista vidí v tunelu tmu, optimista na jeho konci spatřuje světlo.
Tim se řídím já takže jsem flegmatickej optimista
a nebo se snažim ale né vždy to vychází
.V poslední době jsem spíš jen hysterická matka
Betty, a já to mám po svý babičce, vím to moc dobře. Ta měla plnou skříň sirek - mohla jich tam mít tak 1000 krabiček - kdyby třeba došly. A když byla stará, byla nesnášenlivá, toho se bojím. můj sen je mít uklízečku, která by aspoň jednou týdně přišla, perfektně uklidila a já přišla do navoněnýho uklizenýho bytu, ale fakt nevím, jestli se mi to někdy splní. A to myslím, že jsem se poslední dobou docela přiučila bordelu, po masírování mým mužem. Ono to na mateřský s malým dítětem asi moc jinak nejde. Ale těžce zkouším ![]()
Emanko- tak s tou uklízečkou mám to samé…
I když napeču, uklidím, vše je dokonalé..pořád mám pocit, že by mohlo být lépe…
Ahoj holky. Můžu se taky přidat? Nevadí to? Taky jsem víc pesimista než veselý člověk. Všechno vidím hned černě, všude číhá zubatá, mám pořád strach o někoho. Neustálé jsem vážná, všechno beru vážně. Málokdy mě chytí ten šaškovský rapl a dělám si pr*el ze sebe a ze všeho okolo. A teď je ke všemu podzim a to se mi ty stavy ještě zhoršujou. Smutná jsem od hlavy až po patu a neumím se už ani usmát. Někdy si říkám, že kdybych nneměla holky tak snad ani nemám pro koho žít…
hlasim se do klubu
pesimista, introvert, bohuzel obcas i hysterka
ale bojuju, bujuju.....
Kamča.dalmatinka píše:BettyB. píše:Radši se ani neptej.Každé ráno doufám že nepřijde něco abych nemusela poslouchat ty jeho řeči
Kamčo- a jaké to je, žít s pesimistou? Občas mám velké pochyby sama o sobě a ráda bych to viděla z druhé strany...zrovna jsme koupili barák a už to tady poslouchám asi 14 dní,jak bude buran,jak nebudeme mít na chleba,jak umře a co bude,jak přijde voda a odnese nám barák,jak když tam budem štastný tak zase bejt nemusíme atd..co ti budu povídat.je to hrozný.já jsem většinou flegmatik
.
Ke všemu je hysterickej flegmatik
to je jak když píšeš o mým manželovi ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
pesimista vidí v tunelu tmu, optimista na jeho konci spatřuje světlo.
Tim se řídím já takže jsem flegmatickej optimistaa nebo se snažim ale né vždy to vychází
.V poslední době jsem spíš jen hysterická matka
Noa tohle je jako o mě…zřejmě je opravdový optimista vydrží ve vztahu s pesimistou
Pořád vidíme to světlo na konci tunelu ![]()
I já se hlásím do klubu pesimistů!! No a s narozením dítka se to asi ještě zhorší
Ještěže mám manžela
![]()
PETRUCHA píše:Kamča.dalmatinka píše:to je jak když píšeš o mým manželoviBettyB. píše:Radši se ani neptej.Každé ráno doufám že nepřijde něco abych nemusela poslouchat ty jeho řeči
Kamčo- a jaké to je, žít s pesimistou? Občas mám velké pochyby sama o sobě a ráda bych to viděla z druhé strany...zrovna jsme koupili barák a už to tady poslouchám asi 14 dní,jak bude buran,jak nebudeme mít na chleba,jak umře a co bude,jak přijde voda a odnese nám barák,jak když tam budem štastný tak zase bejt nemusíme atd..co ti budu povídat.je to hrozný.já jsem většinou flegmatik
.
Vždycky mě velmi potěší když zjistim že nejsem sama
![]()
Kamča.dalmatinka píše:BettyB. píše:Radši se ani neptej.Každé ráno doufám že nepřijde něco abych nemusela poslouchat ty jeho řeči
.
Taky s jedním žiju a je to někdy těžké. Naštěstí jsem optimista, tak se to snažím přehlížet a na ty jeho pesimistické řeči nereagovat a pouštět jedním uchem tam, druhým ven, bych se zbláznila…Ale i tak ho mám ráda…
Cháááá, vy píšete o mě, ne?
Tak já jsem takovej pesimista, že si dokonce říkám, jak jsem si zkazila život, že jsem se vdala, měla dítě apod.! Nemyslím to samozřejmě doslova, ale když to řeknu nahlas-uleví se mi, jako bych řekla 1000 sprostých slov
))
Manžel ať dělá co dělá-nic není správně. Mám to nejuplakanější dítě, jsem nejtlustší, nejnemožnější matka, žena…no asi fakt nejsem normální
![]()
Ale holky, s tím pořádkem-já teda mám uklizeno jen na oko, jinak ve skříních totální chaos!
Ale včera jsem vstala a od rána měla hroznou náladu, všechno mě deprimovala, pak jsem zjistila, že je to tím, že manžel upravuje obývák a je všude binec a není nic tak jak to bylo předtím. Dnes jsem uklidila a ouha! nálada je hned lepší. Ovšem nikdy nic nebude dokonalé-podle mě! ![]()