Pesimista?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
25.9.10 20:23

Já myslím, že batolatům sluší všechno - jsou roztomilé samy o sobě.
Jinak pozor, když byla starší dcera malá ostříhala jsem ty její prstýnky kudrnatý a od tý doby dráty!!!
Ale pudlo, ty jsi přece kudrnatá, tak snad hrozí spíš ta doživotní kudrnatost, ne??
ps. fotky stahuje taktéž manžel..( nejen, že jsme pesimistky, ještě jsme i kopyta na pc..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.9.10 21:37

Tak já dneska celý den uklízela :lol: Takže zítra bych mohla mít dobrou náladu, až se vyspím z té únavy.
Já na sobě sleduju, že jakmile Petr nadhodí nějakou návštěvu, nebo že pojedeme někam my, okamžitě začnu vymýšlet proč ne. Nebo třeba způsob trávení vánoc, nebo když navrhl, že bysme měli uspořádat zapití nového domu, mám vždycky hubu plnou keců a skoro vždycky to dopadne super, návštěva se mi líbí atd. Já jsem docela společenská, introvert nejsem. Ale pořád oponuju, někdy jenom v duchu.
A věční optimisti mi přijdou trapný. Nic se nemá přehánět. Takový to americký, jak je všechno super, na to jsem dost alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
26.9.10 06:34

ja i namnzel jsem spis vlnivi, v predskolnim obdobi uz jsme ani jeden prstynky nemeli. tak si to uzivam, ale uz mu to skoro nejde cesat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.9.10 07:09

Dobré ránko :-).
Pudli, Užívej si tu krásu, dokud to jde. :-) .

Já mám vlasy rovné a tvrdé jak prasečí štětiny. Manžel je má jenom kudrnaté, ale ne tak prstýnkovatě. To je fakt. Starší dcera je chuděra s vlasama. U česání je to horor. No a ta mladší je kupodivu blondýna (netuším po kom :nevim: ) a vlasů má o moc míň než ta starší. Člověk by řekl, že tam má 5 chlupů.

Liz: já se už 2× na chlapa dívala,jak to dělá s těma fotkama :lol: , Ale on tu má na stole u PC tak nádherný bordel, že i kdybych chtěla, tak ty káblíky ke stažení nenajdu. Musím tu zas uklidit, ať nečumím jak věčný pesimista jenom já :lol: . - on to nesnáší, když mu uklidím na stole…

Emanka: koukám že nejsem sama v takovém to vymýšlení všech možných důvodů, proč to nejde.

Fotka mladší dcery po ostříhání. Vypadá jako svůj vlastní brácha :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
26.9.10 16:58

Jéé Radú- malá je krásná! :huban: Taky jsem měla takhle vlasy na ježka jako malá…

Jinak sraz dopadl přes moje pesimistické vyhlídky opravdu dobře! Jídlo, pití, docela i zábava, svůj pokoj, že jsme se s malým nemuseli mačkat ještě s někým…

No příště zkusím příště vyhlížet na výlet lépe (i když se znám, takže asi ne :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.9.10 20:08

Betty, děkuju. Dneska jem na tebe myslela. je fajn, že to dopadlo pro tebe příjemně :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
26.9.10 20:29

Radú- jj, nakonec i docela super…ale, kdyby volali, ať dojedeme znova, zase se budu krouit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.9.10 09:58
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.9.10 16:36

Hola hola, pesimisti! Jak přežíváte tohle hnusné počasí? Prší, fučí, je šedo, na náladě to nepřidá, no fuj. Děcka se nudí, já musím chodit topit. Už ať je zas jaro… :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
27.9.10 19:28

Radú- já děsně! Jediné rozptýlení pro mě dnes byla ikea, kde jsem malému koupila hračku a nové povlečeníčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.9.10 19:41

Jé ty se máš. Já akorát tak korzuju po aukru, ale už se tam bojím pomalu nakupovat - 4× jsem naletěla a poslala peníze, zboží nikde, prodejce neraguje…
Jinak mě dneska rozptyluje emimino. V létě jsem tu byla málo - užívali jsme sluníčka, ale teď tu asi zas budu častěji… :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.9.10 20:56

Rozdíl mezi pesimistou a optimistou je zhruba tento:

Optimista je nadšený z vyhlídky, že žije v nejlepším světě, jaký je vůbec myslitelný. pesimista se obává, že je tomu právě tak, jak předpokládá optimista.....

Autora výroku neznám, ale už párkrát se mně v konkrétních situacích jeho platnost potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
27.9.10 21:29

JJ, Juro- to je trefa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
28.9.10 14:09

Tak my se v tom hnusném počasí válíme doma, protože Šíma má ještě ke všemu rýmu, takže nemůžem ani na návštěvu. Takže se taky nudím a courám po emiminu a s Radúnou jsme se potkaly v jedné diskuzi, kde se opět prokázal můj pesimistický náhled na svět, že Radúno? :jazyk:
Jinak holky přemýšlím vyzkoušet Bachovky, nějak si od toho moc neslibuju, ale asi to vyzkouším. Láká mě, že to je přírodní a tudíž úplně něco jiného než antidepresiva nebo něco tak. Tím nechci říct, že jsem na tom tak špatně, že bych potřebovala antidepresiva, ale trošku zvednout občas náladu bych potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.10 14:17

Emanka :mavam:. A ty bachovky mají co za účinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová