Pesimista?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
25.9.10 10:16

Ewul, taky jsem někdy tak nesnesitelná, že se chlapovi divím, že už neutek :-) . Taky všechno dělá špatně. Ale je fakt, že když něco dělám - hlavně úklid nebo žehlení nebo vaření, pečení, prostě cokoliv, co je za mnou vidět - tak mám lepší náladu a je mi líp…Ale proč se mi (sakra!) neleskne celý byt? :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
25.9.10 10:23

Já říkám, že u nás je uklizeno jen v noci a když nejsme doma :-)
Jak malého uložím, tak uklidím, ale teda nevím sice na co, protože stejně ráno vstaneme a bude to nanovo, ale pro lepší pocit a nechci pak večer překračovat hračky a oblečení.

Ale hlavně já si pořád připadám neschopná a i když se mi něco povede-třeba uvařit nebo upéct, tak to stejně sama srazím, že to mohlo být ještě lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.9.10 11:21

Tak nějak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
25.9.10 12:00

ja jsme pesimista v tom smyslu, ze mam spatna ocekavani. vsechno dopadne blbe a ja do detailu planuji, co udelam potom (kdy na dalsi stimulaci na IVF atd).

Ale v globale depku nemam. Porad si rikam, jaka jsem vlastne desne stasna, jaky mam supr dite a chlapa, nejsme v existencialni tisni a zdravotni problemy nezavazne. A kdyz si pohladim svoje dite, dostanu takovou davku endorfinu, ze bych se mela pomalu lecit ze zavislosti.
Jenom se o to svoje stesti bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.9.10 13:49

Né , že bych byla přímo pesimista, ale nejsem naivní.
A mě třeba optimiské přijdou hrozně naivní..
Vůbec neuvažují, že by se mohlo něco špatného stát a dle mého nejsou dost připravení..
Takže spíš takový ten echt naturál realista.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
25.9.10 14:03

Právě jsem si taky myslela celou dobu, že jsem prostě realistka, ale nee…pesimistka :pocitac:

Za chvíli jedeme za známýma Bobana a vůbec se tam netěším!!!!!!!!! Už teď si říkám, jaká to bude nuda s lidma o 12 let staršíma, že mě neba jejich humor, že to bude prostě zase na nic…

A to je právě ONO…

Holky dnes už nebudu, tak na mne myslete!

Jinak koukám, kolik nás je na tom podobně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.9.10 14:10

Tak můj muž je o 12 let starší - to bych se musela zastřelit.
Mě obecně tedy návštěvy dokážou zkazit celý týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
25.9.10 14:12

Nemám návštěvy moc ráda, jak koho teda, návštěva u nás mi nevadí tolik jako jít na návštěvu k někomu jinému. jak mi nutí jídlo-pak jsem přežraná :lol: dám si kafe, i když už jsem jedno měla doma apod. Navíc mě hrozně nebaví nucená zábava. jsem asi nenormální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
25.9.10 14:17

Lizbeth- Boban je taky o 12 let a ty jeho kamarádi mi prostě nesedí :nevim:

A nucenou zábavu v tom taky vidím a navíc jsem nervozní na návštěvě, protože nejsem ve svém, nemůžu si nandat kolik chci, pít co chci, o všechno musím žádat, je mi blbé sníst víc, aby to nevyapadalo blbě…no prostě věčně nespokojená…

Jo a ještě k tomu dělají bramboračku pro všechny a obalované houby (bude tam cca. 15 lidí) fůůůůj

Tak my jedeme.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.9.10 14:22

Taky se na návštěvě cítím jak kdybych spolkla pravítko, trnu, zda mi nesmrdí ponožky, abych nepotřebovala na velkou, musím dopít kafe,co je hnusné, mám hlad, ale nechci to co je na stole..
A proto nikam nechodím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.9.10 15:08

Jé, já tu nebyla, dneska mi přijela domů kámoška kadeřnice, tak nás ojela celou rodinu :lol: .
Betty, držím palce, abys to přežila s úsměvem na rtech :-D .
Liz, tož já k tomu pesimismu jsem ještě navíc i naivka. Blbá jak daleko vidím (a že vidím až za roh). Prostě jsem navíc pitomec, který si myslí, že ho nikdo neokrade (zvláště nikdo z rodiny, hahaha :roll: ), že mi nikdo nechce zle,…No prostě nejdřív se snažím na člověku vidět to nejlepší a těžko se mi chce uvěřit, že je to parchant.
A na návštěvy taky nechodím, taky si připadám naprosto nesvá, abych neprovedla nějaký faux paux. Ale zas někdy mi nesedne kolikrát ani návštěva, která je u nás. Prostě někdy zapomenu vytáhnout nějaké oplatky, nebo zapomenu dát na stůl ke kávě smetanu, cukr. Pak si to uvědomím, ale až má návštěva kafe v sobě… :oops: :roll: . Pak si připadnu blbě, začnu koktat a zadrhávat, stydím se, že ten trapas si ufiknu i doma :lol: .
Někdy mám pocit, že už se umím bavit s lidma snad jen přes počítač (icq, emimino a spol.). A i to někdy neumím. Jé, já jsem ale krásně pesimistická :lol: .

A propos: Jaký máte názor na holčičku, která je ostříhaná na ježečka? Ale úplně moc na ježečka strojkem? Dneska jsem sebrala odvahu, ta kámoška kadeřnice mi doporučila, že jestli se nebojím, tak jdem do toho. Že má pod vlásky podrost, který nechce růst, takže když jí vyholíme hlavu strojkem, vlasy zhoustnou. Holky, ona je táááááááák krásná s tou vyholenou hlavou..... :srdce: :-D . Š

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.9.10 15:27

Tak hod fotku a pochlub se.
Naše má vlasů spoustu a stejně jí už dvakrát řekli : ty jsi ale hezkej.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
25.9.10 15:35

No ja mladeti nechavam kadere, kazdej je obdivuje a ja se bojim, ze kdyz je ostriham, uz nenarostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.9.10 15:50

Liz, když tak hodím tu fotku oholené mladší večer nebo až zítra. Já jsem pako a neumím ty fotky stáhnout do počítače. Ale když to chlap udělá, už je umím poslat dál. Takže to mám zatím v mobilu… :oops: . Ale je fakt, že jako klučina vypadá. Ale krásný… :mrgreen: .
Pudli, já myslím, že ty kudrliny bude mít pořád. Starší dcera má taky kudrnaté vlasy a má je pořád, i když už byla párkrát na kluka.
Taky je to nádhera na koukání, ale kdo ji má ráno poslouchat, jak pláče u česání.. :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.9.10 15:52

A zase starší kudrnáč :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová