Pesimista?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
28.9.10 14:23

Radúno, měly by ovlivňovat emoce. Ale moc o tom nevím. http://www.bachovky.cz/…x.php/cotoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.10 14:36

Emanka díky. Zní to zajímavě, bych toho asi potřebovala litr denně… :lol: . Někdy mám pocit, že mě ty negace sežerou zaživa… :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
28.9.10 14:43

Taky tomu zas tak nevěřím - no proto jsme se taky asi sešly v téhle debatě :lol: Ale asi to vyzkouším.

Jinak viděly jste film Noci s nepřítelem s Juliou Roberts? Jak jí manžel tepal a zmydlil, když neměla konzervy ve špajzu vyrovnané podle velikosti a s nálepkama dopředu? :lol: Asi měl to, co my :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.10 14:50

Jé, neviděla jsem to. A to mám J. Robertsovou aji ráda…Seženu, zkouknu. Někdy. Snad. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
28.9.10 17:35

Emanko- jj, film výbornej! Taky jsem se v tom trochu viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
29.9.10 15:39

Emanko, vyzkoušej a kdyby to na ti to dělalo dobře, dej vědět. Ale musíš před tím na konzultace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
2.1.11 19:57

Tak jsem zase tady…novoroční pesimistická depka!

Potřebuju zhubnout 12 kg, nic mě neba a hlavně bych ráda druhé dítko..jenže jaksi tatík zatim nee..tak jak to všechno udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.1.11 20:12
BettyB. píše:
Tak jsem zase tady…novoroční pesimistická depka!Potřebuju zhubnout 12 kg, nic mě neba a hlavně bych ráda druhé dítko..jenže jaksi tatík zatim nee..tak jak to všechno udělat?

To jsme na tom docela podobně. Těch 12 kilo dolů sundávám už dva roky, další dítko chci taky, v manželství to trochu skřípe, a nic mě nebaví už od začátku prosince… :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
2.1.11 20:14

Radú- tak u nás to klape už za chvíli 4 roky na jedničku..prostě jsme se hledali, až se našli..jen Boban má syna už dospělého (tudíž počítej děti 2) a zřejmě si nějak neumí představit třetí :cert: Ale já chtěla vždycky minimálně 2…

Jak to uděláme? Máš nějaký tip, jak otěhotnět bez partnera? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.1.11 12:49
BettyB. píše:Jak to uděláme? Máš nějaký tip, jak otěhotnět bez partnera? :lol:

To netuším, ale jako Marii by nám to neprošlo… :lol: .
Já už mám dvě holky, takže „limit“ splněn. Fuj, to zní děsně. Já bych aji to třetí, ale nevím, na kolik mám šanci, že do toho chlap půjde. Má pravdu v tom, že slušně zabezpečit tři děti je už na naše poměry už problém. Takže asi nakonec rezignuju… :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adush
29.10.12 05:59
@BettyB. píše:
A taky vidíš všechno tak špatně? A když se zrovna neděje nic nového, z čeho by jsi mohla mít radost, tak máš tak trochu depku?
´
já jo ://
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová