Pes vs dítě ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10029
1.9.17 17:51
@radkka píše:
Můj manžel jezdil k rodičům svém ex za psem dokud neumřel, staral se o něj x let, měl ho rád (jemu ho nechtěla nechat, tak šel k jejím rodičům) :nevim: Rodiče manžela jsou také v kontaktu s jeho bývalou, když přijede do ČR, navštíví je, nevidím problém. Já pracuji u svého ex a vedle druhého bydlíme. Manžel je naštěstí sebejistý, takže s tím nemá problém. Začni se sebou něco dělat, je to ubohé, nic ti do toho není.

Sestra měla na svatbě oba své ex :D Švagrovi to bylo fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
1.9.17 17:53
@radkka píše:
Já ani nevim, jak bychom to měli jako dělat, to bychom se museli odstěhovat a odstřihnout všechny přátele. Já jsem dokonce s jednou manželovou ex dobrá kamarádka, je to fakt super baba, manžel má holt vkus :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 17:55

Díky vám všem za rady, chtěla jsem vědět názory dalších lidí, nic s tím dělat nebudu, ať se pejsek dává třeba do 5ti rodin chudak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.17 17:57

Kazdy týden se stavovat střídat pejska není moc k pochopení, já bych to ještě i pochopila kdyby to bylo jednou do měsíce na delší čas ale takhle je to komedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
1.9.17 18:02

@Nimie souhlasim s Tvymi nazory v teto diskuzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.9.17 18:03
@Wani píše:
Sestra měla na svatbě oba své ex :D Švagrovi to bylo fuk :lol:

My tam také měli expartnery :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.17 18:04

@nikol2792
Nemyslim si, ze je to v poradku to, co pises o hlidani psa kdekym moznym. Ale jak znam sebe, neresila bych to na miminu a psa bych si vzala domu. Ono by se tim vse vyresilo. Ja jsem v tomhle hrozna, srdce by se mi mad tim zviretem rozskocilo..

Příspěvek upraven 01.09.17 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
1.9.17 18:06
@radkka píše:
My tam také měli expartnery :kytka:

To je super ;) Můj ex na naši svatbu byl taky pozván, měl přijet i s manželkou, ale skončili nakonec v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.9.17 18:07
@Saatine píše:
Poprosit tchanovce, ať to dořeši a psa netrápí. Jiná cesta není

To taky, ale zakladatelka psala, že exka psa využívá jako záminku k neustálým návštěvám, a chtěla by jejího manžela zpátky. Už i on jí psal několikrát, že si ty její návštěvy nepřeje, ale ona to nerespektuje. Přitom jí nikdo nebrání v tom, aby si psa vzala nastálo. :think:

Příspěvek upraven 01.09.17 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.9.17 18:07
@Wani píše:
To je super ;) Můj ex na naši svatbu byl taky pozván, měl přijet i s manželkou, ale skončili nakonec v porodnici :lol:

Tak to je ale hezký :kytka: :mrgreen: My se vídáme běžně, všichni tam byli s nynějšími partnery, nebyl důvod je nepozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
1.9.17 18:15
@nostress píše:
To taky, ale zakladatelka psala, že exka psa využívá jako záminku k neustálým návštěvám, a chtěla by jejího manžela zpátky. Už i on jí psal několikrát, že si ty její návštěvy nepřeje, ale ona to nerespektuje. Přitom jí nikdo nebrání v tom, aby si psa vzala nastálo. :think:

No a teď je otázka, jestli to, že by ex chtěla manžela zpět, není výmysl žarlivé manželky, a jestli jí manžel nepsal na konto toho, že mu manželka dělala doma scény - protože ona aspoň teda v původním příspěvku nepíše, že jí psal manžel a dobrovolně, protože ho to štvalo, ale „psali jsme“.

Mimochodem - taky máme s ex psa ve střídavé péči, nepřijde mi to úsměvné (a ano, pastu a kartáček si předáváme taky, protože pes zuby prostě čistit potřebuje) žádný z mých partnerů na něj nežárlil, a (doufám) žádná z jeho partnerek zase nežárlila na mě. Už přístup
„psa si střídali takže pořád v kontaktu :roll: mě to dost štvalo..takže jsem Vyloučila možnost že bude manžel předávat…týden co týden, není to prostě dítě, aby mělo střídavou peci, takže si ho nechali doma jeho rodiče“
vypadá, že manželka udělala doma žárlivou scénu a manželovi zatrhla psa doma mít, aby náááhodou při předávce nepotkal ex. Jako sorry vůči zakladatelce, ale podobné žárlivky fakt nepochopím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.9.17 18:22
@Saatine píše:
Ale pokud ji tchanovci řeknou, že se o nej starat nemohou, tak si ho bude muset vzit.Ale spíše mi to zní jako zarleni.

Určitě jí to vadí, jinak by se s tím nezabývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
1.9.17 18:28

Klid, taky by mi to vadilo. Tolik let mlčet bych nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
@Afrikana píše:
No a teď je otázka, jestli to, že by ex chtěla manžela zpět, není výmysl žarlivé manželky, a jestli jí manžel nepsal na konto toho, že mu manželka dělala doma scény - protože ona aspoň teda v původním příspěvku nepíše, že jí psal manžel a dobrovolně, protože ho to štvalo, ale „psali jsme“.Mimochodem - taky máme s ex psa ve střídavé péči, nepřijde mi to úsměvné (a ano, pastu a kartáček si předáváme taky, protože pes zuby prostě čistit potřebuje) žádný z mých partnerů na něj nežárlil, a (doufám) žádná z jeho partnerek zase nežárlila na mě. Už přístup
„psa si střídali takže pořád v kontaktu :roll: mě to dost štvalo..takže jsem Vyloučila možnost že bude manžel předávat…týden co týden, není to prostě dítě, aby mělo střídavou peci, takže si ho nechali doma jeho rodiče“
vypadá, že manželka udělala doma žárlivou scénu a manželovi zatrhla psa doma mít, aby náááhodou při předávce nepotkal ex. Jako sorry vůči zakladatelce, ale podobné žárlivky fakt nepochopím :roll:

Souhlasím s každým slovem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31691
@žebýrko píše:
@Nimie souhlasim s Tvymi nazory v teto diskuzi :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit