Pes vs dítě ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31694
1.9.17 17:08
@sisk píše:
@nikol2792 a proč se diskuze jmenuje pes vs dítě když ve skutečnosti je to ty vs manželova ex :lol:Mělo by se to jmenovat „zarlim na manželovu ex a chci aby ji všichni odstrihli“
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
1.9.17 17:11

Me to teda prijde jetý… Kord když se o psa uz nestará manžel… Ale pokud to rodičům nevadí nic nenadelas… Nebo si taky porid psa :lol: Ale trochu většího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27894
1.9.17 17:13

@prekvapenana2 to ma napadlo tiež, kúpiť väčšieho psa a nechávať ho u rodičov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.9.17 17:14
@prekvapenana2 píše:
Me to teda prijde jetý… Kord když se o psa uz nestará manžel… Ale pokud to rodičům nevadí nic nenadelas… Nebo si taky porid psa :lol: Ale trochu většího :mrgreen:

Nebo tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31694
1.9.17 17:22
@ekira5 píše:
@prekvapenana2 to ma napadlo tiež, kúpiť väčšieho psa a nechávať ho u rodičov :mrgreen:

To je fakt inteligentní, tak chlap si pořídí jednoho psa, kterého nakonec nechá na krku rodičům a pak si pořídí dalšího psa, kterého nechá na krku rodičům… vždyť je to živé zvíře, závazek minimálně na 10 - 15 let :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.9.17 17:25
@Nimie píše:
To je fakt inteligentní, tak chlap si pořídí jednoho psa, kterého nakonec nechá na krku rodičům a pak si pořídí dalšího psa, kterého nechá na krku rodičům… vždyť je to živé zvíře, závazek minimálně na 10 - 15 let :zed:

Ty jsi to asi nepochopila. Pokud si oni pořídí mnohem většího psa, pak bude u rodičů už jenom jeden pes. :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.09.17 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 17:26

Tak abych uvedla situaci ano, rodiče jsou až moc hodny, nic ji nereknou, ale také vůbec nemají na pejska čas, jsou velmi zaneprazdneni mají ho tam jen proto že ona si ho odmítá vzít domu, ano pořád by chtěla mého manžela a myslí si že je udrží pejsek..proto odmítá si ho vzít domu protože takhle je řada že tam může chodit, i manžel ji psal že se to nehodí že se tam s ní nechceme potkávat s dítětem proto ten nadpis diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31694
1.9.17 17:27
@nostress píše:
Ty jsi to asi nepochopila. Pokud si oni pořídí mnohem většího psa, pak bude u rodičů už jenom jeden pes. :mrgreen:Příspěvek upraven 01.09.17 v 17:26

To chápu :) jen si nejsem jistá, jestli by si takový vtip zakladatelka nevzala příliš blízko k srdci a nedopadlo by to tak, že by skutečně pořídila psa, kterého by automaticky pak hodila na krk někomu jinému, vzhledem k jejímu úvodnímu příspěvku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
1.9.17 17:28
@nikol2792 píše:
Tak abych uvedla situaci ano, rodiče jsou až moc hodny, nic ji nereknou, ale také vůbec nemají na pejska čas, jsou velmi zaneprazdneni mají ho tam jen proto že ona si ho odmítá vzít domu, ano pořád by chtěla mého manžela a myslí si že je udrží pejsek..proto odmítá si ho vzít domu protože takhle je řada že tam může chodit, i manžel ji psal že se to nehodí že se tam s ní nechceme potkávat s dítětem proto ten nadpis diskuze

Tak si asi musí všichni sednou a domluvit řádná pravidla :nevim: Jinak to nepůjde, asi se vy dvě obecně nesnesete. :nevim: Přijde mi od obou dvou celkem nezodpovědnost pořídit si společně psa, a když se rozejdeme, šoupneme ho k někomu třetímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31694
1.9.17 17:30
@nikol2792 píše:

Pak si to má vyřešit on a ne že ty se vychloubáš, jak jsi utnula tohle a támhleto. Spíš to na mě působí tak, že ty bůh ví proč extrémně žárlíš a manželovi nezbývá nic jiného, než se ti ve všem podřídit, abys náhodou nehysterčila.

A jak to mají nebo nemají rodiče taky tak úplně není tvoje věc. Jednak to opravdu nejsou tvoji rodiče a jednak to nejsou malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
1.9.17 17:30

To je zodpovědnost, pořídit si psa, pak ho nacpat rodičům,. kteří se o něj nestarají, buď si ho vemte a s exkou to nějak vyřešte (třeba: vezmeme si ho k sobě nebo ať si ho vezme ona, proboha vždyť i ten pes je živý tvor. Dejte tomu psovi jeden domov. A ty nežárli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 17:38

Tak já vám tedy ještě napíšu další informace abych to uvedla na pravou míru, není to o zarleni, jde mi také o to jak se proboha chová že už je to opravdu ubohé vůči tomu pejskovi…měla přítele a ještě ho od mýho manžela odváží ke svému druhému byvalemu příteli na hlídání, nezdá se vám to už trochu přes čáru? Ona si ho vyzvedne u rodičů mého manžela, má ho dejme tomu doma pár dní a pak ho veze k jejímu bývalému příteli? Ten tam pár dní je u nich a občas ho vidím jak ho vodí ještě jedna paní (maminka nynějšího přítele)
Myslíte si opravdu že tohle je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.9.17 17:39

Můj manžel jezdil k rodičům svém ex za psem dokud neumřel, staral se o něj x let, měl ho rád (jemu ho nechtěla nechat, tak šel k jejím rodičům) :nevim: Rodiče manžela jsou také v kontaktu s jeho bývalou, když přijede do ČR, navštíví je, nevidím problém. Já pracuji u svého ex a vedle druhého bydlíme. Manžel je naštěstí sebejistý, takže s tím nemá problém. Začni se sebou něco dělat, je to ubohé, nic ti do toho není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 17:39

A
Za týden volá manzelovym rodičům že se staví..prostě týden tam týden tam týden tam to mě už rozciluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31694
1.9.17 17:42

@nikol2792 upřímně, mám z tebe v tomhle tématu pocit, že si zhruba od druhého příspěvku vymýšlíš čím dál větší šílenosti jen aby jsi se dočkala uznání, když ti to nevyšlo u toho prvního :nevim: a opravdu nemá smysl předstírat, že ti jde o psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný